![]() |
Epilog - opinie i wrażenia - Wersja do druku +- Drużyna Spolszczenia (https://druzynaspolszczenia.pl) +-- Dział: SAGA „DESTINY” (https://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=56) +--- Dział: Epilog (https://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=178) +--- Wątek: Epilog - opinie i wrażenia (/showthread.php?tid=718) |
RE: Epilog - opinie i wrażenia - Klimek - 16.07.2017 Na pewno trochę potforków uchowało się w wielkim lesie, ponadto wiele expa ukradli mi inni ludzie, np nie udało mi się zabić ani jednego orka podczas obławy na ich obóz wraz z Myśliwymi, nie położyłem też żadnego z orkowych najemników, bo to zrobiła za mnie drużyna którą sformowałem, podczas ataków na klasztor też mało co udało mi się utrafić. Może to stąd te braki w expie? Skórę trolla sprzedałem Gestahowi, o tym akruat pamiętałem że ją chciał ode mnie. Znalazłem też kandydata na łowcę nieumarłych, uratowałem też Bilgota, który w końcu mógł porządnie się najeść. ![]() RE: Epilog - opinie i wrażenia - Tituf - 16.07.2017 Zadaniem najgrubszego kalibru, które nie jest uwzględnione w dzienniku, a właściwie zadaniami to te dzięki którym zdobywacie pancerz od przyjaciela G. Właściwie to grę można ukończyć bez niego. Ale jest trudniej i mniej okazale. RE: Epilog - opinie i wrażenia - Jonxx - 16.07.2017 (16.07.2017, 15:59:05)SparrowJacek napisał(a): Zastanawiam się, skąd w sumie tak duże przepaści jeśli chodzi o doświadczenie w przypadku różnych graczy, którzy ukończyli moda. Niektórym udało się zdobyć 22 poziom, a Klimkowi brakło aż 15k do tego. Czyściłeś porządnie każdą lokację? Bo wydaje mi się, że to jedyne, co mogło zaważyć na tym. Ja nie dość, że wybiłem wszystko co możliwe (poza npc'ami ![]() RE: Epilog - opinie i wrażenia - SparrowJacek - 16.07.2017 Jonxx zastanawiam się, jak udało Ci się ni wybić wszystkich szkieletów gigantów w walce z paladynami, mi udało się tylko 5/7 bodajże ![]() Tituf - przez cala grę myślałem, że zbroję dostaję jak uratuję miasto i przejmę statek, chcesz powiedzieć, że mogłem NIE dostać jej nawet po wykonaniu tych misji, ponieważ jest to zależne od czegoś, co nie widnieje w dzienniku? :O Super! Aha i w sumie jak się zdobywało pastorał? Bo nie pamiętam, czy miałem go w ekwipunku, a zapisów już dawno nie mam. RE: Epilog - opinie i wrażenia - Lewkooo - 16.07.2017 (16.07.2017, 17:19:15)SparrowJacek napisał(a): Tituf - przez cala grę myślałem, że zbroję dostaję jak uratuję miasto i przejmę statek, chcesz powiedzieć, że mogłem NIE dostać jej nawet po wykonaniu tych misji, ponieważ jest to zależne od czegoś, co nie widnieje w dzienniku? :O Super! Tak, pancerz można uzyskać tylko jeśli się wykona kilka takich drobnych akcji nie zapisanych w dzienniku. Oczywiście nie powiem których ![]() (16.07.2017, 17:19:15)SparrowJacek napisał(a): Aha i w sumie jak się zdobywało pastorał? Bo nie pamiętam, czy miałem go w ekwipunku, a zapisów już dawno nie mam. Miał go jeden z Czarnych Wojowników w walce pod klasztorem. RE: Epilog - opinie i wrażenia - Jonxx - 16.07.2017 (16.07.2017, 17:19:15)SparrowJacek napisał(a): Jonxx