![]() |
Zadania poboczne w GD - Wersja do druku +- Drużyna Spolszczenia (https://druzynaspolszczenia.pl) +-- Dział: SAGA „DESTINY” (https://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=56) +--- Dział: Przeznaczenie - Gildie/Zadania (https://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=65) +--- Wątek: Zadania poboczne w GD (/showthread.php?tid=402) |
RE: Zadania poboczne w Górniczej Dolinie - MaQo - 25.01.2018 Musisz zabić najpierw zabić Falera. RE: Zadania poboczne w Górniczej Dolinie - Memorius - 26.01.2018 (25.01.2018, 12:04:06)Beathrax napisał(a): Jak zacząć zadanie z gomezem w lochach go niemajest w lochach, więc po prostu cię zaczepi gdy go spotkasz Jak się już go spotka to nie potrzeba żadnych warunków, by rozpocząć zadanie, zupełnie żadnych. RE: Złodzieje - Jaskot - 28.01.2018 Hej, Gdzie znajduje się klucz do wewnętrznych drzwi w magazynie w Zamku? Szukam Misy Magnata, klucz do kufra już mam, ale za żadne skarby nie mogę znaleźć tego do ostatnich drzwi. RE: Zadania poboczne w Górniczej Dolinie - Paladyn13 - 24.03.2018 Witam Spotkałem kilku orków z imieniem, jeden przed wolną kopalnią , miejsce gdzie w g1 szło się po almanach i imienni orkowie przed świątynią śniącego ? Ono są do jakiś zadań czy można ich normalnie zabić ? RE: Zadania poboczne w Górniczej Dolinie - Memorius - 24.03.2018 Zasada jest jedna. Jeśli imienny NPC w tym ork atakuje pierwszy to znaczy, że nie ma z nim dialogów i jest oznaczony inaczej tylko ze względu na jakieś itemy, które posiada, a które można zdobyć likwidując go. RE: Zadania poboczne w Górniczej Dolinie - Paladyn13 - 26.03.2018 Witam Gdzie znaleść klucz do drzwi gdzie w g1 była komnata Gomeza te obok Paladyna Quintino?? Chciałem zrobić screena ale robi mi zrzut ekranu pulpitu zamiast gry ![]() RE: Zadania poboczne w Górniczej Dolinie - inc0 - 10.06.2018 Dobrydzien.. Panowie, po kilku miesiącach zmagań z pracą, życiem i Gothicem kończe drugi rozdział na zasadzie "do czysta". Khorinis pustynia, Dolina Przodków pustynia, zostały mi orki dookoła zamku, kopalnia w starym Nowym Obozie i tereny w pobliżu smoków. Pytanie polega na tym, które zadania z pozostałych mi do tej pory uda się popchnąć w II Rozdziale.., oto chronologiczna lista aktywnych zadań: - [3R+] Oko Innosa -> wiadomo po powrocie z GD - [3R+] Starożytny Kult -> Pokazać zwój Xardasowi planuje na poczatku 3R - [3R+] Zwiastun Burzy -> Ostatnio gadałem z Johannem, póki co nie wiem co dalej - [3R] Informacje dla Gravella -> wiadomo - [?R] Przyjaciele z Khorinis -> Kostur Oświecenia Y'Beriona nie wiem gdzie może być - [2R] Polowanie na rzadkie zwierzęta -> został mi lodowy troll i jaszczur - [3R+] Wieże osnute mgłą - [3R] Przyjaciel dla Uka-Chaka -> Chyba w 3R przejdzie Uka-Chaka do GD? Bo póki co stoi.. - [3R] Dowody -> Wiadomo - [2R] Teleporty w Górniczej Dolinie -> Mam iść po księgę do Kopalni - [3R] Najemnik orków - Ur Shak póki co nic nie wie na tem temat, ale ma zagadać z orkami ;D - [3R+] Xardas nekromanta - Faler leży, szata oddana - [3R?] Nowe rynki zbytu - ostatni wpis mam o rozpoczęciu handlu z myśliwymi, ale nie moge pogadać o tym z Midlasem - [3R] Wieści dla Kelvina - wiadomo - [3R] Zabójstwo na zlecenie - jak mam czekać, to pewnie w 3R akcja pójdzie do przodu - [3R?