![]() |
Zadania poboczne w GD - Wersja do druku +- Drużyna Spolszczenia (https://druzynaspolszczenia.pl) +-- Dział: SAGA „DESTINY” (https://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=56) +--- Dział: Przeznaczenie - Gildie/Zadania (https://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=65) +--- Wątek: Zadania poboczne w GD (/showthread.php?tid=402) |
RE: Zadania poboczne w Górniczej Dolinie - evospeed - 09.10.2016 Ile trzeba mieć zręki by okraść Parcivala z klucza? Gdzie się znajduje paladyn Leon. Szukam go i szukam i uniemożliwia mi wykonania innych questów. Jakby co dałem mu runę po cym tepnął się do zamku (tak bynajmniej myślę) RE: Zadania poboczne w Górniczej Dolinie - bak6 - 09.10.2016 Paladyn Leon jest nad więzieniem tam gdzie skazańcy naprawiają zamek. RE: Zadania poboczne w Górniczej Dolinie - lukinrov - 18.10.2016 (06.10.2016, 18:44:45)XaroN napisał(a): Lord Tymorsin jest w najwyższej wieży, trza mieć klucz gomeza by się tam dostać. Gdzie znajduje sie ten klucz? szukam po calym zamku i nie moge go znaleźć. RE: Zadania poboczne w Górniczej Dolinie - Draco - 18.10.2016 Poszukaj nieopodal Fairfaxa przy beczkach, o ile to ten klucz, lub w pokoju paladynów w zamku z lochami, otwierając obraz przyciskiem z pomieszczenia Engora. RE: Zadania poboczne w Górniczej Dolinie - dawidos - 19.10.2016 Chromanina mozna ukonczyc w 2 rozdziale? Bo przeszedlem sie do nowego obozu, obszedlem jezioro w kazdy mozliwy sposob i nigdzie ani sladu chromanina 4 RE: Zadania poboczne w Górniczej Dolinie - Michał - 19.10.2016 W takim razie musisz się tam przejść ponownie i sprawdzić dokładniej wszystkie zbiorniki wodne w Nowym Obozie. RE: Zadania poboczne w Górniczej Dolinie - dawidos - 19.10.2016 Zweryfikowałem dokladnie wszystkie zbiorniki wodne w nowym obozie. I ani sladu chromanina 4. Nawet wodospad sprawdzilem i nic ![]() RE: Zadania poboczne w Górniczej Dolinie - Michał - 19.10.2016 To teraz zweryfikuj zbiornik wodny nieopodal dawnej karczmy Silasa i poszukaj bałwanka. RE: Zadania poboczne w Górniczej Dolinie - dawidos - 19.10.2016 No to u mnie raczej napewno niema tego bałwanka, chyba ze to niesmiertelny lodowy golem RE: Zadania poboczne w Górniczej Dolinie - Tituf - 19.10.2016 Jeśli grasz na starej wersji, to możesz mieć problem z golemem. Wtedy pokombinuj trochę, bo właśnie przy golemie jest księga. RE: Zadania poboczne w Górniczej Dolinie - dawidos - 19.10.2016 Gram na nowej wersji. A a to tak ze w drugim rozdziale nieda sie ich zabic? Tylko np. W 3 rozdziale? RE: Zadania poboczne w Górniczej Dolinie - Tituf - 19.10.2016 nie chce mi się wierzyć, że grasz od początku na 1.2, gdzie magią ognia spokojnie golema rozwalisz rozwiąż problem po prostu inaczej, jak nie możesz go pokonać RE: Zadania poboczne w Górniczej Dolinie - dawidos - 19.10.2016 Mam wersje (2.6 fix-SP 1.6) Na lodowych golemach uzylem: ognisty luk, magiczny luk, deszcz ognia, smiertelna fala i wiele innych w celu sprawdzenia czy cos zadziala i nawet drasniecia. Jak rozwiazać ten problem? RE: Zadania poboczne w Górniczej Dolinie - Tituf - 19.10.2016 więc nie grasz na najnowszej wersji Przeznaczenia odciągnij golema i zabierz księgę zabijesz golemy, gdy zdobędziesz potężny oręż RE: Zadania poboczne w Górniczej Dolinie - wacekplacek - 24.10.2016 Z której strony zamku jest roślina wiary ? |