![]() |
Dialogi - Opinie - Wersja do druku +- Drużyna Spolszczenia (https://druzynaspolszczenia.pl) +-- Dział: SAGA „DESTINY” (https://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=56) +--- Dział: Destiny Team - kulisy (https://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=182) +--- Wątek: Dialogi - Opinie (/showthread.php?tid=446) |
RE: Dialogi - Opinie - kukos - 10.09.2016 (10.09.2016, 12:28:50)Wiśnia napisał(a): A kto rozmawiał już z Hipolitem ? dogadaliście się z nim jakoś, czy może od razu uciekliście czym prędzej ? Z nim się nie da dogadać, kurcze jak ja od niego wyproszę ten klucz ;) ( dopiero zacząłem questa ze skrzyniami ) A co do dialogów to super były w misji ekonom RE: Dialogi - Opinie - Memorius - 10.09.2016 Cytat:A co do dialogów to super były w misji ekonom chodziło mi właśnie o to żeby gracz poczuł się mocny w gadce przy wzroście statystyk , podobnie jest w kilku innych zadaniach z późniejszego etapu ;) RE: Dialogi - Opinie - Tituf - 10.09.2016 Mam wątpliwości czy temat ma sens, bo Cytat:I gdyby nie nawalono tyle imiennych NPC, którzy to tylko opowiadają o tym, skąd są i co robią, albo wydają z siebie tylko dialogi typu "eeee" czy "aaaa"... Naprawdę nie wiem, jak skomentować pomysł na coś takiego.A potwierdzeniem niech będzie "mistrzowski" dialog z Adrianem : -Pilnujesz ważnego miejsca... -Tak jest! -To odpowiedzialne zadanie? -Tak jest! -A więźniowie są dobrze pilnowani? -Tak jest! -Skrzynia w biurze należy do Hagena? -Tak jest! -Lord zawsze taki czujny? -Tak jest! -Bogowie poskąpili ci rozumu? -Tak jest! -Dzięki,tylko tyle chciałem wiedzieć.... -Eeee... Jak od razu Adriana polubiłem... RE: Dialogi - Opinie - kukos - 10.09.2016 Nie wiem kto pisał dialogi dla Hipolita, ale gość jest mistrzem, przed chwilą zacząłem z nim rozmowę z misji o skrzyniach Pewnie coś przekręciłem ale piszę z pamięci. Co to za skrzynia ? A ta skrzynia. To skrzynia! Po co wysyłałeś mnie po piwo skoro nie musiałeś szukać tego klucza !!! Bo lubię piwo ?! RE: Dialogi - Opinie - Memorius - 10.09.2016 dialogi niezadaniowe z Hipolitem pisał Ahnbael, on też do innych zadań z nim związanych. W podobny sposób napisałem dialogi z nim do zadania "Klucze i skrzynie". RE: Dialogi - Opinie - Wiśnia - 10.09.2016 A kto wysłuchuje uważnie bardzo ciekawej opowieści starego latarnika z Khorinis ? RE: Dialogi - Opinie - Jonxx - 11.09.2016 Ja czytam wszystko uważnie, a co do Latarnika, interesująca historia i jestem ciekawy co powie w kolejnych rozdziałach. RE: Dialogi - Opinie - Tituf - 12.09.2016 ![]() ![]() RE: Dialogi - Opinie - Memorius - 12.09.2016 Dokładnie tak. ![]() Najlepszy tekst w grze, bezpośrednio odnoszący się do stosunków panujących w Destiny Team pod moim światłym przewodnictwem. Dialog by Ahnbael. RE: Dialogi - Opinie - Tituf - 12.09.2016 (09.09.2016, 23:54:44)Dota napisał(a): A moim zdaniem najlepszy dialog to ten, kiedy mówimy Gorowi o tym, że wybyliśmy wszystkie smoki w Górniczej Dolinie, a ten mówi, że wcale tak nie uważa i wspomina o Brontozaurusie.-Zabiłem wszystkie smoki! -Jak tak nie uważam. Taki na przykład Brontozauron z wyspy... Zresztą, nie powiem ci z jakiej wyspy, bo jeszcze i tam poleziesz i go zabijesz. Ty strasznie wyrywny jesteś, zabijasz co popadnie. A on może się jeszcze okazać przydatny. *** -Zwiedziłem niezbadaną część wyspy, nazywaną Jarkendar. -Ciekawe. -I co tam jest interesującego? -Byłem tam z misją Magów Wody. Są tam ruiny starożytnej, potężnej cywilizacji, obóz piratów, obóz bandytów, orkowie, kopalnia złota... -Tak. Czyli wcale nie jest taka niezbadana. *** -Zostałem przyjęty do Gildii Łowców Nieumarłych. -Tak? No i co z tego? Będziesz się teraz uganiał po ruinach za szkieletami? Nie widzę w tym nic szczególnie ciekawego. -Co ty tam wiesz. Mam do spełnienia misję! -E tam. Znam tych gości. Jak się spotkają, to zaraz się przebierają w białe prześcieradła i tak ze sobą gadają. Też masz takie przebranie? RE: Dialogi - Opinie - kukos - 12.09.2016 (12.09.2016, 09:53:55)Tituf napisał(a): -Zostałem przyjęty do Gildii Łowców Nieumarłych. Miałem przyjemność wysłuchać tego w sobotę. Coś pięknego, widzę że czekają na mnie wspaniałe dialogi z nim. RE: Dialogi - Opinie - Lewkooo - 12.09.2016 (12.09.2016, 09:12:53)Memorius napisał(a): Dokładnie tak. A to nie był dialog z Nocy Kruka? Było chyba coś podobnego. RE: Dialogi - Opinie - Memorius - 12.09.2016 Ależ skont :!: RE: Dialogi - Opinie - Tituf - 12.09.2016 Wrzód w spódnicy: Cytat:-'Misiu daj mi rączkę, misiu chodź na łączkę, misiu nie bój się, że ci mówię KOCHAM CIĘ, tralla lala la!' RE: Dialogi - Opinie - AhnBael - 12.09.2016 Moim ulubiony dialogiem była rozmowa z duchem Lorda Tymorisin, gdzie mówi, że Kruk zepchnął go z najwyższej wieży. Dało się odczuć prawdziwy klimat Gothica. |