![]() |
Przebudzenie - przebieg prac - Wersja do druku +- Drużyna Spolszczenia (https://druzynaspolszczenia.pl) +-- Dział: SAGA „DESTINY” (https://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=56) +--- Dział: Destiny Team - kulisy (https://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=182) +--- Wątek: Przebudzenie - przebieg prac (/showthread.php?tid=723) |
RE: [G2NK] Returning 3 - Memorius - 24.07.2017 (24.07.2017, 19:27:46)SparrowJacek napisał(a): Życie i mana nie będą się oczywiście regenerować podczas snu, prawda?nie, nie będą szukanie Chromaninów oczywiście będzie , bo jakżeby be z tego, prawda? ![]() RE: [G2NK] Returning 3 - Dota - 25.07.2017 Ciekawych rzeczy można się dowiedzieć o Przebudzeniu. Dwa zakończenia zawsze rozbudzają w graczach delikatne podniecenie, bo przecież to najlepsza sprawa jeśli działania bohatera wpływają na rozgrywkę. Co prawda muszę jeszcze nadrobić Epilog, ale myślę, że w te wakacje się to uda. Stary "przyjaciel" śle słowa otuchy oraz życzy powodzenia w dalszych pracach. ![]() RE: [G2NK] Returning 3 - Memorius - 26.07.2017 Gotowa jest kolejna wersja testowa (niemal kompletna gra) i dziś rozpoczynają się testy. ![]() RE: [G2NK] Returning 3 - SparrowJacek - 26.07.2017 Czy przewidziany jest jakiś respawn potforkow w modzie? Oczywiscie nie mówimy tu o pojawianiu się konkretnego stwora gdy dostaniemy zlecenie z którym jest On związany. W Epilogu jak pamiętam cos spowodowało mi w pewnej chwili respawn jak w Gothicu gdy wchodzimy w 2 rozdział i było to bardzo niespodziewane i nieprzyjemne dla Bezia który z 1 wilkiem miał problemy RE: [G2NK] Returning 3 - Memorius - 26.07.2017 nie , nie bedzie tego, bo gra i tak bardzo trudna pod tym względem RE: [G2NK] Returning 3 - Lewkooo - 26.07.2017 Powiem wam, że to co Tituf zrobił z menu głównym jest cudowne. Niesamowicie wprowadza w mroczny klimat Górniczej Doliny. Według mnie najlepsze menu z produkcji DT ![]() RE: [G2NK] Returning 3 - Tituf - 26.07.2017 Menu jest zwykłe i Lewkooo przesadza. Ruszyły testy na całego! ![]() RE: [G2NK] Returning 3 - Dinozaur7 - 26.07.2017 Bezi z wiekiem staje się niezłym modnisiem. RE: [G2NK] Returning 3 - Klimek - 26.07.2017 Ten strój zdecydowanie nie pasuje do dzikiej Górniczej Doliny, mało praktyczny. ![]() RE: [G2NK] Returning 3 - Lewkooo - 27.07.2017 Tak testy ruszyły na całego, a ja podziwiam zachód słońca z moim nowym druhem ![]() ![]() RE: [G2NK] Returning 3 - Memorius - 27.07.2017 Oczywiście nadal trwają prace skryptowe nad Finałem. Dzis udało mi się po mozolnym układaniu warunków wielokrotnie złożonych wyjść w końcu na szczyt piramidy skryptowej i stworzyć najważniejszy warunek finałowy. Teraz pora na stworzenie zapewne już ostatniej godziny gry oczywiście z karkołomnymi zwrotami akcji wieńczącymi naszą mała Destiny Trylogię G2 ![]() RE: [G2NK] Returning 3 - SparrowJacek - 27.07.2017 Doskonale ![]() A jak tam Opos po pierwszych chwilach testowania? Opowiesz nam coś bezspojlerowego może? ![]() RE: [G2NK] Returning 3 - Opos - 27.07.2017 Na razie za mną 6 godzin grania. Akcja z każdym zadaniem nabiera tempa i ciężko oderwać się od komputera, nie ma szans na wybijanie potworów po kolei, ponieważ są one poustawiane w grupach i wędrówka polega na zwinnym przekradnięciu się przez te istoty. Poziom trudności według mnie dużo cięższy niż w Epilogu. Na razie wykonałem zadania na zamku, które bardzo mi przypadły do gustu. Spotkacie też masę nowych NPC oraz gildii. Więcej nie napiszę bo nie chcę nic zaspoilerować ![]() Czy tylko ja mam zawsze obawy w tej lokacji, że coś zaraz na mnie wyskoczy? ![]() ![]() RE: [G2NK] Returning 3 - Klimek - 28.07.2017 Oj ta lokacja odcisnęła pewne piętno na każdym graczu zarówno w G1 jak i w Przeznaczeniu ![]() RE: [G2NK] Returning 3 - Tituf - 28.07.2017 Nie bójcie się. Tym razem light. |