![]() |
Bonusy i Drogocenne przedmioty - Wersja do druku +- Drużyna Spolszczenia (https://druzynaspolszczenia.pl) +-- Dział: SAGA „DESTINY” (https://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=56) +--- Dział: Przeznaczenie (https://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=77) +--- Wątek: Bonusy i Drogocenne przedmioty (/showthread.php?tid=380) |
RE: Bonusy i Drogocenne przedmioty - Wiśnia - 18.02.2017 (18.02.2017, 16:39:56)Dota napisał(a): Ja otworzyłem. Ktoś kiedyś pisał w jakimś temacie co ją otwiera, bo sam bym na to raczej nigdy nie wpadł. Swoją drogą zawartość nie jest oszałamiająca.Ja pisałem za czasu klubu co ją otwiera ![]() RE: Bonusy i Drogocenne przedmioty - Lobart - 08.03.2017 Podobno datki u Vatrasa coś dają, mógłby ktoś powiedzieć w jakim momencie gry to działa? Przed zostaniem obywatelem, przed dołączeniem do gildii, a może chodzi o ilość datków bo roztrwoniłem jakoś 900 sztuk złota i nic nie dostałem. RE: Bonusy i Drogocenne przedmioty - Memorius - 08.03.2017 dostałeś możliwość nauki zwiększania many u Vatrasa i tyle (08.03.2017, 16:09:53)Lobart napisał(a): roztrwoniłem jakoś 900 sztuk złota i nic nie dostałem.Adanos jest ci wdzięczny i błogosławi cię mój Synu RE: Bonusy i Drogocenne przedmioty - regularnydebil - 08.03.2017 A Ja wciąż nie wiem jak to działa bo też dawałem datki i nic ![]() RE: Bonusy i Drogocenne przedmioty - Memorius - 08.03.2017 to proste w zwykłym G2 NK można było dać 50 albo 100 sztuk złota dowolną ilość razy i Adanos się cieszył, i tylko jednocześnie Vatras uczył zwiększania mocy magicznej niezależnie od tych datków tu zrobiłem tak, że jak damy TYLKO 50 sztuk złota to Adanos się cieszy a Vatras nie uczy zwiększania mocy magicznej uczy dopiero gdy damy przynajmniej jedną ofiarę w wysokości 100 sztuk złota mam nadzieję , że teraz to jasne ![]() func void DIA_Vatras_Spende_100() { AI_Output(other,self,"DIA_Vatras_Spende_100_15_00"); //Mam 100 sztuk złota... AI_Output(self,other,"DIA_Vatras_Spende_100_05_01"); //Bądź błogosławiony, mój Synu! Dzięki ci za twą hojność. AI_Output(self,other,"DIA_Vatras_Spende_100_05_02"); //Niech Adanos strzeże cię zawsze od złej przygody. B_GiveInvItems(other,self,ItMi_Gold,100); Vatras_Segen = TRUE; Vatras_Spende_100=TRUE; description = "Możesz nauczyć mnie czegoś o magii?"; }; func int DIA_Vatras_CanTeach_Condition() { if (Vatras_Spende_100==true) { return TRUE; }; }; func void DIA_Vatras_CanTeach_Info() { AI_Output(other,self,"DIA_Vatras_CanTeach_15_00"); //Możesz nauczyć mnie czegoś o magii? RE: Bonusy i Drogocenne przedmioty - regularnydebil - 08.03.2017 Aha ok dzięki za wyjaśnienie bo zaczynam grę już trzeci raz i nigdy nie wiedziałem o co chodzi bo właśnie w nk Vatras zawsze uczył Many Ile tabliczek na broń dwuręczną znajdę w Khorinis i Dolinie Przodków? Bo znalazłem na 1h tyle że spokojnie wbiłem 30% na łuki to samo a na 2H mam tylko 3 tabliczki i chyba 1 tabliczkę na kusze. Pamięta ktoś może ich lokalizacje? RE: Bonusy i Drogocenne przedmioty - Dota - 13.03.2017 Tabliczek na broń dwuręczną jest chyba ogólnie mniej niż na jednoręczną. Lokalizacji nie kojarzę. Za dużo tych tabliczek, żeby to spamiętać. xd RE: Bonusy i Drogocenne przedmioty - Jonxx - 13.03.2017 Dokładnie nie pamiętam gdzie są, więc wspomnę tylko, że tabliczki 2h będziemy znajdywać przez całą grę, nawet na Dworze Irdorath się znajdzie. ![]() RE: Bonusy i Drogocenne przedmioty - Token - 22.03.2017 Hm, tak w sumie... Ktoś wie skąd wytrzasnąć pas dodający zręczność w 1R i nie od Kupców? RE: Bonusy i Drogocenne przedmioty - regularnydebil - 05.04.2017 Ile szczawi królewskich można zdobyć ogółem? RE: Bonusy i Drogocenne przedmioty - Memorius - 05.04.2017 +- 60 w zależności od gildii (niektóre dostają extra lub oddają zadaniowo) Ciekawe czy gracze wiedza jaki jest najbardziej wartościowy item w Przeznaczeniu (cena) pomijając rzecz jasna bronie, pancerze oraz Kamień Duszy Smoka Ożywieńca. RE: Bonusy i Drogocenne przedmioty - Klimek - 06.04.2017 Hmm ja nigdy na cene nie zwracalem uwagi bo i tak nic nie sprzedawalem oprocz skor i pazurow :p A pewnie przedmiot o ktorym mowisz to pewnie i ma wysoka cene ale zapewne nie warto go sprzedawac ze wzgledow fabularnych RE: Bonusy i Drogocenne przedmioty - Memorius - 06.04.2017 Czyli nikt nie wie? ![]() RE: Bonusy i Drogocenne przedmioty - Dota - 06.04.2017 Kto na takie rzeczy patrzy? Przedmiotów jest od zajebania, tylko ktoś kto nie ma naprawdę co robić z czasem, porównywałby ceny wszystkich itemów. Jestem przekonany, że nikt nie ma pojęcia. RE: Bonusy i Drogocenne przedmioty - Memorius - 06.04.2017 To na co patrzycie? No na pewno na nic. Dlatego też szkoda było czasu na tworzenie wizualizacji takich itemów jak Czaszka Rodryka czy Szafir. Proste questy z prostymi sztampowymi itemami w sztampowych cenach i w sztampowych opisach zadowalają 90% graczy. No nic, kilku Paladynów tu grę rozegrało, to może ktoś udzieli jednak odpowiedzi. |