![]() |
Świątynia Śniącego - Wersja do druku +- Drużyna Spolszczenia (https://druzynaspolszczenia.pl) +-- Dział: SAGA „DESTINY” (https://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=56) +--- Dział: Przeznaczenie - Gildie/Zadania (https://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=65) +--- Wątek: Świątynia Śniącego (/showthread.php?tid=714) |
RE: Zadania poboczne w Górniczej Dolinie - Tituf - 06.09.2016 Ulu-mulu ma Bumshak, młody orczek. RE: Zadania poboczne w Górniczej Dolinie - narkan - 06.09.2016 A jakaś podpowiedź gdzie go znajdę? RE: Zadania poboczne w Górniczej Dolinie - SparrowJacek - 06.09.2016 Tam, gdzie był Almanach w G1. RE: Zadania poboczne w Górniczej Dolinie - Garath1313 - 05.11.2016 Ok. Czy Ulu-Mulu mam Ulu-Mulu, ale musiałem zabić dwa orki z imionami czy to będzie stanowiło jakiś problem z questami? Laoadować sava przed wybiciem tych orków i czekać na questa który mnie tam skieruje czy iść za ciosem ? RE: Zadania poboczne w Górniczej Dolinie - Lewkooo - 05.11.2016 Nie.Dobrze zrobiłeś, inaczej przecież byś nie zdobył ulu mulu.Graj dalej spokojnie.Tak miało być ![]() RE: Zadania poboczne w Górniczej Dolinie - Garath1313 - 05.11.2016 Jak widzę w Przeznaczeniu jakiś "Imienników" to zawsze mam ten dylemat mordować czy nie... RE: Zadania poboczne w Górniczej Dolinie - Memorius - 05.11.2016 W info o możliwości pozyskania Ulu Mulu jest wyraźnie powiedziane że może je mieć "młody ork". Bumshak to przecież powszechnie znany z innego moda "młody ork" właśnie. RE: Zadania poboczne w Górniczej Dolinie - Garath1313 - 05.11.2016 Jasne rzecz w tym że "pozyskać" zazwyczaj można bez mordowania danego delikwenta. RE: Zadania poboczne w Górniczej Dolinie - styxu - 21.01.2017 Czy po wyjściu ze świątyni Śniącego, mogę iść w te przejście dla chrząszcza przy wyjściu, czy coś zbuguję? Wiem, że Xardas zabronił tam iść. RE: Zadania poboczne w Górniczej Dolinie - Token - 21.01.2017 Generalnie zasada jest taka, że jak coś jest zabronione, to ma to swoje uzasadnienie i należy się do zakazu stosować. RE: Zadania poboczne w Górniczej Dolinie - Dota - 21.01.2017 Które przejście dla chrząszcza? RE: Zadania poboczne w Górniczej Dolinie - regularnydebil - 21.01.2017 jest takie zasypane niby do komnat orków osobiście byłem tam chrząszczem i nie ma tam nic ciekawego chyba kilka orków ożywieńców i jakies skrzynie z badziewiem RE: Zadania poboczne w Górniczej Dolinie - Dota - 21.01.2017 Nie przypominam sobie, żeby Xardas mówił aby tam nie wbijać. Xardas mówił, żebyś nie próbował wchodzić do Świątyni Śniącego zamieniając się w chrząszcza, ale do tamtych jaskiń możesz luźno wbijać. RE: Wrażenia i opinie z rozgrywki - Klimek - 27.03.2017 A mnie ostatnio nurtowało takie zagadnienie: czy nie stracę dużo, jeśli poczekam z przeczesaniem Świątyni Śniącego do III lub IV rozdziału? A może nic nie stracę? Po prostu chciałbym zdecydowanie bardziej wzmocnić Beziego aby eksploracja ŚŚ szła łatwiej i przyjemniej, bo mimo, że mam 23 level to przedzieranie się przez hordy nieumarłych nie należy do spacerków. RE: Wrażenia i opinie z rozgrywki - Dota - 27.03.2017 Jest jeden quest, który jeśli zostanie przez Ciebie wykonany przed odwiedzeniem ŚŚ, to przez to stracisz dwa inne questy. |