![]() |
Starożytny Kult - Wersja do druku +- Drużyna Spolszczenia (https://druzynaspolszczenia.pl) +-- Dział: SAGA „DESTINY” (https://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=56) +--- Dział: Przeznaczenie - Gildie/Zadania (https://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=65) +--- Wątek: Starożytny Kult (/showthread.php?tid=400) |
RE: Zadania Poboczne - Problemy - Beathrax - 30.07.2016 Kult eliminuje świadków co teraz mam zrobić ? z andre żadnego nie ma dialogu a propo iglerio a w wiezieniu iglerio nie siedzi ? RE: Zadania Poboczne - Problemy - Memorius - 30.07.2016 Zacznij czytać. Poważnie - jeśli gubisz się w takich prostych rzeczach to nie ukończysz gry. Z mojej strony to ostatni post re na jakikolwiek twój z zakresu pomocy. RE: Zadania Poboczne - Problemy - saturas - 31.07.2016 Mam pytanie odnośnie zadania zbrodnia i kara! Mianowicie chodzi o krwawe puchary dla lucy za pierścień Kiranora ? Problem w tym że jak oddam jej te dwa puchary to później pod koniec zadania zbrodnia i kara nie ma tych pucharów w ciele Lucy , więc wczytałem poprzedni save by zrobić fałszywe puchary u Casii ale nie ma u niej żadnych opcji dialogowych na ten temat , jak wykonać to zadanie by nie tracić krawawych pucharów? RE: Zadania Poboczne - Problemy - Memorius - 31.07.2016 puchary Lucy ma kto inny, jej bliski ona tych pucharów nie ma ze sobą w jaskini RE: Zadania Poboczne - Problemy - saturas - 31.07.2016 ok sprawdziłem i rzeczywiście puchary oddaje Alvin ![]() RE: Zadania Poboczne - Problemy - Beathrax - 01.08.2016 (31.07.2016, 13:39:03)saturas napisał(a): Mam pytanie odnośnie zadania zbrodnia i kara!???? o co biega ? ja dokończyłem zbronie i kare ale pierwsze słyszę żeby w to był zamieszany kiranor tzn w global modzie był (01.08.2016, 07:27:54)Beathrax napisał(a):(31.07.2016, 13:39:03)saturas napisał(a): Mam pytanie odnośnie zadania zbrodnia i kara!???? o co biega ? ja dokończyłem zbronie i kare ale pierwsze słyszę żeby w to był zamieszany kiranor tzn w global modzie był czy to jest w ogóle jakieś odzielne zadanie od lucy ? RE: Zadania Poboczne - Problemy - Memorius - 01.08.2016 Cytat:???? o co biega ? ja dokończyłem zbronie i kare ale pierwsze słyszę żeby w to był zamieszany kiranor tzn w global modzie był bo to zadanie można zrobić na dwa sposoby z udziałem Kiranora jako zleceniodawcy oraz z opcji zapytania o więźniów Lorda Andre RE: Zadania Poboczne - Problemy - Soczewicanazimno - 01.08.2016 Jak ruszyć zadanie zbrodnia i kara do przodu, jestem po rozmowie z Andre na temat nocnych patroli. RE: Zadania Poboczne - Problemy - Tituf - 01.08.2016 Musisz chodzić, pytać. Pogadać z szefem straży, w knajpach, itd... RE: Zadania Poboczne - Problemy - Epsilon - 01.08.2016 Andre dał ci ważną kwestię - rodzina. Podpowiem : Ojcem Particka był pewien farmer. Szukaj. RE: Zadania Poboczne - Problemy - Soczewicanazimno - 01.08.2016 Dzięki :D knajpy i ludzi zaliczyłem (heh takie dorosłe) ale o farmach nie pomyślałem. RE: Zadania Poboczne - Problemy - styxu - 02.08.2016 Czy po pokonaniu nieznajomego w zadaniu Zbrodnia i Kara powinna się załączyć jakaś rozmowa, bo stoi w miejscu i tylko sie na mnie patrzy. RE: Zadania Poboczne - Problemy - Beathrax - 02.08.2016 (02.08.2016, 09:00:40)styxu napisał(a): Czy po pokonaniu nieznajomego w zadaniu Zbrodnia i Kara powinna się załączyć jakaś rozmowa, bo stoi w miejscu i tylko sie na mnie patrzy. nie zabij go RE: Zadania Poboczne - Problemy - Valkir - 02.08.2016 Hejka, jak popchnąć do przodu zadanie "Rytualne Ostrze"? Jestem na momencie, gdzie dowiedziałem się, że Faler był w klasztorze i gadał z Pyrokarem. RE: Zadania Poboczne - Problemy - Dinozaur7 - 02.08.2016 Masz znaleźć niejakiego Verona? |