Drużyna Spolszczenia
Zadania poboczne w Khorinis - Wersja do druku

+- Drużyna Spolszczenia (https://druzynaspolszczenia.pl)
+-- Dział: SAGA „DESTINY” (https://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=56)
+--- Dział: Przeznaczenie - Gildie/Zadania (https://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=65)
+--- Wątek: Zadania poboczne w Khorinis (/showthread.php?tid=335)

RE: Zadania poboczne w Khorinis - Lewkooo - 10.12.2016

Nie nie zablokuje

RE: Zadania poboczne w Khorinis - maniek1999 - 14.12.2016

Znalazłem Lukrecje w górnym mieście i chciałem zdobyć tą czarną perłe lecz ona nie daje żadnego zadania,a może daje ktoś inny? Gadałem z wieloma osobami w mieście lecz nic sie nie dowiedziałem,Pomoże ktoś?

RE: Zadania poboczne w Khorinis - Memorius - 14.12.2016

Nie daje, bo zapewne źle rozegrałeś dialog z Gerbrandtem i nie miałeś zadania "Pan Gerbrandt".
Z tego wynika, że nie dostaniesz też zadania "Modnisia" od Tamiry.
Jak widać żelazna logika Konsekwencji niszczy kolejnego gracza.
Perły od Lukrecji już nie będzie.

RE: Zadania poboczne w Khorinis - Lord Hagen - 14.12.2016

@maniek1999
Proponuję udać się na plarzę przy rybaku Farimie, w okolice "Esmeraldy", zatoczki Skipa i dalej w prawo jeszcze jest plaża również i nazbierać muszelek, za otwarcie ze 25 jest nagroda!!!!

RE: Zadania poboczne w Khorinis - Zloksli - 15.12.2016

Jakieś wskazówki o do właściciela torby z zadania "Czyja to torba?"

RE: Zadania poboczne w Khorinis - Lord Hagen - 15.12.2016

W górnym mieście jest takich dwóch koleżków co wymiatają i warto od nich zacząć!

RE: Zadania poboczne w Khorinis - Torus - 15.12.2016

Zleceniodawca mówił, że mogła należeć do artysty.. a tak się składa, że w górnym mieście jest takowy, a jego imię zaczyna się na literkę R

RE: Zadania poboczne w Khorinis - Token - 16.12.2016

(15.12.2016, 18:54:02)Zloksli napisał(a): Jakieś wskazówki o do właściciela torby z zadania "Czyja to torba?"

Jakieś wskazówki co do tego, że pytasz o każde kolejno otrzymane zadanie w grze? Czy to forum nazywa się kącikporadbrawogirls.com?

RE: Zadania poboczne w Khorinis - Beathrax - 17.12.2016

Co ze strażnikami bromora gdzie oni sie podziewaja ?

RE: Zadania poboczne w Khorinis - Jonxx - 17.12.2016

Okolice ruin w których przebywają magowie wody.

RE: Zadania poboczne w Khorinis - ChudyBaited - 17.12.2016

Witam. Chciałbym dowiedzieć się jak w inny sposób (nie licząc 500szt. złota) mogę pomóc Donato w jego prośbie wstąpienia do miasta? Przepytałem strażników i nikt nie chciał mi powiedzieć. A skoro już piszę a zarazem proszę o pomoc to chciałbym też dowiedzieć się jakie są korzyści z pomocy owemu zabłąkanemu sekciarzowi :D

RE: Zadania poboczne w Khorinis - Token - 17.12.2016

(17.12.2016, 19:16:33)ChudyBaited napisał(a): Przepytałem strażników i nikt nie chciał mi powiedzieć.
Nie przepytałeś wszystkich. Idź do Miki.
(17.12.2016, 19:16:33)ChudyBaited napisał(a): chciałbym też dowiedzieć się jakie są korzyści z pomocy owemu zabłąkanemu sekciarzowi :D
Zaraz korzyści... A dla satysfakcji to już nie można kumplowi pomóc?
Nie no, na samej satysfakcji się tu nie skończy.

RE: Zadania poboczne w Khorinis - revynar - 25.12.2016

Gdzie mogę znaleźć harfę? Szukałem w latarni morskiej w DP jak pisano już wcześniej, ale tam nie było.

RE: Zadania poboczne w Khorinis - Jonxx - 25.12.2016

Jest w latarni, na samym dole, bardzo łatwo jest jej nie zauważyć, mimo, że leży na widoku. :)

RE: Zadania poboczne w Khorinis - Dynamind - 25.12.2016

(25.12.2016, 12:42:32)revynar napisał(a): Gdzie mogę znaleźć harfę? Szukałem w latarni morskiej w DP jak pisano już wcześniej, ale tam nie było.

Harfóf jak mruwkóf , po lataj a znajdziesz , nie trzymaj się kurczowo jednego zadania