![]() |
Opinie i wrażenia z rozgrywki - Wersja do druku +- Drużyna Spolszczenia (https://druzynaspolszczenia.pl) +-- Dział: SAGA „DESTINY” (https://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=56) +--- Dział: Przeznaczenie (https://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=77) +--- Wątek: Opinie i wrażenia z rozgrywki (/showthread.php?tid=336) |
RE: Dyskusja i wrażenia - Memorius - 03.12.2016 (03.12.2016, 21:14:06)Lord Hagen napisał(a): Osobiście udało mi się zapewnić bezpieczny powrót całemu składowi paladynów i myśliwych biorących udział w bitwie,duże BRAWA za ten wyczyn, bo miałem pewne wątpliwości czy jest to w ogóle możliwe! szacun i+2 do Reputacji (03.12.2016, 21:14:06)Lord Hagen napisał(a): P.S. Trochę razi mnie brak udziału oddziału z którym wojowaliśmy w zadaniu "Orkowie na nabrzeżu" no chyba, że jakoś ich nie zauważyłemto poniekąd celowe , ale o tym się dowie tylko Paladyn RE: Dyskusja i wrażenia - Lord Hagen - 03.12.2016 Z tego co zauważyłem to po powtórnym pozbyciu się niechcianych gości wokół zamku i wykonywaniu zadania o którym mowa, to siły atakujące są w przewadze i tylko przy jednej grupie paladynów przy rzece zmuszony byłem do wczytywania rozgrywki (bodajże wojownik Innosa Henry czy jakoś tak wpadł na zgrupwanie niechętnych mu orków), imo kumple z gildii niszczą oddział z którym się ścierają, zwłaszcza Szef stowarzyszenia ze swoim 2H mieczem (chyba odszukał "Gniew Innosa" Gomeza z G1) ![]() RE: Dyskusja i wrażenia - Memorius - 03.12.2016 (03.12.2016, 21:49:45)Lord Hagen napisał(a): (chyba odszukał "Gniew Innosa" Gomeza z G1 wizual ten sam chyba, ale to inny miecz RE: Dyskusja i wrażenia - Jonxx - 04.12.2016 Uwaga, spoilery wątku Mrocznego Zakonu, oraz wątku Łowców Nieumarłych! Kilka moich "wrażeń". RE: Dyskusja i wrażenia - Lewkooo - 04.12.2016 RE: Dyskusja i wrażenia - maciek456 - 04.12.2016 RE: Dyskusja i wrażenia - NarcyzElem - 05.12.2016 Aż musiałem wyjść z gry aby to napisać. Nie sądziłem, że mnie coś jeszcze zaskoczy, ale za zadanie Obóz Bractwa Śniącego należą się brawa. Swoją drogą IV rozdział: Pancerz z rudy, 1H Posłaniec Bogów 75%, Łuk Wojenny 49% Siła 114 Zr 151 Mana 129 HP 431 RE: Dyskusja i wrażenia - Memorius - 05.12.2016 (05.12.2016, 22:28:04)Narcyz napisał(a): Aż musiałem wyjść z gry aby to napisać. Nie sądziłem, że mnie coś jeszcze zaskoczy, ale za zadanie Obóz Bractwa Śniącego należą się brawa.Zadanie to, generalnie autorstwa Ahnbaela było jednym z najtrudniejszych (z tych mniejszych) zadań do realnego przygotowania. Trzykrotnie musiałem przerabiać skrypty, żeby to wyglądało tak jak wygląda w grze i udało się to niemal na finiszu prac, w momencie gdy już myślałem, że zadanie "wypadnie" RE: Dyskusja i wrażenia - NarcyzElem - 08.12.2016 W jakim języku/dialekcie jest wykonywany główny motyw przewodni ze menu Przeznaczenia? RE: Dyskusja i wrażenia - Memorius - 08.12.2016 Do kogo jest skierowane to pytanie? Ja osobiscie nie wiem, ale na forum jest liczne grono specjalistów-lingwistów i chętnie poczytam dyskusję fachowców w tym zakresie. ![]() RE: Dyskusja i wrażenia - NarcyzElem - 08.12.2016 Ogólnie do osób odpowiedzialnych za Przeznaczenie/modowanie. Akurat narzeczona interesuje się językami obcymi i ją to ciekawi. RE: Dyskusja i wrażenia - Tituf - 08.12.2016 no, ja stawiam na łacinę - ale pewności nie mam RE: Dyskusja i wrażenia - Jonxx - 08.12.2016 To jest Łacina. Mogłeś sobie spokojnie wygooglować, jest nawet tłumaczenie na paru stronach. Bohater bez imienia uwolni was z niewoli. Bohater bez imienia przywróci wam utraconą moc. Ruszajmy do Vengardu jedynego wolnego miejsca na świecie. Chodźmy bronić świątynie! RE: Dyskusja i wrażenia - Token - 08.12.2016 To łacina. Chociażby zważając na tytuł 'Is Nomine Vacans'. Ponadto występuje tam kilka słów po łacinie, które znam. RE: Dyskusja i wrażenia - NarcyzElem - 09.12.2016 No proszę, łacina. ;] Odnośnie pytani Tokena w temacie o DK: Cytat:Zaiste ciekawe sformułowanie. Masz przesyt? Gdzie? Czasem dostajemy tyle zadań, że nie sposób wszystko naraz ogarnąć. Trzeba się zatrzymać, zaplanować aby zminimalizować niepotrzebny backtracking. Poczytać o zadaniach rozpoczętych x godzin temu. Nie dać się wybić z rytmu przy aktualnym założeniu np idziemy wykonać zadanie dla złodziei na farmie Onara. To jak jedzenie wypasionego kebaba. Trzeba dobrze ugryźć, i uważać aby nic nie stracić z mięska. |