![]() |
Wodny Krąg - Wersja do druku +- Drużyna Spolszczenia (https://druzynaspolszczenia.pl) +-- Dział: SAGA „DESTINY” (https://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=56) +--- Dział: Przeznaczenie - Gildie/Zadania (https://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=65) +---- Dział: Gildie Poboczne (https://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=78) +---- Wątek: Wodny Krąg (/showthread.php?tid=376) |
RE: Wodny Krąg - damianq14 - 06.10.2016 Dobra to teraz serio nie wiem. Gadałem z Skipem, zatłukłem Dextera i przeczytałem notatkę. Powiedziałem to wszystko Vatrasowi a ten dureń dalej nie chce dać mi listu dla Saturasa bym mógł wstąpić do wodnego kręgu. Co zrobić ? RE: Wodny Krąg - Memorius - 06.10.2016 Przecież nie wykonałeś wszystkich zadań jakie zlecił Vatras. Ponadto - co ma WK do Mrocznego Zakonu? Aby przystapić do MZ nie trzeba być w WK , co więcej do WK się przystępuje w R2 a do Mrocznych w R1 nie da się rozpocząć R2 nie mając dostępu do ratusza jako członek Mrocznego Zakonu. RE: Wodny Krąg - damianq14 - 06.10.2016 Postaram się to dalej popchnąć. Chodzi o zadanie "Handlarz bronią dla bandytów"? Ps. Jestem w Mrocznym Zakonie... Mam problem z dołączeniem do Wodnego Kręgu bo nie mogę dostać listu od Vatrasa. RE: Wodny Krąg - Stecek - 06.10.2016 Chwila, nie trzyma mi się tu wszystko kupy d; Pytasz jak zrobić te podstawowe questy na dołączenie do gildii, a wcześniej pisałeś post oraz pytałeś mnie w wiadomości prywatnej jak zdobyć miecz ten dla Mrocznego Zakonu i Ci dokładnie opisywałem co masz robić w świątyni, skoro dopiero dołączasz do MK to skąd o nim wiedziałeś? Z tego co dobrze pamiętam również pisałeś, że jesteś w 3 rozdziale, tak? d; Vatras daję Ci list dopiero gdy zrobisz questy: Handlarz bronią dla bandytów, Zaginieni ludzie oraz gdy znajdziesz i naprawisz pierścień do otwarcia, wtedy Saturas cie zsyła do Vatrasa, a Vatras każe pogadać z Hagenem. RE: Wodny Krąg - damianq14 - 06.10.2016 Tak. Zaczałem grę od nowa ale tam utknałem w martwym punkcie. Zje...... coś bo nie mogłem dostać się do Saler'a w wieży i wiele questów utknęło mi w martwym punkcie. Poza tym gra paladynem jest nudna jak flaki z olejem. Wczoraj wieczorem zacząłem nową grę i robiłem wszystko zeby dołączyć do Mrocznego Zakonu. Udało się - zaś nie mogę dołączyć do wodnego kręgu mimo iż zebrałem ornamenty i dałem je Saturasowi. Nie chce mi dać pierścienia póki nie otrzyma od Vatrasa poręczenia ze jestem godny zaufania. Problem z znikającymi ludźmi rozwiązałem, zatłukłem Dextera i przeczytałem notatkę, gadałem z Skipem. Mimo to dalej Vatras nie chce mi dać tego listu. Do Lorda Hagena nie mam jak się dostać. Co mi powiecie na to ? RE: Wodny Krąg - Stecek - 06.10.2016 A wkopałeś Fernando już Mice? Że handluje z bandytami, hę? RE: Wodny Krąg - Memorius - 06.10.2016 Cytat:Co mi powiecie na to ? Nie wiem. Może wróć do Minecrafta skoro gra Paladynem jest nudna, a Mroczny Zakon logicznie za trudny? RE: Wodny Krąg - damianq14 - 06.10.2016 Nie mam takiej opcji dialogowej z Miką. RE: Wodny Krąg - Stecek - 06.10.2016 Kuźde, gadasz najpierw z Vatrasem ,,Co mi możesz powiedzieć o Wodnym Kręgu" czy jakoś tak, wtedy jedna z opcji odpala skrypt z zadaniem ,,Handlarz bronią dla Bandytów" i musisz znaleźć dowody na to kto nią handluje, mam ci dokładnie rozpisać to zadanie? D: I tak btw musisz najpierw zrobić misję ,,Smocza Zguba" a potem misję z Walterem (obie dla Imperanona) aby mieć dostęp do Hagena, bez rozmowy z Hagenem nie będziesz mógł dołączyć do kręgu. RE: Bandyci w Jarkendarze - Olasz98 - 15.10.2016 Witam, nie wiem czy piszę w odpowiednim temacie... Otóż mam problem z przejściem przez pewne drzwi w świątyni adanosa. Chodzi o te, które nas podpalają. Od kilku dni nie mogę wpaść na to, jak przejść przez tę pułapkę ![]() RE: Wodny Krąg - Token - 15.10.2016 O które dokładnie drzwi chodzi? O te, gdzie jest ich wiele i tylko jedne po prawej stronie są zamknięte? RE: Wodny Krąg - Olasz98 - 15.10.2016 Tak, dokładnie o te RE: Wodny Krąg - Token - 15.10.2016 Otóż RE: Wodny Krąg - Olasz98 - 15.10.2016 Dziękuję, już znalazłam. Nigdy bym na to nie wpadła :p RE: Zadania poboczne w Khorinis - Maniaks - 19.10.2016 Czy trzeba jakoś pociągnąć wątek w Jarkendarze, żeby zakończyć zadanie "Relacja dla Rhena", w którym mamy opowiedzieć mu o piratach z nieznanej części wyspy? Już jestem przed wejściem do świątyni za Krukiem. |