![]() |
Przebudzenie - problemy z zadaniami - Wersja do druku +- Drużyna Spolszczenia (https://druzynaspolszczenia.pl) +-- Dział: SAGA „DESTINY” (https://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=56) +--- Dział: Przebudzenie (https://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=179) +--- Wątek: Przebudzenie - problemy z zadaniami (/showthread.php?tid=918) |
RE: Przebudzenie - problemy z zadaniami - Erwin - 19.04.2022 Jedną ma chyba jakiś specyficzny śnieżny goblin, a piątą dostaniesz jak masz cztery poprzednie od Bertranda, jak masz skończone zadanie Pielgrzymi. Dużo zadań jest ze sobą powiązanych, więc jest prawdopodobne, że jak skończysz to zadanie z księgami, to akcja ruszy dalej. RE: Przebudzenie - problemy z zadaniami - Kain470 - 19.04.2022 (19.04.2022, 19:05:43)Erwin napisał(a): Jedną ma chyba jakiś specyficzny śnieżny goblin, a piątą dostaniesz jak masz cztery poprzednie od Bertranda, jak masz skończone zadanie Pielgrzymi. Nie mów mi że to jeden z tych przed bramą nigdy nie przeszukuje goblinów zawsze tylko drugi egzemplarz broni miały ![]() ![]() Jeśli to nie te sprzed bramy do NO to jakaś mała podpowiedź, bo już naprawde nawet na F8 nie mam sił szukać :D RE: Przebudzenie - problemy z zadaniami - Erwin - 19.04.2022 No to chyba ten, bo jak dobrze pamiętam, to on był właśnie w jaskini niedaleko dawnego NO. Kodów na goblina i na księgę nie znam. Musi ktoś z ekipy Cię poratować. RE: Przebudzenie - problemy z zadaniami - Kain470 - 19.04.2022 Ok dzięki za pomoc goblina znalazłem po aktywowaniu skrzyni, tyle że znikneły mi dwie księgi, a ostatni save w którym były w eq sprzed 3h zaraz mnie strzeli coś :D jak edit focusem próbowałem to mi całego kodu nie pokazuje. Ciekawie nie powiem pierwszy raz coś w modzie mi problem sprawiło :D RE: Przebudzenie - problemy z zadaniami - Erwin - 19.04.2022 Spróbuj wklepać w konsoli tyle kodu ile się da. Jak zaczniesz go wpisywać, to możliwe, że cały kod sam się pokaże. RE: Przebudzenie - problemy z zadaniami - Kain470 - 20.04.2022 Dobra poradziłem sobie jakoś, ale napotkałem kolejny problem po wybiciu orków w tym zdrajcy nie mam żadnego dialogu z Diegiem znalazłem wszystkich z zamku a u Diega cisza RE: Przebudzenie - problemy z zadaniami - Erwin - 20.04.2022 To jakiś bug, który ma wielu graczy i sam go miałem. Któryś z orków prawdopodobnie jest gdzieś poza zasięgiem Bezimiennego. Ja cofnąłem zapis, zczytałem kody orków z zamku i potem wpisywałem w konsoli - goto vob kod. Niektórzy dodawali sobie insert nowego orka. Prawdopodobnie w zadaniu jest licznik zabitych orków i trzeba dobić do odpowiedniej liczby żeby dialog z Diego zaskoczył. RE: Przebudzenie - problemy z zadaniami - Tituf - 20.04.2022 podesłałem naprawiony save RE: Przebudzenie - problemy z zadaniami - Kain470 - 20.04.2022 ok dzięki. Z ciekawości co tam było spaprane ? RE: Przebudzenie - problemy z zadaniami - Tituf - 20.04.2022 Nie wiem czy miałeś dialog z Diego, że to chyba wszyscy orkowie? Zacięło się przy rozmowie o Ur-Koshu. RE: Przebudzenie - problemy z zadaniami - Kain470 - 20.04.2022 Miałem tylko z Miltenem że jak znajdę ludzi i zabije orków to mam gadać z Diego jeszcze raz dzięki za pomoc. Powodzenia na szlaku :D RE: Przebudzenie - problemy z zadaniami - dziadkebob - 21.04.2022 Siema mam dwa pytanka w sprawie moda 1. czy istnieje jakakolwiek możliwość posiadania jakiejś runy magicznej albo czegoś co miałoby nieskończony zapas użyć zaklęcia? 2. co muszę zrobić aby mieć dialog z tym wodzem jaszczurów na wulkanie, urshak kazał mi z nim pogadać o złotej kuszy ale bezi go chyba nie rozumie i kończą się dialogi RE: Przebudzenie - problemy z zadaniami - Tituf - 21.04.2022 1. nie 2. trzeba tylko założyć Kostur Porozumienia RE: Przebudzenie - problemy z zadaniami - dziadkebob - 21.04.2022 (21.04.2022, 10:01:34)Tituf napisał(a): 1. nie można widzieć gdzie zdobędę kostur porozumienia? albo z jakim questem to jest związanie bo jakoś to mnie pomineło, skipałem może dialogi czy wypadło mi z głowy z góry dzięki za odpowiedź i pomoc : D RE: Przebudzenie - problemy z zadaniami - Tituf - 21.04.2022 a jak zacząłeś grę to nie miałeś e eq? ![]() |