+] Kolekcjoner Ksiąg - Biografie Hagena i Najwybitniejszych Uczonych oddałem - [2R?] Dowcipny Stone - nie wiem jak to ruszyć - [2R?] Amulet Angara - jeszcze dobrze nie zbadałem terenów w których podobno leży - [2R?] Tajemnica piramidy - czy dostanę wskazówkę od jakiegos NPC jeszcze w II R? - [2R] Kopacze i ruda - wiadomo - [3R+] Pierścień Kultu - chyba teraz nic się nie dowiem - [3R] Kopalnie w Górniczej Dolinie - została chyba Wolna Kopalnia - [3R] Nowy pomocnik w wytwórni - [3R] Uriziel - [3R+] Najważniejsze zadanie Mogę coś więcej tu popchnąć jeszcze w II Rozdziale? Załączam staty, niestety nie da się edytować. ![]() RE: Zadania poboczne w Górniczej Dolinie - Erwin - 10.06.2018 Chyba orkowie ![]() RE: Zadania poboczne w Górniczej Dolinie - inc0 - 10.06.2018 (10.06.2018, 19:15:06)Erwin napisał(a): Chyba orkowie dzieki za porade, ale miałem zamiar wybić wszystkich orków dookoła zamku, moje pytanie było bardziej złożone :+) Wolna kopalnia czysta, almanach zdobyty, kamienie ogniskujące naładowane, teraz teleporty RE: Zadania poboczne w Górniczej Dolinie - Erwin - 11.06.2018 Ja wiem, ale z tym maksymalnym popychaniem zadań to nie pomogę, bo nie pamiętam. Jak chcesz to sobie serię Majesa na YouTube poprzeglądaj. On znał grę, to wszystkie zadania "maksował" na dany rozdział. RE: Zadania poboczne w Górniczej Dolinie - inc0 - 11.06.2018 Dzięki za radę, próbowałem, ale nie dam rady go oglądać, niesłychanie mnie irytuje jego głos i brak jakichkokwiek umiejętności lingwistycznych.. Może znajdzie się ktoś, kto pamięta które zadania kiedy były robione.. :+) RE: Zadania poboczne w Górniczej Dolinie - Memorius - 11.06.2018 Cytat:Amulet Angara - jeszcze dobrze nie zbadałem terenów w których podobno leży to zadanie można wykonać w trakcie wykonywania zadania z teleportami RE: Zadania poboczne w Górniczej Dolinie - inc0 - 11.06.2018 (11.06.2018, 12:43:44)Memorius napisał(a):Cytat:Amulet Angara - jeszcze dobrze nie zbadałem terenów w których podobno leży Teleporty z amu angara zrobione, teraz czyszczenie GD na amen. Mam 22 aktywne zadania i 295 ukończonych. Wydaje mi się, że wszędzie wlazlem i wszystkie questy połapalem.. zobaczymy co dalej, dzięki za info. RE: Zjednoczony Obóz - mistrz007 - 11.08.2018 Witam, mam nadzieję że dobry dział. Po przechadzaniu się po górniczej dolinie znalazłem chatę Draxa i Ratforda (niedaleko cmentarzyska orków). Na wstępie Bezi się chwali że załatwił Kruka, a Drax pyta go o pierścień w ramach potwierdzenia swoich słów. Wydaje mi się, że Kruk miał jakiś pierścień, no, ale on już gryzie glebę, więc raczej tego nie sprawdzę. No, a nawet jeżeli jego ciało wciąż leży w świątyni, to i tak zabrałem od niego wszystkie przedmioty. Jako, że w ogóle nie sprzedaje żadnych przedmiotów (poza skórami u Bospera i kosztownościami u Halvora), owy pierścień powinienem mieć. Teraz pytanie, czy możliwe, że ten pierścień poszedł w hurcie u sprzedawcy ryb? Czy po prostu jest w innym miejscu? RE: Zjednoczony Obóz - Erwin - 11.08.2018 Zobacz w ekwipunku w tych pierdołach na końcu czy masz złoty pierścień z opisem -pierścień Kruka czy coś w ten deseń. Jak masz to spróbuj go wyrzucić i podnieść i zobacz czy będzie jakiś dialog z Draxem. Pierścień jak kojarzę ma Kruk i raczej nie da się go sprzedać Halvorowi. |