Drużyna Spolszczenia
Korzenie Zła - problem z zadaniem... - Wersja do druku

+- Drużyna Spolszczenia (https://druzynaspolszczenia.pl)
+-- Dział: SAGA „DESTINY” (https://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=56)
+--- Dział: Korzenie Zła (https://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=180)
+--- Wątek: Korzenie Zła - problem z zadaniem... (/showthread.php?tid=1111)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47

RE: Korzenie Zła - problem z zadaniem... - xPxAxTxOx - 28.12.2024

Nie mam takiego zadania w dzienniku, mam tylko te cztery co napisałem na koniec posta a nie mam już z nikim opcji dialogowej za bardzo ://

RE: Korzenie Zła - problem z zadaniem... - Tituf - 28.12.2024

Wystarczy pierwszy dialog z Arlanem - może go nie znalazłeś w tym obozie? :)

Nie mam w ogóle takiego npc'ta w tym obozie orków.. nawet po rozpoczęciu nowej gry jak tam pójdę yo nikogo takiego tam nie ma

tylko kod więc... ale trudno uwierzyć ;(

A gdzie powinien stać dokładniej? Bo serio nikogo takiego tam nie mam, nawet po rozpoczęciu nowej gry. Może ślepy jestem ale obiegałem ten obóz kilkukrotnie podczas rozgrywki szukając o co chodzi, szczególnie że nie jest duży

RE: Korzenie Zła - problem z zadaniem... - Erwin - 28.12.2024

Jak wchodzisz do obozu, to w namiocie zaraz po lewej stronie.

a obóz jest zupełnie pusty?! Arlan stoi chyba z taką laską w namiocie, znaczy kobitką, po lewej jak wejdziesz od strony przełęczy

Dobra, jednak jest na nowej grze ale na moim save nie ma, nie wiem musiał się zbugować i wpaść pod tekstury w momencie walk z potworami wokół obozu.. dzięki za pomoc

Muszę się kodem na przyznanie posłużyć niestety. Jedyny moment gdzie się coś mi wykrzaczyło po 50 godzinach rozgrywki

RE: Korzenie Zła - problem z zadaniem... - Hob - 29.12.2024

Chciałbym was zapytać, gdzie mogę znaleźć kamienne tablice. Na ten moment mam przy sobie tylko czerwoną i fioletową

Mam jeszcze pytanie odnośnie ksiąg Barthosa z Laran. Alex opowiada o miejscu, gdzie można znaleźć księgę i mówi że jest schowana w zniszczonym gospodarstwie niedaleko brzegu jeziora. Czy chodzi tu o obóz bandytów? I co to za magiczna sztuczka, dzięki której można znaleźć księgę?

RE: Korzenie Zła - problem z zadaniem... - Tituf - 29.12.2024

(29.12.2024, 18:59:53)Hob napisał(a): gdzie mogę znaleźć kamienne tablice. Na ten moment mam przy sobie tylko czerwoną i fioletową
żółta tablica jest w domu Eleonory i Kristiana w ukrytej skrzyni
niebieska i zielona tablica są w świątyni - trzeba tam wszystkie zagadki odkryć (ukryta komnata, wisząca skrzynia)

(29.12.2024, 19:12:02)Hob napisał(a): I co to za magiczna sztuczka, dzięki której można znaleźć księgę?
to miejsce to zawalona chata przy przystani - trzeba się do niej dostać przy użyciu magii, po prostu (przemiana?)

RE: Korzenie Zła - problem z zadaniem... - Dynamind - 31.01.2025

Kto uczy obierania gadów?

RE: Korzenie Zła - problem z zadaniem... - Tituf - 31.01.2025

HEYWOOD - wycinanie serc
GRIMBALD - skrzydła i żądła krwiopijców, płytki pełzaczy, pazury, żuwaczki
GASTON - pazury, róg cieniostwora, żuwaczki , kły, róg smoczego zębacza, skóry gadów, język ognistego jaszczura

RE: Korzenie Zła - problem z zadaniem... - Dynamind - 14.02.2025

Wyczyściłem 2 wieże, pojawił się 5 wyłącznik na środku sali ,wciskam go ...I nic ...jakaś podpowiedź??

RE: Korzenie Zła - problem z zadaniem... - Erwin - 14.02.2025

Powinna zinsertować się księga "Czas". Jeśli z jakiegoś powodu się nie pojawia, to musisz poratować się przywołaniem jej z kodu ITWR_TIME.

RE: Korzenie Zła - problem z zadaniem... - Dynamind - 17.02.2025

W zadaniu Surowy Ojciec Hubert nauczył mnie tworzyć Tytoń Mentolowy ,znalazłem 4 sztuki ,ale nie mogę nic zrobić przy stole bo nie mam czym ...pomożecie jak go stworzyć??