![]() |
Rozwój postaci - balans - Wersja do druku +- Drużyna Spolszczenia (https://druzynaspolszczenia.pl) +-- Dział: SAGA „DESTINY” (https://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=56) +--- Dział: Przeznaczenie (https://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=77) +--- Wątek: Rozwój postaci - balans (/showthread.php?tid=353) |
RE: Rozwój postaci - balans - Gruby0070 - 21.09.2016 Najpierw robić górniczą doliną czy jarkendar ? RE: Rozwój postaci - balans - Lewkooo - 21.09.2016 To już zależy od ciebie, ale moim zdaniem lepiej najpierw zrobić Jarkendar RE: Rozwój postaci - balans - kea1 - 21.09.2016 (21.09.2016, 11:56:26)Gruby0070 napisał(a): Najpierw robić górniczą doliną czy jarkendar ? Jeśli się nic nie zmieniło, to przed wejściem do Jarkendaru proponuję odwiedzić na chwilę GP i pójść do klasztoru zmiennokształtnych... RE: Rozwój postaci - balans - Memorius - 21.09.2016 Tak, to bardzo dobry sposób rozgrywki, tym bardziej, ze dostęp do Obozu nie jest trudny. Jest tu jednak kwestia Isidro jako przewodnika bo idąc wzdłuż rzeki nie spotkamy go i późniejszy dialog z nim jako przewodnikiem jest nieco nioelogiczny. RE: Rozwój postaci - balans - Wiśnia - 21.09.2016 Widzę kolejnych śmiałków, którzy zdecydowali się podzielić swoimi niezwykłymi buildami, mowa tu oczywiście o maciek456 oraz Chemol, rozwój bardzo ładny, i mam nadzieję że wraz z dalszym rozwojem, opiszecie co się zmieniło. A graczom którzy dalej się wstydzą, polecam przełamać się i również dać coś od siebie ![]() ![]() RE: Rozwój postaci - balans - Gruby0070 - 22.09.2016 Na jakim lvl bezproblemowo można dołączyć już do gildii i robic nastepne zadania ? (mam juz popacie 4 myśliwych, nie złamałem tylko nogi Fanholowi i nie przyniosłem skór wargów bo nie mam do tego cierpliwości) RE: Rozwój postaci - balans - Lewkooo - 22.09.2016 Zrób najpierw wszystkie misję dołączniowe do innych gildii.A potem jak wolisz lecz najlepiej jest dołączyć w obrębie 15-19lvl RE: Rozwój postaci - balans - Dinozaur7 - 23.09.2016 Dokładnie. RE: Rozwój postaci - balans - SparrowJacek - 23.09.2016 Ufff, próbowałem udowodnić, że można zdobyć 20 poziom bez wstępowania do gildii i udało się, aczkolwiek ledwo! (niecały tysiąc doświadczenia powyżej jestem) Bohater jak już mówiłem ma wyuczone wszystkie niezbędne do zadania Wielkie polowanie trofea dostępne w DP i Khorinis, 2 poziom tabliczek, chodzi z prawie najlepszym łukiem od Bospera i posługuje się koncerzem(potem zrobię sobie miecz u Carla). Nie pobiłem żadnej postaci, która nie powinna być zbita poza questem z wyjątkiem Gora(ta miotła jest wspaniała!) i wykonałem łącznie 158 zadań, przy czym dołączyłem do CJ, a oni w R1 mają dużo dłuższy wątek niż złodzieje. Postać jest trochę zbyt wykokszona chyba aż, brakuje mi troszkę zręcności tylko, by na 3 strzały mieć orka wojownika, cieniostwory i wargi padają i są bez szans, a Łuk wygnania robi sieczkę z umarlaków(szkielet cieniostwór pada po 1 strzale). Zachowam sobie zapis, bo mimo iż najprzyjemniej się gra taką słabą postacią, która musi ostro kombinować, to jednak zadania znam już prawie na pamięć... Oto staty: (teraz dołączam do MW) ![]() Dalej planuję inwestować w runy łuki i broń 1h, jeśli zajdzie potrzeba, to wydam też kilka PN aby w R4 mieć 140 siły z wiadomych dla niektórych przyczyn ![]() RE: Rozwój postaci - balans - Memorius - 23.09.2016 Cytat:próbowałem udowodnić, że można zdobyć 20 poziom bez wstępowania do gildii i udało się, aczkolwiek ledwo! (niecały tysiąc doświadczenia powyżej jestem) no, no :brawo: RE: Rozwój postaci - balans - Token - 23.09.2016 (23.09.2016, 19:26:04)SparrowJacek napisał(a): Ufff, próbowałem udowodnić, że można zdobyć 20 poziom bez wstępowania do gildii i udało się, aczkolwiek ledwo!Ja tam od dawna wiedziałem, że to możliwe. Tak samo jak wiem, że możliwe jest uzyskanie 41 poziomu postaci na koniec gry. Niemniej jednak gratuluję wytrwałości! RE: Rozwój postaci - balans - AhnBael - 23.09.2016 Doskonałe statystyki! Nie sądziłem, że aż tyle da się wyciągnąć z R1. Bonusy zjadałeś od razu, czy może trzymasz na potem? RE: Rozwój postaci - balans - SparrowJacek - 23.09.2016 Jeszcze jedna informacja: dużo dostawałem od Innosa(teraz dziad już tylko manę mi zwiększa) ale mam w grze 29 dzień, bo grałem tak, żeby jak najwięcej zrobić i dopiero na końcu, gdy miałem może z 5 questów tylko do wykonania i wymagały one przeczekania dnia lub więcej to spałem. Jeśli chodzi o bonusy to zamiast spać właśnie je zżerałem, w eq mam teraz jeszcze z 60 piw/ginów 20 mlek i 15 serów oraz 60 pewnie mięs kopacza, tak to wszystko zjadłem. Jeśli chodzi o tabliczki to użyłem tych do broni 1h żeby dostać brakujące 7% do 30(2 od Wulfgara 1 od Alrika i 10 od miecza), resztę zachowuję. Nie użyłem też żadnej tabliczki do łuków, reszta wszystko czytałem jak leciało. RE: Rozwój postaci - balans - Draco - 23.09.2016 http://imgur.com/a/Nqxok Też udało mi się wbić 20 lvl z miesiąc temu, ale moje statystyki nawet się nie umywają do Sparrowa, szacun. RE: Rozwój postaci - balans - SparrowJacek - 23.09.2016 Token, serio aż tyle można zdobyć? Bez oczywiście wykorzystywania szkieletów magów jako nieskończonego źródła doświadczenia ![]() I musiałem się bardzo starać, żeby ten poziom wbić, starałem się jak tylko mogłem wybijać wilki, żeby nie zjadały kretoszczurów itp, a mimo to ledwo o 700 PD jakieś wyciągnąłem ten poziom, pobiwszy tylko Gora ![]() Ale nic, teraz mając bryłę lodu i stado będę niszczył, w końcu w R2 przełamię oblężenie zamku w GD! (Zawsze chciałem to zrobić!) |