Drużyna Spolszczenia
Handlarze - Wersja do druku

+- Drużyna Spolszczenia (https://druzynaspolszczenia.pl)
+-- Dział: SAGA „DESTINY” (https://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=56)
+--- Dział: Przeznaczenie (https://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=77)
+--- Wątek: Handlarze (/showthread.php?tid=337)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8

RE: Handlarze i Kupcy - ruunaldo - 02.09.2016

Gdzieś można było znaleźć/dostać przepis na ich robienie. Można je wykuć na kowadle będziesz potrzebował 10 strzał i wodę święcona.

RE: Handlarze i Kupcy - Draco - 02.09.2016

Dzięki wielkie za wskazówkę od razu sobie przypomniałem, że była w skrzyni. Moje niedopatrzenie.

Pozdrawiam.

RE: Handlarze i Kupcy - Juen - 02.09.2016

Czy wszystkie itemy jakie sprzedam u handlarza znikają po jakims czasie, czy gdy zmienimy zen?

RE: Handlarze i Kupcy - Lewkooo - 02.09.2016

Mi nie zniknęły co chyba oznacza,że nie.

RE: Handlarze i Kupcy - Memorius - 02.09.2016

o tym już było
potwierdzam
natomiast jeśli HANDLARZ zmieni zen to już co innego - wtedy poprzedni zestaw towarów znika i jest zastępowany innym

RE: Handlarze i Kupcy - Grigorian - 03.09.2016

Gdzie można znaleźć Czarną rude?

RE: Handlarze i Kupcy - Dinozaur7 - 03.09.2016

Ma ją chyba Sharky nawiązując do nazwy działu.

RE: Handlarze i Kupcy - Szaki33 - 19.09.2016

Czy u Cronosa w 3R respią się na nowo zwoje ?

RE: Handlarze i Kupcy - Token - 19.09.2016

Z tego co mi wiadomo, to nie.

RE: Handlarze i Kupcy - Memorius - 19.09.2016

Z całą pewności nie. Tylko menzurki.

RE: Handlarze i Kupcy - Matissek121 - 23.10.2016

Gdzie mogę kupić/zdobyć pergamin potrzebuje 1 a nwm kto już może mieć ?
1. Od Kruka
2. Od Lutero
3. Od wieśniaka z farmy Onara

RE: Handlarze i Kupcy - Tituf - 23.10.2016

portowy kartograf

RE: Handlarze i Kupcy - revynar - 27.12.2016

Chciałbym się zapytać na czym polega limit Halvora. Zależy on od ilości przedmiotów czy od ich wartości?

RE: Handlarze i Kupcy - Jonxx - 27.12.2016

Wartość, możesz sprzedać jednorazowo przedmioty o wartości 1500 albo 2000, nie pamiętam dokładnie.

RE: Handlarze i Kupcy - Michał - 11.01.2017

Jako iż temat zowie się 'Handlarze i Kupcy', to wypowiem się w tym stricte wątku. Wysoce nielogicznym jest umiejscowienie w grze możliwości nabycia zwoju 'Telekineza', bowiem jak zapewne wiesz z rozmowy z członkami Leśnego Obozu wiedza ta zanikła wraz z opętaniem/śmiercią Guru dawnego Bractwa Śniącego. Oczywiście w 'Przeznaczeniu' pojawiają się niektóre zwoje tejże magii, ale jest to sprawa wyjaśniona przez same postacie oraz użyteczność owych w świecie przedstawionym. Telekineza nie znajduje zastosowania w samej rozgrywce, bowiem wszystkie przedmioty questowe są dostępne z poziomu ręki, co niweluje konieczność tworzenia otoczki ocalenia samych zwojów. Znając tok myślenia poniektórych osób jestem w stanie zauważyć, że zwój ten chciałbyś użyć w celu szybkiego eksplorowania mapy, ażeby nic nie umknęło twojemu wzrokowi. W żadnym wypadku! Nie odnajdziesz pomocy w drodze na skróty, a ból spowodowany brakiem tegoż zwoju mojej zastąpić radością odkrywania świata na własną rękę. Głęboko wierzę w twoje możliwości samodzielności.
  Reasumując, nie ma logicznego uzasadnienia bytności zwoju Telekineza w ogólnodostępnym handlu ani w samym nawet świecie. Jeśli jednak posiadasz rzeczowe argumenty za ich bytnością, przedstaw swój pogląd w temacie 'Dyskusja i wrażenia'. Temat uważam za wyczerpany. Pozdrawiam i dziękuję za uwagę.