![]() |
Zadania Magnata/Gubernatora - Wersja do druku +- Drużyna Spolszczenia (https://druzynaspolszczenia.pl) +-- Dział: SAGA „DESTINY” (https://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=56) +--- Dział: Przeznaczenie - Gildie/Zadania (https://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=65) +--- Wątek: Zadania Magnata/Gubernatora (/showthread.php?tid=417) |
RE: Zadania poboczne w Górniczej Dolinie - Wiśnia - 15.08.2016 (15.08.2016, 21:01:57)xxPawel15xx napisał(a): Cały czas nie mogę znaleźć tego kupca jakąś podpowiedź gdzie powinienem pokierować swe kroki ?Ja pierdole nauczycie się kiedyś myśleć do jasnej... Kto może mieć odpowiedni strój dla poziomu doradcy no pomyśl trochę w GD tego na pewno nie znajdziesz. Gdzie możesz spotkać najbogatszych kupców ? RE: Zadania poboczne w Górniczej Dolinie - xxPawel15xx - 16.08.2016 Mam problem z misją bo gadałem z omidem na temat lokalni słudzy magnata potem poszedłem do arto i on powiedział póki nie dostanie swojego zamku spowrotem to nie odda kucharza i już nie ma z nim dialogu ani z nikim innym a wykonałem większość zadań dla zjednoczonego obozu RE: Zadania poboczne w Górniczej Dolinie - Krime - 19.08.2016 U kogo mogę znaleźć miecz dla Teofila? RE: Zadania poboczne w Górniczej Dolinie - Memorius - 19.08.2016 odpowiedź jest w dialogu o zachciankach Teofila RE: Zadania poboczne w Górniczej Dolinie - Krime - 19.08.2016 Co trzeba zrobić żeby arto pozwolił omidowi opuścić obóz? Mówi że nie odda kucharza dopóki nie dostanie zamku RE: Zadania poboczne w Górniczej Dolinie - Memorius - 19.08.2016 Cytat:Mówi że nie odda kucharza dopóki nie dostanie zamku no właśnie ![]() RE: Zadania poboczne w Górniczej Dolinie - Krime - 19.08.2016 Nie mam żadnego dialogu z nikim RE: Zadania poboczne w Górniczej Dolinie - Memorius - 19.08.2016 no tak, bo ty byś zaraz chciał dialog w którym Arto dostaje zamek w stylu \ Bezi do Garonda - Potrzebuję zamku dla magnata Arto! a Garond - Spoko, jest twój. i akcja z kucharzami idzie do przodu nie łaska zrobić zadanie "Ludzie z Górniczej Doliny"? RE: Zadania poboczne w Górniczej Dolinie - gaeltheboss4 - 22.08.2016 mam zadanie I sprawiedliwosci stanie sie zadosc od wrzoda gadalem juz z matteo i nie mam pojecia jak dalej popchnac to zadanie help?? RE: Zadania poboczne w Górniczej Dolinie - Dota - 22.08.2016 Na jakim dokładnie etapie jesteś i co powiedział Ci Matteo? Nie recytuję z pamięci obudzony o trzeciej w nocy solucji na wszystkie questy, więc jeśli mam Ci pomóc, to musisz podać jakieś dokładniejsze info. RE: Zadania poboczne w Górniczej Dolinie - Memorius - 22.08.2016 Cytat:I sprawiedliwosci stanie sie zadosc ![]() taki jest tytuł? przecież nie ! prawidłowy tytuł to ee, którego jak do tej pory nikt prawidłowo nie zidentyfikował wy nie macie żadnego szacunku dla intelektualnego wkładu Teamu w podobne rzeczy RE: Zadania Magnata i Gubernatora - XaroN - 27.08.2016 I sprawiedliwość dla wszystkich(Zamiennik na Sędziego) - po rozmowie z Matteo nie wiem do kogo się udać. Był na placu targowym, a później znikł, hmm nie kojarzę nikogo oprócz Grega i myśliwych. RE: Zadania Magnata i Gubernatora - SparrowJacek - 27.08.2016 Masz wpis w dzienniku, że wiesz do kogo się udać ![]() RE: Zadania Magnata i Gubernatora - XaroN - 27.08.2016 Nie jest powiedziane dokładnie, mówi o dostojnym mężczyźnie, rozmawiałem przed chwilą z Hanną. Wpis "w sumie gdzie można przeżyć bez pieniędzy" - myślę, że chodzi o port, lecz tam nikogo nie znalazłem RE: Zadania Magnata i Gubernatora - SparrowJacek - 27.08.2016 No więc Hannę znalazłeś. W porcie najlepiej jest wypytać kogoś, kto dużo wie o ludziach, może taka osoba coś poradzi. |