![]() |
Uwagi do funkcjonowania Forum - Wersja do druku +- Drużyna Spolszczenia (https://druzynaspolszczenia.pl) +-- Dział: Sprawy FORUM (https://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=21) +--- Dział: Organizacja Forum i Kucyki (https://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=22) +--- Wątek: Uwagi do funkcjonowania Forum (/showthread.php?tid=36) |
RE: Uwagi do funkcjonowania Forum - Agrael - 29.06.2024 Jestem pewien, że znalazł w lepszym miejscu. Kilka razy udzielił mi rad odnośnie do modów. Sądzę, że bez wątpienia kochał Gothica i był nieodłączną częścią tej społeczności. Nie mam nic więcej do dodania. Współczuję jego rodzinie oraz bliskim. Lubiłeś Heavy Metal. Niech Ci gra muzyka wiecznie. RE: Uwagi do funkcjonowania Forum - Klimek - 30.06.2024 Dziękuję za Przeznaczenie, mojego ulubionego moda do Gothica, za wspaniały Klasztor oraz za świetną Sagę Będzie mi go brakować - jego oraz jego charakterystycznego stylu oraz tego, że nigdy nie właził w dupę tak zwanemu community i robił po prostu to co chciał zrobić jeśli chodzi o mody. Spoczywaj w pokoju RE: Uwagi do funkcjonowania Forum - Lewkooo - 30.06.2024 Wchodząc na to forum zawsze się czułem jakbym wchodził do jego miejsca na ziemi, tu gdzie był mimo wszystko zawsze szczęśliwy... Odpoczywaj w pokoju Memo ![]() RE: Uwagi do funkcjonowania Forum - Dynamind - 30.06.2024 Ja tylko zapytam tak kontrolnie ,czy destiny to będzie dalej istniało i będę kontynuowane projekty rozpoczęte Druid ,czy zamykacie? RE: Uwagi do funkcjonowania Forum - Tituf - 30.06.2024 Nie może być inaczej - wszystkie zaplanowane projekty (Druid, Klasztor 3) odchodzą razem z Memo... Tylko on miał już wszystko poukładane w głowie i cokolwiek byśmy zrobili z tymi projektami - to nie byłoby to. Destiny Team już tylko wspomaga i udziela supportu do swoich modyfikacji. Nowe projekty od DT już się nie pojawią... RE: Uwagi do funkcjonowania Forum - Cayen - 30.06.2024 [*] RE: Uwagi do funkcjonowania Forum - Dynamind - 01.07.2024 Spoko rozumiem ....czy pod innym szyldem będziecie coś tworzyć czy już całkowicie dajecie sobie spokój z tworzeniem modów? RE: Uwagi do funkcjonowania Forum - Dota - 01.07.2024 Obstawiam, że będzie problem, żeby zebrać w ogóle ekipę. Z tego co czytałem zawsze, to Memo tytaniczną pracę robił i pewnie ciężko go będzie zastąpić. RE: Uwagi do funkcjonowania Forum - Erwin - 01.07.2024 Na razie na pewno nie, ale w przyszłości, jakby się znalazł jakiś dobry scenarzysta, pod innym szyldem, to kto wie. Szanse nie są duże, że ktoś taki się trafi, ale różnie to w życiu bywa. RE: Uwagi do funkcjonowania Forum - Klimek - 02.07.2024 A co z panem Michalem? RE: Uwagi do funkcjonowania Forum - Erwin - 02.07.2024 Michał zniknął w niedługim czasie po wydaniu Imperium. Nie logował się na forum od blisko czterech lat, ale kto wie, co przyniesie przyszłość. RE: Uwagi do funkcjonowania Forum - Klimek - 03.07.2024 A jak rysuje się przyszłość tej strony? Czy ktoś poprowadzi MMS? I czy ktoś z was posiada wszelkie uprawnienia do prowadzenia forum, opłacania go itp? Pamiętam też, że Memo planował zrzutkę na opłacenie domeny, co osobiście uważam za dobry pomysł. RE: Uwagi do funkcjonowania Forum - Dota - 03.07.2024 SteelHammer dalej prowadzi MMS. Możesz przeczytać sobie jego oświadczenie tutaj - http://druzynaspolszczenia.pl/showthread.php?tid=2963&pid=124794#pid124794 Co do istnienia forum, to ja tam bym chciał, żeby istniało dalej, więc jak się trzeba będzie zrzucić finansowo czy coś, to możecie na mnie liczyć. RE: Uwagi do funkcjonowania Forum - Tituf - 04.07.2024 Forum oczywiście działać będzie nadal w niezmienionej formie i nie chodzi tu głównie o sentyment, choć to też jest ważne, ale głównie o ogromną wiedzę i merytoryczne treści. Zarówno w części Forum dotyczącego modyfikacji Gothic jak i Metal Melodic Sound. SteelHammer został administratorem Forum i zarządza kawałkiem MMS, a ja i Erwin, z pomocą N1kX, zajmujemy się resztą. Opłaty za serwer pojawią się na początku lutego, więc nie wykluczam, że może założymy jakąś stronkę i poprosimy o wsparcie... ![]() RE: Uwagi do funkcjonowania Forum - Urudin - 04.07.2024 Ja również z chęcią się dorzucę do Forum w razie potrzeby |