![]() |
Opinie i wrażenia z rozgrywki - Wersja do druku +- Drużyna Spolszczenia (https://druzynaspolszczenia.pl) +-- Dział: SAGA „DESTINY” (https://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=56) +--- Dział: Przeznaczenie (https://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=77) +--- Wątek: Opinie i wrażenia z rozgrywki (/showthread.php?tid=336) |
RE: Dyskusja i wrażenia - Wiśnia - 05.09.2016 (05.09.2016, 17:30:27)SparrowJacek napisał(a): Byłow skryptach Piranii coś czego albo nikt nie zauważył z nich, albo "tak miało być", a co nam umknęło mimo, ze patrzyliśmy na to przez dwa lata.A co to jest ? RE: Dyskusja i wrażenia - Memorius - 05.09.2016 zapewniam, że po Lodowej Strzale Ork Elita nadal w GD co najwyżej podrapie się po tyłku ;) Cytat:A co to jest ? ![]() RE: Dyskusja i wrażenia - SparrowJacek - 05.09.2016 Cytat:zapewniam, że po Lodowej Strzale Ork Elita nadal w GD co najwyżej podrapie się po tyłku Przywracasz nadzieję! ![]() A dowiedzieć się co zostało zmienione i jak działa, to chyba najlepiej w trakcie gry, największe zaskoczenie będzie! RE: Dyskusja i wrażenia - Wiśnia - 05.09.2016 (05.09.2016, 17:37:58)Memorius napisał(a):taaa to pewnie oznacza coś w stylu dowiemy się jak zagramy magiemCytat:A co to jest ? ![]() RE: Dyskusja i wrażenia - Memorius - 05.09.2016 zachęcam do gry magiem po tych zmianach ![]() RE: Dyskusja i wrażenia - Lewkooo - 05.09.2016 Czyli mogę uznać ze wziąłeś pod uwagę moje problemy z lancą? :D A tak na marginesie to czy Milten ma stać obok kuźni Brutusa? Trochę to dziwne :d RE: Dyskusja i wrażenia - SparrowJacek - 05.09.2016 A czy porozmawiałeś z Miltenem? Sądzę, że ma coś do powiedzenia na ten temat ![]() RE: Dyskusja i wrażenia - Memorius - 05.09.2016 ciebie to wszystko dziwi ![]() co do lancy - to nie jest problem lancy a mechanizmu ogólnego, który został zmieniony RE: Dyskusja i wrażenia - Lewkooo - 05.09.2016 Naprawdę mówil coś takiego?Wydawało mi się ze czytam dialogi ![]() RE: Dyskusja i wrażenia - Memorius - 05.09.2016 no chyba nie bardzo czytasz skoro cię dziwi gdzie on stoi a gdzie stoi Garond to cię nie dziwi? RE: Dyskusja i wrażenia - SparrowJacek - 05.09.2016 Rewolucja totalna widzę z tymi czarami, a do niedzieli jeszcze tyle czasu! Niestety Lewkooo, czasem rzeczywistość nie jest taka jak nasze wyobrażenia ![]() RE: Dyskusja i wrażenia - Lewkooo - 05.09.2016 Napisałem to z czystym sarkazmem xd najwidoczniej coś przeoczyłem :o Nie nie dziwi mnie to- chociaż trochę dziwne ze stoi już tam miesiąc,codziennie po 24h na dobę Xd.Nawet za potrzebą iść nie musi XD RE: Dyskusja i wrażenia - Memorius - 05.09.2016 Stworzenie nowego zestawu rutyn zajęło nam ponad rok i było okupione nieustannymi poprawkami. Większość graczy nawet nie zauważyła niestety. Sa jednak postacie takie, których do momentu rozpoczęcia określonej akcji skryptwo- zadaniowej ruszyć z miejsca po prostu nie wolno, bo to zaburza logikę rozgrywki. Istnieje termin UMOWNOŚĆ. Wygogluj sobie. RE: Dyskusja i wrażenia - Lewkooo - 05.09.2016 Halo przepraszam że jestem sarkastycznym śmieszkiem ![]() RE: Dyskusja i wrażenia - kea1 - 06.09.2016 (05.09.2016, 23:11:56)Lewkooo napisał(a): Halo przepraszam że jestem sarkastycznym śmieszkiem Zauważyłam, zauważyłam, nieraz się wkurzałam na nie, ale teraz wiem, że dodaje to modowi pewnego klimatu (jest bardziej realnie życie przedstawione ![]() |