![]() |
Zadania poboczne w GD - Wersja do druku +- Drużyna Spolszczenia (https://druzynaspolszczenia.pl) +-- Dział: SAGA „DESTINY” (https://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=56) +--- Dział: Przeznaczenie - Gildie/Zadania (https://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=65) +--- Wątek: Zadania poboczne w GD (/showthread.php?tid=402) |
RE: Zjednoczony Obóz - Krime - 08.08.2016 Jak się nazywa ta misja? RE: Zadania Poboczne - Problemy - revynar - 08.08.2016 A 4. gdzie jest? Przeszukałem oba brzegi jeziora niedaleko Nowego Obozu i tam go nie mam. Chyba, że źle odczytałem tą zagadkę. RE: Zadania Poboczne - Problemy - Tituf - 08.08.2016 Tereny zmarzniętego NO, przy lodowym golemie. Trzeba wejść na teren lodowego smoka. Cytat:Jak się nazywa ta misja? Zadanie zwie się, ku zaskoczeniu, Chromanin. RE: Zadania Poboczne - Problemy - revynar - 09.08.2016 Gdzie znajdę klucz do lochów w zamku (tych co Gomez zamknął w nich Stone'a) oraz klucze do pierwszych i trzecich drzwi w zamku prowadzących do wysokiej wieży? RE: Zadania Poboczne - Problemy - Token - 09.08.2016 Większość kluczy jest sprytnie poukrywana na Zamku. Przetrząśnij go dokładnie po prostu. RE: Zadania Poboczne - Problemy - revynar - 09.08.2016 Przeszukałem cały zamek i to dokładnie i nie znalazłem żadnego klucza. RE: Zadania Poboczne - Problemy - Majes - 09.08.2016 (09.08.2016, 11:58:45)revynar napisał(a): Przeszukałem cały zamek i to dokładnie i nie znalazłem żadnego klucza.Skup się chyba logiczne nie że nie bd one na widoku jakiś ukryty przycisk albo coś ![]() RE: Zadania Poboczne - Problemy - gaeltheboss4 - 09.08.2016 gdzie znajde klucz do skrzyni w zatopnionej wiezy xardasa? RE: Zadania Poboczne - Problemy - Dinozaur7 - 09.08.2016 (09.08.2016, 15:33:29)gaeltheboss4 napisał(a): gdzie znajde klucz do skrzyni w zatopnionej wiezy xardasa? Dowiesz się w trakcie fabuły jak będzie grał uważnie. RE: Nowicjusz Ognia/Mag Ognia - revynar - 09.08.2016 Jako iż dostałem to zadanie od magów ognia to tu to piszę. Który handlarz z Khorinis ma insygnia tego lorda-paladyna? Gadałem chyba z każdym i nic nie znalazłem. RE: Nowicjusz Ognia/Mag Ognia - Michał - 09.08.2016 Jeśli powróciłeś już z Jarkendaru i przeczytałeś odpowiednią notatkę, to powinieneś rozejrzeć się na placu handlowym za kupcem, który dzieli mieszkanie wspólnie z dobrotliwym Magiem Daronem. Mam nadzieję, że wytrwasz w misji powierzonej Ci przez Innosa. RE: Zadania Poboczne - Problemy - Attilan02 - 09.08.2016 Jestem w III rozdziale i mam problem z zadaniami: 1. Rośliny wiary - zlokalizowałem dwie roślinki, w jaskini na górskiej drodze pomiędzy kryptą z amuletem Angara a wejściem na tereny smoka oraz obok wierzy pod którą walczymy z przywódcą stada, nie mogę odnaleźć trzeciej. RE: Zadania Poboczne - Problemy - Wiśnia - 09.08.2016 Co do roślin wiary 3 jest tam gdzie dużo orków RE: Zadania Poboczne - Problemy - Attilan02 - 09.08.2016 Oj, dałeś podpowiedź pół doliny było upchane orkami, teraz jedynie zostali jedynie ci pod zamkiem i patrole nad rzeką, trza się nimi w końcu zająć... ;) RE: Zadania Poboczne - Problemy - Wiśnia - 09.08.2016 (09.08.2016, 20:36:11)Attilan02 napisał(a): Oj, dałeś podpowiedź pół doliny było upchane orkami, teraz jedynie zostali jedynie ci pod zamkiem i patrole nad rzeką, trza się nimi w końcu zająć... ;) Eh dobra ci co się bawią w słoneczko. Teraz wiesz ? ![]() |