![]() |
THE ELECTRIC CIRCUS ARENA! - Wersja do druku +- Drużyna Spolszczenia (https://druzynaspolszczenia.pl) +-- Dział: SAGA „DESTINY” (https://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=56) +--- Dział: Destiny Team - kulisy (https://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=182) +--- Wątek: THE ELECTRIC CIRCUS ARENA! (/showthread.php?tid=286) |
RE: THE ELECTRIC CIRCUS ARENA! - GothicForever - 26.06.2016 (25.06.2016, 18:55:08)Memorius napisał(a): Dziś to, że wszedł w Rozdział 3 zgłosił Askarnoth A co z tym gladiatorem? RE: THE ELECTRIC CIRCUS ARENA! - Memorius - 26.06.2016 Czekamy na save na ten moment. DWIE WAŻNE INFORMACJE Arenę opuścił Filavandrel, który się ostatecznie nie odezwał i został wykluczony zgodnie z wcześniejszymi ustaleniami. Niestety także chesterking nie będzie już walczył na naszej Arenie. W tym jednak przypadku zadziały obiektywne trudności techniczne, które nie są z jego winy, a uratować dotychczasowej gry się u niego niestety nie da. Zacznie od początku, pozostanie w Klubie jako Gracz Honorowy, ale już poza oficjalną rywalizacją. Szkoda, bo był to jeden z Gladiatorów, którego widziałem od początku w gronie faworytów. RE: THE ELECTRIC CIRCUS ARENA! - Zertin - 27.06.2016 :'( FILAVANDREL Już nie gra. Szkoda. :'( Został mi tylko jeden faworyt. Wiśnia LICZĘ NA CIEBIE ![]() RE: THE ELECTRIC CIRCUS ARENA! - Dota - 27.06.2016 ![]() ![]() Zapis poszedł do Titufa, a ja jutro wstawię w odpowiednim temacie kolejną partię wrażeń, tym razem z trzeciego rozdziału, który był zdecydowanie najciekawszy jak dotąd! Momentami to sobie mówiłem: "Jeszcze tylko ta jedna misja i wyłączam.", a koniec końców siedziałem potem jeszcze następne godziny, bo dostawałem kolejne questy, których nie mogłem sobie podarować, będąc ciekawym co się stanie dalej. ![]() Liczę na to, że następne rozdziały, to już mnie w ogóle rozjebią na łopatki i wcisną do fotela tak, że nie będę mógł wstać. ![]() Oczywiście trzymajcie kciuki za to, żebym pozostał na arenie! ![]() Pozdrawiam, Docia ![]() RE: THE ELECTRIC CIRCUS ARENA! - Kateyoshi - 27.06.2016 Potwierdzone info.. Nie dało się go wysłać do spania :D RE: THE ELECTRIC CIRCUS ARENA! - Tituf - 27.06.2016 (27.06.2016, 20:59:45)Dota napisał(a): Oczywiście trzymajcie kciuki za to, żebym pozostał na arenie! Skromniś... idzie jak burza - nadal na Arenie! ![]() RE: THE ELECTRIC CIRCUS ARENA! - Memorius - 27.06.2016 Dooooootaaaaaaaaaaa :exclamation: Nadal na Arenie tym razem już w R4. :brawo: RE: THE ELECTRIC CIRCUS ARENA! - Wiśnia - 27.06.2016 (27.06.2016, 13:26:12)Zertin napisał(a): :'( FILAVANDREL Już nie gra. Szkoda. :'( Został mi tylko jeden faworyt. Wiśnia LICZĘ NA CIEBIE Dzięki, dzięki dam z siebie wszystko :D RE: THE ELECTRIC CIRCUS ARENA! - Memorius - 27.06.2016 Weryfikacja save Askarnoha wskazała, że niestety walkę na Arenie przegrał. Jednak nie da się dobrze rozegrać tego wszystkiego w 60 h i być w R4... RE: THE ELECTRIC CIRCUS ARENA! - Token - 27.06.2016 Niektórzy mają więcej w pierwszym rozdziale ![]() RE: THE ELECTRIC CIRCUS ARENA! - Memorius - 27.06.2016 Dota ma obecnie nieco ponad 150 h jak wiadomo. RE: THE ELECTRIC CIRCUS ARENA! - AhnBael - 27.06.2016 Ładny wynik. Ile godzin wyszło w testach wersji testowych przejście całej gry? RE: THE ELECTRIC CIRCUS ARENA! - Memorius - 27.06.2016 Testy gildyjne nie były do końca miarodajne. W końcu testerzy mieli orientację bieżącą w przebiegu zadań więc grali czasem po prostu po sznurku. Tu jest przykład zawodnika grającego praktycznie bez żadnych podpowiedzi. Wygląda na to, że przekroczy 200 h. RE: THE ELECTRIC CIRCUS ARENA! - AhnBael - 27.06.2016 Czyli Przeznaczenie zapiszę się w czołówce trzech największych modów, jakie powstały :D Tuż obok Returninga i Odysei. RE: THE ELECTRIC CIRCUS ARENA! - Arszenik - 28.06.2016 Ja tam wolę moda trochę krótszego ale interesującego. Dobre opinie grających przeważają nad tymi złymi i przeznaczenie zapowiada się nieźle. |