Drużyna Spolszczenia
Epilog - problemy z zadaniem - Wersja do druku

+- Drużyna Spolszczenia (https://druzynaspolszczenia.pl)
+-- Dział: SAGA „DESTINY” (https://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=56)
+--- Dział: Epilog (https://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=178)
+--- Wątek: Epilog - problemy z zadaniem (/showthread.php?tid=717)

RE: Epilog - problemy z zadaniem - piotrekd1995 - 06.12.2017

a zielonego nowicjusza mogę mu dać

RE: Epilog - problemy z zadaniem - Memorius - 06.12.2017

to pytanie czy stwierdzenie?

pytam bo nie wiem  czy można mu dać zielonego nowicjusza bo on chce zew nocy

czyli nie można Relaks

nie wiem ale on chce zew nocy nie wiesz jakie składniki trzeba żeby mu tego blanta zrobić

Jak mogę nie wiedzieć, skoro sam robiłem ten skrypt. rotl:
Naprawdę, już kilka razy pisałem jaka jest metoda robienia skrętów.
Pytam po raz ostatni. Czy po wielokrotnym zrobieniu zwykłego skręta zrobiłeś na stole alchemicznym jakiś inny skręt?

zrobiłem chyba z 8 razy i nic i się na tym skończyło że wychodzi  bez przerwy to samo

czyli nie porozmawiałeś z właściwą osobą, która by ci przypomniała jak się robi skręty
odnajdź i pogadaj, a sprawa ruszy z miejsca
dawno powinna była ruszyć, jeśli byś się trzymał żelaznej zasady - ROZMAWIAMY ze WSZYSTKIMI o WSZYTKIM
bez tego nie masz żadnych szans na ukończenie Epilogu

ta osoba kręci się po mieście Khorinis

udało się chyba dopier za 20 razem ale udało się dzięki

Mam pytanie 1 w misji czara rozpaczy miałem porozmawiać z Aurelio mogłem ale on mówił że jeszcze nie czas teraz wcale  nie mam żadnej opcji dialogu z nim 
Mam też drugie pytanie w misji magia runiczna za kamień runiczny dla Nefariusa mag ognia Karras chce czarną rudę  i mam w dzienniku zadań wyrażnie  napisane KUP ALBO UKRANDIJ JAKIEMUŚ MAGOWI ja mam tą rudę  komuś zabrałem ale nie mam z nim żadnej opcji dialogu próbowałem kupić od sharkiego i też nic nie wiem czy teraz u kogoś innego pojawi się taki dialog pomocy

Aurelio zagada o artefaktach dopiero gdy posuniesz do końca sprawy w Kamiennym Kręgu

(06.12.2017, 13:20:45)Memorius napisał(a): Aurelio zagada o artefaktach dopiero gdy posuniesz do końca sprawy w Kamiennym Kręgu

ok dzięki a co tą czarną rudą

(06.12.2017, 13:20:45)Memorius napisał(a): Aurelio zagada o artefaktach dopiero gdy posuniesz do końca sprawy w Kamiennym Kręgu

byłem w kamiennym kręgu i dostałem od nich jakiś amulet ale z nikim teraz nie moge porozmawiać i pchnąć fabuły do przodu co robić trzeba zabić tych wszystkich magów w tym kręu

Czy ja ma ci tłumaczyć całą grę?
Masz pojęcie jak skomplikowane jest doprowadzenie do końca akcji w Kamiennym Kręgu?
Nie sądzę by ktokolwiek na tym forum udzielił ci  odpowiedzi na to pytanie mając tak skąpe i niejasne dane.

chce wiedzieć czy tych magów w tym kręgu trzeba zabić bo nie mogę z tym głównym magiem w ratuszu pogadać

trzeba tych czarnych magów w kręgu zabić

a jak jest misja magia runiczna to komu lepiej ten napój od netbecka dać magowi ognia czy wody

jest także trzecia możliwość, a co do tego komu....
komu chcesz, to wolny wybór, zależny tylko od sympatii i preferencji gracza i niezależny od opcji "co się najlepiej opłaci"
rozumiesz samą ideę i przesłanie tego zadania, uznanego przez niektórych graczy za najlepsze w grze ?

a jaka jest 3 możliwośc i czy ona coś zmieni w tym zadaniu