![]() |
Uwagi do funkcjonowania Forum - Wersja do druku +- Drużyna Spolszczenia (https://druzynaspolszczenia.pl) +-- Dział: Sprawy FORUM (https://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=21) +--- Dział: Organizacja Forum i Kucyki (https://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=22) +--- Wątek: Uwagi do funkcjonowania Forum (/showthread.php?tid=36) |
RE: Uwagi do funkcjonowania Forum - Dota - 09.11.2017 Jeez, banuj mnie jak chcesz, kiedyś faktycznie coś tu jeszcze pisałem i mi na tym zależało, żeby tu być, teraz już nie. @edit (09.11.2017, 14:16:19)Tituf napisał(a): zapytanie umieściłem na forum - ponieważ spełniam wymogi umieszczone w pierwszym poście w temacie - dostęp utraciłem bez żadnych wyjaśnień, więc czekam na powód Z tego co widzę, to nie ma żadnych adminów teraz na ich forum, wiec nie lepiej zaczekać na to co powiedzą, niż walić od razu takie teksty jak Memorius? RE: Uwagi do funkcjonowania Forum - Jonxx - 09.11.2017 Z tym SB to wątpię by to było umyślnie, dalej mam dostęp i nic na ten temat tam nie ma. Od wczoraj nawet nikt nic nie pisał. RE: Uwagi do funkcjonowania Forum - Dota - 09.11.2017 Pewnie, że to nie jest umyślne, Duch nie zna Titufa z tego co wiem i możliwe, że faktycznie czyścił nieaktywnych użytkowników z SB, bo Tituf nic tam nie pisze. Wystarczyłoby kurwa napisać, jak zrobił to Tituf i zaczekać na to aż mu dostęp do tego SB przywrócą, ale po co, lepiej zrobić jakąś gówno burzę. RE: Uwagi do funkcjonowania Forum - Tituf - 09.11.2017 (09.11.2017, 14:17:06)Dota napisał(a): walić od razu takie teksty jak Memorius?o czym mówisz? RE: Uwagi do funkcjonowania Forum - Memorius - 09.11.2017 już nie odpowie, zresztą to mało istotne Podsumowując. Grajcie sobie w nasze produkcje, zadawajcie pytania, dyskutujcie itd. Jednak kto będzie się wtrącał w politykę forum, w politykę DT i działania Administracji w sytuacji gdy nie pytamy o radę czy zdanie to skończy jak Dota. Mam nadzieję , że wyraziłem się jasno. Bez odbioru. RE: Uwagi do funkcjonowania Forum - Lewkooo - 09.11.2017 Tak nieumyślne fchuj. Mi też zabrali :D RE: Uwagi do funkcjonowania Forum - Memorius - 09.11.2017 Oczywiście w tej sytuacji Lewkooo także jest objęty tym co napisałem wcześniej. Tituf otrzymał oficjalną odpowiedź z forum BG i jest ona jednoznaczna. W tej sytuacji z przykrością muszę wprowadzić zapowiedziane kroki. Bana dostaje Opos Nefario Fexo Uważamy także, że Draco jest osobą zaufania publicznego i jako taki nie wchodzi w zakres osób, które z tego forum , jako jeden z decydentów mógłby być zbanowany w dalszej kolejności. UWAGA zapewne niebawem usunięte zostaną wszystkie posty i dyskusje na temat - "Wambo i Klucz do Wieży", "Gorazd spadł i nie żyje" i podobne, które nie mają nic wspólnego z obecną wersją. nagminne jest bowiem wyszukiwanie przestarzałych informacji w tematach zamiast szukania rozwiązań w grze lub zadanie pytania na nowo, albo przeczytanie zestawu zmian dla wersji 1.4 Jak wiadomo nie samym goticzkiem człowiek żyje i wobec tego wzorem for wiodących otwieram mini wątek - czy odbanować użytkownika Dota? ![]() RE: Uwagi do funkcjonowania Forum - MrLisek - 21.11.2017 Tag, jestem za ![]() RE: Uwagi do funkcjonowania Forum - Memorius - 21.11.2017 a uzasadnienie? ![]() RE: Uwagi do funkcjonowania Forum - MrLisek - 21.11.2017 Dota to w porządku człowiek, swego czasu bardzo aktywny na tym forum. Na pewno nie jest trollem, sytuacja przy której został zbanowany wynikała z jego niedoinformowania. Myślę, że jeśli oczywiscie będzie chciał przysluzy się społeczności na forum dzięki znajomości modyfikacji wydanych pod waszym szyldem. To chyba na tyle. RE: Uwagi do funkcjonowania Forum - Memorius - 21.11.2017 bardzo ładnie ![]() inne opinie? RE: Uwagi do funkcjonowania Forum - Jonxx - 21.11.2017 Dota właściwie sam jest sobie winien, ostatnio kiedy tylko wchodził od razu zabierał głos w podobnych sprawach jak ostatnio, nie znając całej sytuacji. Osobiście byłbym za warunkowym odbanowaniem, o ile Dota obieca, że nieco się ogarnie pod tym względem, bo jakby nie spojrzeć, poza tymi ostatnimi epizodami, Dota to porządny użytkownik. RE: Uwagi do funkcjonowania Forum - Kravis - 21.11.2017 Wydaje mi się, że był on na tyle barwną postacią tego forum, że zasługuje na drugą szansę. Poza tym jego wypowiedzi niejednokrotnie wnosiły coś do danego tematu, były sensowne i z pewnością czytało się je z przyjemnością, może nie zawsze, ale jednak. Dla mnie on nie jest żadnym trollem, owszem, nie raz pokazywał, że ma niewyparzony język, ale taka osoba też jest potrzebna. RE: Uwagi do funkcjonowania Forum - Memorius - 21.11.2017 fspaniale! ![]() brakuje jednego głosu ZA co z a emocje ![]() RE: Uwagi do funkcjonowania Forum - XaroN - 21.11.2017 Dota po prostu lubi mieć rację tak jak każdy z nas i nie boi się powiedzieć co myśli, nawet kiedy racji nie ma, myślę, że zasługuje na drugą szansę! |