![]() |
|
Gildia Kupców Tireona - Wersja do druku +- Drużyna Spolszczenia (https://druzynaspolszczenia.pl) +-- Dział: SAGA „DESTINY” (https://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=56) +--- Dział: Przeznaczenie - Gildie/Zadania (https://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=65) +---- Dział: Gildie Poboczne (https://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=78) +---- Wątek: Gildia Kupców Tireona (/showthread.php?tid=370) |
RE: Kupcy - Memorius - 09.07.2017 Wygląda na to, że nie doprowadziłeś do sytuacji, gdy wszyscy zainteresowani kupcy wiedzą , że mogą handlować. Tymon mówi, że Gildia jak widzę nie ma tu mocnej pozycji. tylko wtedy , gdy do końca obgadana jest sprawa DWÓCH zezwoleń RE: Kupcy - Kempa - 09.07.2017 Uzyskałem zgodę na handel dla: Santina, Gainy, Kornena i Erasta. Pozą możliwością handlu z nimi nie mają opcji dialogowych pomijając "co słychać' itp. W dzienniku też piszę, że mają już zezwolenie no i pozostaje Julian. Kiedy gadam z Tymonem to bezi mówi mu, że dwóch dało zgodę , a on mówi, że gildia nie ma mocnej pozycji. O co chodzi? Mam dokończony wątek zezwoleń u reszty
RE: Kupcy - Memorius - 09.07.2017 tu nie chodzi o dialogi z Kupcami tylko z właścicielami farm z jednym z nich nie masz wykonanego dialogu RE: Kupcy - metallingu - 13.07.2017 Witajcie, mam problem z zadaniem nowe rynki zbytu. Otóż w jarkendarze gdy greg karze billowi zajac sie handlem ten sie stawia poniewaz nie pomscilem angusa i hanka. Sek w tym ze juana zabilem już dawno gdy robilem misje u bandytow a angusa i hanka znalazlem dopiero przed chwilą. Teraz stoje w martwym punkcie. Poradzicie co zrobić? Może źle z czyms myślę? RE: Kupcy - Oxydos - 13.07.2017 Gadałeś ze Skipem o tym że ich znalazłeś? RE: Kupcy - metallingu - 13.07.2017 Hmm, chyba niee. Zaraz to sprawdzę. Dzięki bardzo RE: Kupcy - inc0 - 24.01.2018 siemanko, Cisnę 1R bezgildyjnie, aktualnie 17,5lvla, chce wykonać jak najwięcej zadań z wątku kupców i ogólnie wszelakich zadań, zanim dołącze do gildii. Teoretycznie zdobyłem zezwolenia, ale tutaj pojawia się problem. Po rozmowie z Pedro nie miałem żadnego dialogu u Vatrasa odnośnie wychodzenia do Gainy, a kolejna sprawa jest taka, że nie moge handlować z Juliano, mimo, że Bengar otrzymał 500 i wyraził zgodę, a Tymek odwrócił się od Onara, gdzie ten pozwolił handlować Julianowi z Rozi bodajże.. aj aj, chciałem edytować lub usunąć, ale się nie da.. otóż Beliar sprawił, że jakimś cudem nie porozmawiałem z Pedrem....... Jestem oficjalnie członkiem gildii kupców, post wyżej można .. potraktować jako dodatkową statystykę na forum ,Rozgrywka póki co bez najmniejszych problemów. Nie jestem tylko pewien, czy uda mi się dobić 18lvl zanim dołącze do jakiejś gildii. Zostało dosłownie kilka-kilkanaście stworów (nie licząć mini obozu orków w DP) w Khorinis i DP. Cel na 1R --> PUSTYNIA
RE: Kupcy - Memorius - 24.01.2018 Jeśli miałeś u Pedro dialog - Czemu nie chcesz jej wpuścić do środka? to niemożliwe jest by Vatras nie miał nic do powiedzenia te dialogi wprost z siebie wynikają co do Juliana on będzie handlował dopiero gdy powiadomimy Tireona , że mamy wszystkie zezwolenia na handel RE: Zadania poboczne w Khorinis - AmphiaPl - 01.01.2019 Ok, inne pytanie. Gdzie mam szukać szpady Erasta? RE: Kupcy - Memorius - 02.01.2019 Nigdzie, dopóki specjalne śledztwo w tej sprawie nie wskaże miejsca. RE: Kupcy - AmphiaPl - 02.01.2019 Specjalne śledztwo? Co masz dokładnie na myśli? RE: Kupcy - Memorius - 02.01.2019 Po pierwsze - GDZIE Erast zgubił szpadę? Po drugie - jeśli zgubił tam szpadę, to z kim powiązani w mieście mogą być akurat ci bandyci ? RE: Kupcy - Klimek - 02.01.2019 Urocza koleżanko, polecam eksplorować, zwiedzać, grać i wypełniać zadania które jesteś w stanie zrobić. Gwarantuję, że ogromna większość zadań wypełnia się niejako sama po prostu grając i popychajac fabułę do przodu. Nie jesteś w stanie rozwiązać jakiegoś questa w danym momencie? Idz dalej w niedowiedzone jeszcze miejsca lub analizuj dziennik sprawdzając, które zadania można aktualnie rozwiązać. No i liczymy na opis wrażeń w odpowiednim temacie, zarówno negatywnych jak i pozytywnych bo zawsze fajnie jest o tym podyskutować.
RE: Kupcy - Erwin - 02.01.2019 Erast mówi, że został napadniety w pobliżu schodów przy farmie Akila, a bandyci potem uciekli prawdopodobnie do lasu. Tam jest tylko jedna taka grupa bandytów i jest z nią związana tylko jedna osoba z miasta. RE: Handlarze i Kupcy - Fletcher - 04.07.2021 Potrzebny jest mi róg smoczego zębacza. Oczywiście wcześniej czytałem posty z tym samym problemem, ale może jest jakaś nadzieja. Czy róg smoczego zębacza zdobędę Tylko w GD ? Niestety zabiłem prychającą istotę, a zapomniałem o rogu, bo przecież można zrobić tak, że po zabiciu potwora udajemy się do Gaana i uczymy pozyskiwania trofeum, odcinamy róg ( ciało nie zniknie, jeżeli stoimy w pobliżu ) i wsio. A tak.. Chyba pies pogrzebany. |