![]() |
GLADIATORZY - Wersja do druku +- Drużyna Spolszczenia (https://druzynaspolszczenia.pl) +-- Dział: SAGA „DESTINY” (https://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=56) +--- Dział: Destiny Team - kulisy (https://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=182) +--- Wątek: GLADIATORZY (/showthread.php?tid=285) |
RE: GLADIATORZY - Wiśnia - 22.07.2016 (22.07.2016, 19:20:30)Memorius napisał(a): proszę nie dyskutowaćHaha ale ja uwielbiam dyskutować ![]() RE: GLADIATORZY - Memorius - 24.07.2016 Jak tak czytam te różne zgłoszenia Tokena to odnoszę wrażenie że w większości wasze granie i waszych przeciwników, których już tu nie ma, było pobieżne a realny wkład w poprawienie detali mizerny. To co ja teraz mam czekać aż Token pozamiata po was te wszystkie rzeczy i dopiero dać Premierę? RE: GLADIATORZY - Token - 24.07.2016 Fakt. Często się dziwię, że dana rzecz nie była jeszcze zgłoszona. Wiadomo, że każdemu coś umknie, no ale... RE: GLADIATORZY - Dota - 24.07.2016 Zgłaszałem masę różnych błędów. Nie wszystko da się wyłapać. Np. ja tego problemu co Token z amuletem orkowego szamana nie miałem. Po prostu go zabiliśmy i od razu zgarnąłem z jego zwłok itemy. Skąd miałem wiedzieć, że tam jest błąd? RE: GLADIATORZY - Token - 24.07.2016 O niezauważenie tego przecież nikt nikogo nie obwinia. Akurat Ty zrobiłeś dużo odnośnie poprawek. RE: GLADIATORZY - Memorius - 24.07.2016 Amulet to nie błąd , to pewna niedogodność Natomiast poza panem Dota to tu bylo sporo ludzi, sporo... Wygląda na to , po przegranej Rootzkiego, że tylko rydzyk ma jeszcze jakieś szanse ukończyć grę w terminie. RE: GLADIATORZY - Wiśnia - 25.07.2016 No niestety ale arena zbliża się już ku finałowi :D RE: GLADIATORZY - Memorius - 26.07.2016 Został tylko rydzyk - aktualnie w R5 RE: GLADIATORZY - Memorius - 28.07.2016 Temat ten wewnętrznie zamknie Arenę i tu odbędzie się ostateczne rozstrzygnięcie. Termin zamknięcia Areny pozostaje bez zmian. RE: GLADIATORZY - Tituf - 28.07.2016 Mamy z Memo 7 wątków, które rozstrzygają o kolejności na Arenie... I teraz pytanie do Gladiatorów, na razie czysto teoretyczne, chcecie, aby grzebać głębiej jakby co, czy przyznawać miejsca ex aequo?! RE: GLADIATORZY - Wiśnia - 28.07.2016 Po chwili namysłu uważam że ex aequo będzie najlepiej RE: GLADIATORZY - Dota - 28.07.2016 Pewnie, że wolałbym ex aequo, ale ja nie mam szans wygrać, więc to chyba nie dziwne, że jestem za ta opcją. ![]() Choć prawdą jest, że ex aequo byłoby fajne, jeżeli różnica między naszymi rozgrywkami to jakieś totalne detale. Będziemy mieć prawdopodobnie czwórkę tych co ukończyli, co i tak stawia nas wszystkich w niezłym świetle zważając na to, że zaczynało nas chyba 25. Tak czy siak niech się wypowiedzą kandydaci do zwycięstwa i oni zadecydują. RE: GLADIATORZY - Kateyoshi - 28.07.2016 Też jestem za ex aequo ![]() RE: GLADIATORZY - Rootzky - 28.07.2016 Ja tam chociaż honorowo chcę ukończyć ![]() ![]() RE: GLADIATORZY - Tituf - 28.07.2016 Dobra, rydzyk zabije Ożywieńca i odpłynie, to będą wyniki i ich omówienie w tym temacie. |