![]() |
Multiquest - Klucze i skrzynie - Wersja do druku +- Drużyna Spolszczenia (https://druzynaspolszczenia.pl) +-- Dział: SAGA „DESTINY” (https://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=56) +--- Dział: Przeznaczenie - Gildie/Zadania (https://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=65) +--- Wątek: Multiquest - Klucze i skrzynie (/showthread.php?tid=409) |
RE: Myśliwy /Łowca Orków (nieoficjalnie) - kudlinskaa - 07.08.2016 Witam, mam problem ze znalezieniem kupca na orkową krew. Byłam u Constantino a potem u Laresa, a dalej nie wiem co zrobić. Szukałam po kupcach i nic. Chyba że szukałam nie dokładnie. Macie jakąś podpowiedź? RE: Myśliwy /Łowca Orków (nieoficjalnie) - Jamaleq94 - 07.08.2016 (07.08.2016, 14:45:19)kudlinskaa napisał(a): Witam, mam problem ze znalezieniem kupca na orkową krew. Byłam u Constantino a potem u Laresa, a dalej nie wiem co zrobić. Szukałam po kupcach i nic. Chyba że szukałam nie dokładnie. Macie jakąś podpowiedź? Musisz zrobić zadanie z pobiciem Fellana i potem ktoś sam się do Ciebie zgłosi ![]() RE: Myśliwy /Łowca Orków (nieoficjalnie) - Memorius - 07.08.2016 trzeba pogadać z tym kolesiem, który dał nam 10 sztuk złota za pobicie Fellana i coś od niego kupić, wtedy zadanie ruszy do przodu RE: Zadania Poboczne - Problemy - XaroN - 08.08.2016 Mam problem z misją Orkowa krew, szukam nabywcy, Lares powiedział mi, abym porozmawiał z "miejscowym specem nielegalnego handlu". Jednakże po rozmowie z każdym npc w Khorinis(oprócz paladynów), nie znalazłem owego. Będę wdzięczny za jakąkolwiek wskazówkę. RE: Zadania Poboczne - Problemy - Dota - 08.08.2016 Prawdopodobnie nie ubiłeś z pewnym jegomościem fantastycznego interesu. ![]() RE: Zadania Poboczne - Problemy - witcher11151 - 08.08.2016 Witam serdecznie! Byłby ktoś tak wspaniałomyślny i naprowadził mnie na miejsce, w którym znajduje się trzecia skrzynia z zadania "klucze i skrzynie" Od Zyphyrona? Może źle zrozumiałem wodza myśliwych ale nigdzie koło Irwina skrzyni nie znalazłem jeno klucz dostałem. Znalazłem skrzynie w obozie bandytów(to ta czwarta?) sprawdzałem u starca no już nie wiem. Za odpowiedź będę niezwykle wdzięczny. RE: Zadania Poboczne - Problemy - Dota - 08.08.2016 (08.08.2016, 18:00:43)witcher11151 napisał(a): Może źle zrozumiałem wodza myśliwych ale nigdzie koło Irwina skrzyni nie znalazłem jeno klucz dostałem. Skrzynia tam jest, ale Irwin nie trzyma jej na widoku. RE: Zadania Poboczne - Problemy - Tihako - 09.08.2016 W zadaniu Klucze i Skrzynie porozmawiałem ze Starcem, ale on zapytał mnie czy uważam, że zasługuję aby dostać klucz i nie mam żadnej opcji odpowiedzi ani wpisu w dzienniku, co mam zrobić? RE: Zadania Poboczne - Problemy - Memorius - 09.08.2016 godny będziesz gdy zostaniesz Łowcą Nieumarłych tzn konkretnie wykonasz pierwsze zadanie tej gildii RE: Zadania Poboczne - Problemy - patoxxx - 10.08.2016 Gdzie jest 3 skrzynia tajemniczego pisarza? RE: Zadania Poboczne - Problemy - Token - 10.08.2016 Opisz co zrobiłeś do tej pory by ją odnaleźć. Poczekaj, zgadnę. Nie było jej w jednym miejscu, w którym myślałeś, że będzie, więc przybiegłeś w panice na Forum? RE: Zadania Poboczne - Problemy - patoxxx - 10.08.2016 Nie ![]() ![]() RE: Zadania Poboczne - Problemy - Memorius - 10.08.2016 zdradzę ci potworną tajemnicę.... skrzynia jest w jego chałupie ! RE: Zadania Poboczne - Problemy - patoxxx - 10.08.2016 Nie chodzi mi o tą drugą w domu midlasa bo ta juz mam chodzi mi o irwina od którego dostałem klucz RE: Zadania Poboczne - Problemy - Memorius - 10.08.2016 ![]() |