![]() |
Bonusy i Drogocenne przedmioty - Wersja do druku +- Drużyna Spolszczenia (https://druzynaspolszczenia.pl) +-- Dział: SAGA „DESTINY” (https://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=56) +--- Dział: Przeznaczenie (https://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=77) +--- Wątek: Bonusy i Drogocenne przedmioty (/showthread.php?tid=380) |
RE: Bonusy i Drogocenne przedmioty - Klimek - 03.05.2021 A jest w ogóle w całym Przeznaczeniu tyle rodzajów itemów? RE: Bonusy i Drogocenne przedmioty - Hadar - 03.05.2021 Nie wiem, może coś pomieszałem, ale kurde jestem prawie pewien, że czytałem na tym forum o jakimś błędzie związanym ze zbyt dużą ilością przedmiotów w ekwipunku. I na pewno to nie była kwestia przepełnienia. Ale może ja coś mieszam. W każdym razie prosta tabliczka mnożenia wskazuje, że mam w tym momencie jakieś 625 różnych rodzajów przedmiotów, a jeszcze nie skończyłem drugiego aktu. RE: Bonusy i Drogocenne przedmioty - N1kX - 04.05.2021 (03.05.2021, 23:33:17)Hadar napisał(a): Nie wiem, może coś pomieszałem, ale kurde jestem prawie pewien, że czytałem na tym forum o jakimś błędzie związanym ze zbyt dużą ilością przedmiotów w ekwipunku. I na pewno to nie była kwestia przepełnienia. Ale może ja coś mieszam. W każdym razie prosta tabliczka mnożenia wskazuje, że mam w tym momencie jakieś 625 różnych rodzajów przedmiotów, a jeszcze nie skończyłem drugiego aktu. offtop Это не ошибка, а просто ограничение. Авторами PB не закладывалось, что в игре будет больше 1024 различных объектов, именно различных, занимающих отдельную ячейку. В Моде предметов меньше, так что не переживай. Но в движке готики есть другие проблемы с инвентарем, но обсуждать их лучше не в этой теме. To nie jest błąd, ale tylko ograniczenie. Autorzy PB nie zakładali, że gra będzie miała więcej niż 1024 różnych obiektów, a mianowicie różnych, zajmujących oddzielną komórkę. W modzie jest mniej przedmiotów, więc nie martw się. Ale w silniku gotyckim są inne problemy z ekwipunkiem, ale lepiej nie omawiać ich w tym temacie. RE: Bonusy i Drogocenne przedmioty - Cayen - 16.10.2021 Panowie można o spis wszystkich jedzonek/miksturek, które podnoszą nam na stałe jakikolwiek atrybut? Bo zawsze pod koniec gry na przykład w Przeznaczeniu uzbierałem ponad 1200 surowego mięsa i po usmażeniu tego na smażone i zjedzeniu dowolnej ilości fajnie by było jakby taką siłkę podniosło w góre RE: Bonusy i Drogocenne przedmioty - Tituf - 16.10.2021 takie najważniejsze to RE: Bonusy i Drogocenne przedmioty - Cayen - 16.10.2021 Jest w pytę dopisałbym również zjedzenie 50 polnych jak i leśnych jagódek - +2 do życia, a co do siły to pamiętam że na przykład w Korzeniach Zła mając przy sobie 30 kawałków smażonego mięsa pewna fajna osoba dawała nam +1 do siły i to było mega fajne :D RE: Bonusy i Drogocenne przedmioty - Klimek - 17.10.2021 Dlaczego nie wiedziałem, że gin i piwo dają takie korzyści ![]() RE: Bonusy i Drogocenne przedmioty - Dota - 17.10.2021 (06.08.2016, 20:40:36)jakub91 napisał(a): 25 Gin + 1 mana RE: Bonusy i Drogocenne przedmioty - Klimek - 18.10.2021 Chodziło mi o to ze przez tyle lat nie miałem pojęcia, że picie ginu i piwa daje takie korzyści i zazwyczaj sprzedawałem zostawiając kilka sztuk na potrzeby zadaniowe. Przeznaczenie cały czas zaskakuje RE: Bonusy i Drogocenne przedmioty - Wiwir - 18.10.2021 (18.10.2021, 20:56:34)Klimek napisał(a): Chodziło mi o to ze przez tyle lat nie miałem pojęcia, że picie ginu i piwa daje takie korzyści i zazwyczaj sprzedawałem zostawiając kilka sztuk na potrzeby zadaniowe. Przeznaczenie cały czas zaskakuje No a mi się wydaje że pocie TAKICH ilości prowadzi do alkoholizmu . ha ha ha RE: Bonusy i Drogocenne przedmioty - Zloksli - 10.05.2022 Gdzie dokładnie w kanionie znajdę Pierścień Posłańca I? RE: Bonusy i Drogocenne przedmioty - Tituf - 10.05.2022 Powinien leżeć przy dużej skale na środku drogi z obozu do Kanionu. RE: Bonusy i Drogocenne przedmioty - Dota - 11.05.2022 (11.04.2021, 15:57:27)Hadar napisał(a): Aż zrobiłem zrzuty ekranu dla potomnych, bo nie było łatwo go znaleźć. RE: Bonusy i Drogocenne przedmioty - Egon - 25.09.2022 A pamiętacie może gdzie się znajduje Amulet Posłańca? chyba go gdzieś przeoczyłem, a całą resztę kompletów mam. Ktoś zdaje się pisał że jakiś goblin go posiada. RE: Bonusy i Drogocenne przedmioty - Erwin - 25.09.2022 (06.08.2016, 17:43:52)Kubaz0 napisał(a): A jak sprawa wygląda z setem Posłańca? Jeden pierścień znajduje się w ruinach koło Wiliama, amulet ma Goblin Posłaniec na bagnach blisko teleportu. Gdzie znajduję się drugi pierścień i jaki jest łączny bonus? Może być ktoś tak miły i mi podpowiedzieć? |