![]() |
Epilog - opinie i wrażenia - Wersja do druku +- Drużyna Spolszczenia (https://druzynaspolszczenia.pl) +-- Dział: SAGA „DESTINY” (https://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=56) +--- Dział: Epilog (https://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=178) +--- Wątek: Epilog - opinie i wrażenia (/showthread.php?tid=718) |
RE: Moja rozgrywka w Epilogu - Memorius - 23.04.2017 (23.04.2017, 12:23:57)XaroN napisał(a): gdzie się podziały klimatyczne "Czy coś się ostatnio wydarzyło?"..t o nie jest mod"Co nowego w Khornis" ani serial "Moda na sukces" masz wykonać to co zaplanowałe,ś a wydarzy się coś gdy rozegrasz to co zostało, prawidłowo było mówione już o tym chyba z rok temu że Epilog ma formę piramidy, a piramida to trójką,t a nie prostopadłościan akcja nie może byc spowalniana przez dialogi nie wynikające z Konsekwencji realizacji zadań, których zrobiłeś na razie niezbyt wiele. RE: Moja rozgrywka w Epilogu - XaroN - 23.04.2017 Jednak akcja jest bardzo spowalniana przez zadania typu podróżowania z punktu A do B, z powrotem do A, znowu do B i zakończyć przy A. RE: Moja rozgrywka w Epilogu - Memorius - 23.04.2017 Kiedy w końcu zrozumiecie, że Gothic nie jest gra tunelowa FPP i polega na interakcjach z postaciami na określonym obszarze mapy w świecie otwartym. To według ciebie powinno to być jakieś miejsce startu, drogi poblokowane potworami i kolejno ustawieni NPC w drodze do "mety"? Chyba naprawdę masz bardzo małe pojęcie o gameplayu w grach RPG, niestety. RE: Moja rozgrywka w Epilogu - MaQo - 23.04.2017 (23.04.2017, 12:39:26)XaroN napisał(a): Jednak akcja jest bardzo spowalniana przez zadania typu podróżowania z punktu A do B, z powrotem do A, znowu do B i zakończyć przy A. Cytując pewnych panów w pewnym dziale : Pan A: "Mam nadzieje że nie będzie też zadań robiących kurwe z logiki (gdzie jest dobar?)" Pan B: "No to takie będą w Epilogu. Nie czekaj" RE: Moja rozgrywka w Epilogu - Tituf - 23.04.2017 Cytat: Cytując pewnych panów w pewnym dziale : Pamiętam! RE: Moja rozgrywka w Epilogu - Opos - 23.04.2017 Moje aktualne statystyki ![]() ![]() RE: Moja rozgrywka w Epilogu - MaQo - 23.04.2017 Zdradzisz jaką masz biżuterię? Edit : I jakie mikstury umiesz tworzyć? RE: Moja rozgrywka w Epilogu - Opos - 23.04.2017 Pierścień bitewny (+9 do 1h i 2h), pierścień zręki +3, amulet zwinności +10 oraz jeszcze do tego pas +10 do zręki. Umiem tworzyć mikstury zręczności ![]() RE: Moja rozgrywka w Epilogu - MaQo - 23.04.2017 Osobiście polecam wymienić pierścień +10 do zręki na +8 do zręki i +8 do siły. RE: Moja rozgrywka w Epilogu - Opos - 23.04.2017 W sumie dobra rada ![]() RE: Moja rozgrywka w Epilogu - MaQo - 23.04.2017 Pas +10 dostałeś z questa, czy coś przeoczyłem? RE: Moja rozgrywka w Epilogu - Opos - 23.04.2017 Kupiłem :D RE: Moja rozgrywka w Epilogu - Jonxx - 23.04.2017 Lada moment wybija moja dziesiąta godzina rozgrywki w Epilog, więc postanowiłem opisać nieco moją dotychczasową przygodę z Modem ![]() Zacznijmy od buildu. Z początku gry przez dłuższy czas zastanawiałem nad moją główną bronią, w Przeznaczeniu używałem głównie broni dwuręcznej, tutaj jednak zdecydowałem się na broń jednoręczną, z kilku powodów, po pierwsze zamierzam dać sporo w zręczność dla kradzieży kieszonkowej, umożliwi mi to wczesne używanie co mocnych broni na zręczność, a ponadto jest pewna chęć zobaczenia jak sprawują się wykuwalne bronie jednoręczne Harada, oraz Carla. Z tego co widziałem to niektóre bronie są dostępne u kupców. Jeśli chodzi o mój styl samej rozgrywki, po przypłynięciu do Khorinis obiegłem całe miasto zbierając questy, zaszedłem do Lobarta, a idąc w stronę wieży Xardasa zostałem póki co zawrócony. Pociągnąłem nieco niektóre wątki w samym Khorinis, a następnie wyruszyłem poza miasto, najpierw wpadłem do Latarni i okolic, a potem kolejno pobiegłem do farmy Akila (Oczywiście po drodze wpadając do różnych jaskiń i rozmawiając ze wszystkimi) do Gospody Orlana, odwiedziłem Bustera, a także Netbeka. Otrzymawszy podarunek zawróciłem do Gospody widząc pewną zależność między lokalizacją roślin. Zbiorąc co miałem zebrać poszedłem w kierunku ruin, gdzie słyszałem, że przebywają magowie wody, a następnie ruszyłem dalej w kierunku słonecznego kręgu, gdzie zostałem ostrzeżony (i ograbiony ze złota ![]() Aktualny screen, statystyki nie są jeszcze powalające, póki co nauczyłem się jedynie trofeów (od obu nauczycieli których napotkałem) 10 zreczności oraz 1h dla wojownika. Ale gra powoli nabiera tempa i zapewne za parę godzin będę w stanie umieścić coś lepszego. ![]() ![]() RE: Moja rozgrywka w Epilogu - Opos - 23.04.2017 Przyznam, że moim zdaniem zręczność jest bardzo ważna w tym modzie :D RE: Moja rozgrywka w Epilogu - MaQo - 23.04.2017 Jak to było u was z wejściem do klasztoru? Najpierw zbieraliście questy, czy odrazu tam szliście? Zastanawiam się czy przez to, że odrazu tam poszedłem nie przepadł mi jakiś quest ![]() |