Drużyna Spolszczenia
Multiquest - Klucze i skrzynie - Wersja do druku

+- Drużyna Spolszczenia (https://druzynaspolszczenia.pl)
+-- Dział: SAGA „DESTINY” (https://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=56)
+--- Dział: Przeznaczenie - Gildie/Zadania (https://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=65)
+--- Wątek: Multiquest - Klucze i skrzynie (/showthread.php?tid=409)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7

RE: Zadania Poboczne - Problemy - patoxxx - 10.08.2016

A Dobra jak wy to wszystko chowacie no ja nie mogę xD tak samo miałem dzisiaj w tej swiatyni budowniczych z tymi zgaszonymi pochodniami xD ta ostatnia jest tak zachowana ze trudno sie domyślić
Dobra teraz ostatnia skrzynia Język gadalem z myśliwym w obozie i powiedział mi o czarnym magu czyli rozpocząłem poszukiwania w dp pomyślałem i jedyny czarny mag który jest w dp to staruszek więc do niego ide. Gadam z nim opowiada mi historię o jakimś człowieku a na koniec sie pyta czy zasługuje na klucz i dalej już nic nie ma Smutny o co chodzi?

RE: Zadania Poboczne - Problemy - saturas - 10.08.2016

Musisz wykonać zadanie Olbrzym dla łowców nieumarłych

RE: Zadania poboczne - problemy - Kapi99 - 12.08.2016

Poraz kolejny proszę o pomoc z zadaniem orkowa krew, porozmawawiałem z Constantino, Laresem i teraz nie mam z nikim dialogu na ten temat, nie wiem może kogoś przeoczyłem ale szukałem z 30 minut i nic, z kim/w jakich okolicznosciach trzeba porozmawiać

RE: Zadania poboczne - problemy - Memorius - 12.08.2016

jest już o tym mowa na forum ale niech tam --- znajdź w porcie speca od ciemnych interesów
jeśli nie ubiłeś z nim interesu już wcześniej to żałuj

RE: Zadania poboczne - problemy - Token - 12.08.2016

Poszukaj na

RE: Zadania poboczne - problemy - Dinozaur7 - 12.08.2016

Port. Handlarz. Tyle.

RE: Zadania poboczne - problemy - Goloriado - 12.08.2016

Kurde, ja lubię pomagać - jest to pewien koleś w okolicy rzeznika. Myślę że to pomoże.

RE: Zadania poboczne - problemy - Marcin123 - 13.08.2016

Krótko i zwięźle, Dostałem klucz od Irwina (zadanie klucze i skrzynie) gdzie znajdę skrzynie , do której pasuje ten klucz?

RE: Zadania poboczne - problemy - Memorius - 13.08.2016

w jego domu

RE: Zadania poboczne - problemy - Marcin123 - 13.08.2016

W jego domu nie ma żadnej skrzyni.

RE: Zadania poboczne - problemy - Memorius - 13.08.2016

poważnie? ;(

RE: Zadania poboczne - problemy - Szaki33 - 13.08.2016

@Marcin123
szukaj aż znajdziesz Język

RE: Zadania poboczne - problemy - Kapi99 - 13.08.2016

Caly czas mam problem z zadaniem orkowa krew, otóż z waszych podpowiedzi oczywiste jest że to Halvor, z tym że ja go nie wydałem straży, kupiłem te jego specjalne rybki a pomimo tego dialogu na temat tej krwi dalej z nim nie mam..

RE: Zadania poboczne - problemy - Dinozaur7 - 13.08.2016

To nie Halvor. Podpowiem mocno. Facet jest w drugiej części portu. W sumie to stoi prawie w linii prostej od domu Lehmara ale to nie Meldor. Powodzenia w szukaniu :>

RE: Zadania poboczne - problemy - Crowney - 13.08.2016

Znaleźć tutaj wskazówkę do zadań jest ciężkie. Straszny tu bałagan... Może mi ktoś podpowiedzieć gdzie znajduję się ta skrzynia Irwina w zadaniu od tego gościa co przedstawiał się jako mag powietrza.