![]() |
Zadania poboczne w GD - Wersja do druku +- Drużyna Spolszczenia (https://druzynaspolszczenia.pl) +-- Dział: SAGA „DESTINY” (https://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=56) +--- Dział: Przeznaczenie - Gildie/Zadania (https://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=65) +--- Wątek: Zadania poboczne w GD (/showthread.php?tid=402) |
RE: Zadania poboczne w Górniczej Dolinie - Matissek121 - 27.11.2016 Czy jak wyczyszczę Wolną Kopalnie to ominą mnie jakieś questy , czy mogę bez wahania to zrobić ? RE: Zadania poboczne w Górniczej Dolinie - Memorius - 27.11.2016 a kto cię tam wysłał? RE: Zadania poboczne w Górniczej Dolinie - Matissek121 - 27.11.2016 a jakiś paladyn chce bym poszukał kopalń ![]() RE: Zadania poboczne w Górniczej Dolinie - Memorius - 27.11.2016 To jest przy okazji. Do Wolnej Kopalni wysyła z prawdziwym zadaniem zupełnie ktoś inny. RE: Zadania poboczne w Górniczej Dolinie - Matissek121 - 27.11.2016 a ta misja jest dostępna w R2? RE: Zadania poboczne w Górniczej Dolinie - Lewkooo - 27.11.2016 Tak jest ona dostępna. RE: Zadania poboczne w Górniczej Dolinie - Maniaks - 28.11.2016 Czy zadania związane ze Starą Kopalnią i Świątynią Śniącego powinno się wykonać w drugim rozdziale, czy można później? RE: Zadania poboczne w Górniczej Dolinie - Lewkooo - 28.11.2016 Chyba można później,ale proponuje i polecam wykonać w drugim ![]() RE: Zadania poboczne w Górniczej Dolinie - Maniaks - 28.11.2016 Ok dzięki. Ale pojawił się po drodze inny problem. Otóż te drzwi do najwyższej wieży zamku powodują, że przy ich otwieraniu paladyni z sali Garonda albo z dziedzińca rzucają się na mnie. Tzn. jakby widzieli, że je otwieram. Nie wiem, może trzeba w nocy czy nad ranem popróbować, jak wszyscy śpią. O ile wszyscy śpią. RE: Zadania poboczne w Górniczej Dolinie - Lewkooo - 28.11.2016 Ja tez tak miałem - słyszałem jak się na mnie rzucają,ale gdy zszedlem na dół to nic się nie działo.Schodziles na dół? ![]() RE: Zadania poboczne w Górniczej Dolinie - Tituf - 28.11.2016 spróbuj na skradaniu w nocy, a jak nie da rady, to po prostu rób swoje, a potem teleportnij się może do jakiegoś obozu, prześpij i może się uspokoją RE: Zadania poboczne w Górniczej Dolinie - Memorius - 28.11.2016 To zależy od gildii i np Paladyn czy Mag Ognia nie ma tam żadnych problemów. Mroczny najlepiej wychodzi używając tam czaru Strach, który nie działa na wszystkich Paladynów co prawda, ale daje nieco swobody. RE: Zadania poboczne w Górniczej Dolinie - Maniaks - 28.11.2016 Ok. To ostatnie pytanie na dziś. Jak mogę ruszyć dalej zadanie ze Starą Kopalnią. Wiem już, że jest wejście w obozie bandytów, czy tam, gdzie Arto i spółki, jak mniemam. Ale co dalej. Żaden z ekipy ze ZO nie mówi nic na ten temat. U kopaczy też byłem w tych małych obozach paladynów i cisza. Jakaś wskazówka? RE: Zadania poboczne w Górniczej Dolinie - Lewkooo - 28.11.2016 Musisz wykonać zadanie Chromanin. RE: Zadania poboczne w Górniczej Dolinie - Lord Hagen - 03.12.2016 Pytanie takie mam czy Bilgot po odprowadzeniu go do przełęczy w GD pojawia się gdzieś jeszcze w którymś rozdziale czy zwyczajowo polazł gdzieś, coś go zjadło i go już nie będzie>? ![]() |