zastanawiam się, jak udało Ci się ni wybić wszystkich szkieletów gigantów w walce z paladynami, mi udało się tylko 5/7 bodajże Fala lodu. ![]() RE: Epilog - opinie i wrażenia - SparrowJacek - 16.07.2017 Ok, mamy zwycięzcę areny Przebudzenia więc ;) Ja używałem jakiegoś deszczu ognia czy innej śmiertelnej fali, to miało za długi czas rzucania i niestety kilku szkieletów przepadło przez to. RE: Epilog - opinie i wrażenia - Klimek - 16.07.2017 Ja fale lodu wykorzystywalem w Przeznaczeniu w ataku na orkow, ktorzy sie desantowali w Cienistą Północ. ![]() Mi sie nie chcialo walczyc o kazdy punkt expa, i tak dosc latwo sie rozwija postac w Epilogu (11.10.2017, 15:33:41)Bezimienny napisał(a): Przepraszam za przejęzyczenie Też żałuję, że nie można się nauczyć akrobatyki. Za to jawnie trylogia Przeznaczenia ma u mnie sporego minusa. Twórcy jednak uzasadniali tą decyzję chyba w ten sposób, że akrobatyka psuje balans bo nie trzeba wówczas używać miksturek szybkości. RE: Epilog - opinie i wrażenia - Memorius - 12.10.2017 akrobatyka psuje balans ogólnie, nie wspominając o tych żenujących przewrotach zawodnika ![]() ![]() RE: Epilog - opinie i wrażenia - Bezimienny - 14.11.2017 Mi jeszcze brakuje respawnu potworów. W późniejszym okresie gry nie bardzo jest już co ubić żeby obedrzeć ze skóry czy wyrwać jakieś podroby na sprzedaż ![]() RE: Epilog - opinie i wrażenia - Memorius - 14.11.2017 Respawny na tym etapie gry sa zupełnie zbędne. Gracz ma wykonać misję zemsty a nie uganiać się za dzikami w lesie. Ogólnie jestem przeciwnikiem respawnów potforków, jeśli nie ma to uzasadnienia, w zamkniętych zenach. RE: Epilog - problemy z zadaniem - Bezimienny - 18.11.2017 Przeczytałem i poszło dalej ![]() ![]() Oblecenie wszystkich zajęło mi dobre kilka dni khoriniańskich i dlatego swego czasu upominałem się o ten kożuch do spania po drodze, bo moja dodatkowa eksploracja przy robieniu każdego zadania kończyła się zwykle późno w nocy. Narzekających na brak kasy na porządny ekwipunek czy naukę, namawiam do zwiedzania, bo autorzy moda dali tyle rzeczy do znalezienia (łącznie z dużą ilością cennego Smoczego Korzenia), że już przy 1/3 moda nie wiadomo co robić z kasą. Dziękuję za Epilog oraz wszystkie podpowiedzi ![]() ![]() RE: Epilog - problemy z zadaniem - Memorius - 18.11.2017 Gratulacje na okoliczność ukończenia Epilogu! Taka uwaga co do ilości złota. Złota musi być więcej do zdobycia, bo sa gracze, którzy lubią posługiwać się najmocniejszymi zwojami obszarowymi, a te sa bardzo drogie - nie można zamykać dostępu do tych zwojów ograniczeniem ilości złota. RE: Epilog - problemy z zadaniem - Bezimienny - 18.11.2017 Oczywiście! Ja prawie od samego początku nie miałem ograniczeń finansowych dzięki temu, że najszybciej jak tylko mogłem uczyłem się m.in wyciągania podrobów, dzięki kasie za zbieractwo zielska ![]() Jeszcze raz dzięki za wciągającego moda i pewnie do zobaczenia przy kolejnej części ![]() RE: Epilog - problemy z zadaniem - Jonxx - 18.11.2017 Dobrze, że poszło dalej, oczywiście również gratulacje ukończenia rozgrywki i czekamy na statystyki końcowe. ![]() |