![]() |
Zadania poboczne w GD - Wersja do druku +- Drużyna Spolszczenia (https://druzynaspolszczenia.pl) +-- Dział: SAGA „DESTINY” (https://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=56) +--- Dział: Przeznaczenie - Gildie/Zadania (https://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=65) +--- Wątek: Zadania poboczne w GD (/showthread.php?tid=402) |
RE: Zadania poboczne w Górniczej Dolinie - Rosiov13 - 11.01.2017 Gdzie jest Akin ? przeszukałem cały zamek w te i wte 15razy i nie ma o.O RE: Zadania poboczne w Górniczej Dolinie - Lewkooo - 11.01.2017 Z tego co pamiętam jest on w tym budynku z Engorem. RE: Zadania poboczne w Górniczej Dolinie - Rosiov13 - 11.01.2017 Nie ma, ej pomóżcie znowu obeszłem zamek 15razy w te i we wte ![]() RE: Zadania poboczne w Górniczej Dolinie - Tituf - 11.01.2017 jak staniesz przodem do bramy zamkowej, to po prawej jest wejście do pomieszczenia paladynów - on tam albo stoi na zewnątrz, albo chyba siedzi na stołku - w środku RE: Zadania poboczne w Górniczej Dolinie - Rosiov13 - 11.01.2017 Hmmh dajcie SCR chyba go wgl nie ma .. chce potwierdzić moje obawy ![]() ![]() RE: Zadania poboczne w Górniczej Dolinie - Tituf - 11.01.2017 do jakiego zadania? RE: Zadania poboczne w Górniczej Dolinie - Rosiov13 - 11.01.2017 No miałem rację tej postaci nie ma na moich saveach trzeba płakać i łkać aby memorius dał kod.... Uprzedzając złośliwości NIE UŻYWAŁEM KONSOLI nie wiem z czego może wynikać ten bug. RE: Zadania poboczne w Górniczej Dolinie - styxu - 22.01.2017 Przy ataku na plażę z obozem palladynów zginął mi Dacjan, będzie mi on potrzebny w dalszej części grze czy mogę grać dalej? RE: Zadania poboczne w Górniczej Dolinie - Token - 22.01.2017 (22.01.2017, 13:24:16)styxu napisał(a): Przy ataku na plażę z obozem palladynów zginął mi Dacjan, będzie mi on potrzebny w dalszej części grze czy mogę grać dalej? Dacjan nie jest powiązany z żadnym innym zadaniem z tego co mi wiadomo. RE: Zadania poboczne w Górniczej Dolinie - Zloksli - 29.01.2017 W zadaniu z tą bitwą na plaży gdy przychodzę na miejsce z Albertem żadna bitwa się nie odbywa w zasadzie to nie ma tam nikogo poza mną i owym paladynem. O co chodzi? RE: Zadania poboczne w Górniczej Dolinie - Lewkooo - 29.01.2017 (29.01.2017, 13:52:38)Zloksli napisał(a): W zadaniu z tą bitwą na plaży gdy przychodzę na miejsce z Albertem żadna bitwa się nie odbywa w zasadzie to nie ma tam nikogo poza mną i owym paladynem. O co chodzi? Idź na plażę ![]() RE: Zadania poboczne w Górniczej Dolinie - Matissek121 - 01.02.2017 gdzie mogę znaleść klucz do więzienia w lochu zamku ? RE: Zadania poboczne w Górniczej Dolinie - Tituf - 01.02.2017 a nie ma w więzieniu, tam gdzie Gorn siedzi? RE: Zadania poboczne w Górniczej Dolinie - regularnydebil - 04.02.2017 Utknąłem w zadaniu z teleportami. Mam już ten na klifie, ten w jaskini z magiem szkieletem i teleportowało mnie na wieżę w lesnym obozie i dzienniku pisze tylko tyle że teleport w obozie już nie istnieje ale co z kanionem i bodajże jeszcze jedna lokalizacją? Jak to ruszyc do przodu? RE: Zadania poboczne w Górniczej Dolinie - Lewkooo - 04.02.2017 No musisz znaleźć wszystkie. Przejdź się po lokalizacjach teleportów z G1. Ten na klife nie był pierwszy. |