![]() |
Zadania poboczne w GD - Wersja do druku +- Drużyna Spolszczenia (https://druzynaspolszczenia.pl) +-- Dział: SAGA „DESTINY” (https://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=56) +--- Dział: Przeznaczenie - Gildie/Zadania (https://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=65) +--- Wątek: Zadania poboczne w GD (/showthread.php?tid=402) |
RE: Zadania poboczne w Górniczej Dolinie - Memorius - 09.04.2017 ten problem z Gorazdem mi się nie podoba może to oznaczać, że on reaguje na wejście do pomieszczenia, atakuje i spada tak być nie powinno i sprawdzimy to - możliwe, że trzeba będzie mu będzie zmienić ogólne nastawienie do bohatera RE: Zadania poboczne w Górniczej Dolinie - Dota - 09.04.2017 To nie tylko Mroczny tak ma. Na najemniku miałem dokładnie ten sam problem. Próbowałem się bawić w przyzywanie potworów albo używanie strachu, ale za dużo było z tym chrzanienia za każdym razem i ostatecznie za którymś razem się wkurzyłem i zacząłem przez te drzwi przeskakiwać na K. RE: Zadania poboczne w Górniczej Dolinie - Lewkooo - 09.04.2017 U Maga wody było tak samo. RE: Zadania poboczne w Górniczej Dolinie - Memorius - 09.04.2017 (09.04.2017, 23:15:10)Lewkooo napisał(a): U Maga wody było tak samo.też używałeś K? bo Strach wystarczy, tyle ze trzeba działać szybko RE: Zadania poboczne w Górniczej Dolinie - Lewkooo - 09.04.2017 (09.04.2017, 23:19:14)Memorius napisał(a):Ja sie chyba pytałem na forum czy gorazd jest potrzebny. Albo go wskrzesilem. Później dalem sie pobić i tyle.(09.04.2017, 23:15:10)Lewkooo napisał(a): U Maga wody było tak samo.też używałeś K? RE: Zadania poboczne w Górniczej Dolinie - Valkir - 13.04.2017 Witam, mógłby ktoś mi przybliżyć położenie klucza do komnaty Gomeza na zamku? Zdobyłem już klucze do drzwi łączących komnatę z wieżą ale akurat brakuje mi do samej komnaty. ![]() PS: Co tak naprawde otworzyło pociągnięcie czaszki w komnatach paladynów bo nijak nie mogę się domyślić :D RE: Zadania poboczne w Górniczej Dolinie - Token - 13.04.2017 (13.04.2017, 21:14:45)Valkir napisał(a): PS: Co tak naprawde otworzyło pociągnięcie czaszki w komnatach paladynów bo nijak nie mogę się domyślićOdsłoniło obraz w sąsiedniej komnacie, za którym jest jeden z kluczy. RE: Zadania poboczne w Górniczej Dolinie - Persidalll - 20.04.2017 Witam. Mam pewien problem, a mianowicie nie mogę znalesc klucza od drzwi jednej z komnat gomeza ( tej która prowadzi do wieży) jakieś podpowiedzi ? :& RE: Zadania poboczne w Górniczej Dolinie - Klimek - 20.04.2017 Matko. Post wyżej wystarczyło przeczytać. Podziwiam wyjątkowe lenistwo ^^ RE: Zadania poboczne w Górniczej Dolinie - Persidalll - 21.04.2017 (20.04.2017, 18:46:00)Klimek napisał(a): Matko. Post wyżej wystarczyło przeczytać. O w dupe rzeczywiście. Sorka nie zauważyłem RE: Zadania poboczne w Górniczej Dolinie - Capitan1234 - 05.05.2017 Wie ktoś może jak zdobyć tube teleport do przełęczy proszę o jakieś wskazówki RE: Zadania poboczne w Górniczej Dolinie - Klimek - 05.05.2017 A ja proszę o wskazówkę, jak rozszyfrować powyższą wiadomość ![]() RE: Zadania poboczne w Górniczej Dolinie - Capitan1234 - 05.05.2017 kurde nie mogę edytować wiadomości chodzi o runę teleport do przełęczy RE: Zadania poboczne w Górniczej Dolinie - Klimek - 05.05.2017 Co prawda nie leży na tym samym miejscu ale jest w najbliższej okolicy, poszukaj dobrze ![]() RE: Zadania poboczne w Górniczej Dolinie - Capitan1234 - 05.05.2017 hmm nie ma beczce to myślałem że cały teren przeczesałem ale musiało mi coś umknąć dzięki za wskazówkę |