![]() |
Epilog - problemy z zadaniem - Wersja do druku +- Drużyna Spolszczenia (https://druzynaspolszczenia.pl) +-- Dział: SAGA „DESTINY” (https://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=56) +--- Dział: Epilog (https://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=178) +--- Wątek: Epilog - problemy z zadaniem (/showthread.php?tid=717) |
RE: Epilog - problemy z zadaniem - Przystojniaczek - 06.01.2018 Nie nie, z Kornelia to mam tylko ten pierwszy wpis w dzienniku, że skrywa tam jakoś tajemnice, i że jej układy rodzinne są zastanawiające. RE: Epilog - problemy z zadaniem - Memorius - 06.01.2018 Żeby ruszyć dalej to zadanie trzeba przypomnieć sobie, dla kogo odnaleźliśmy Pieczęć Herbową, no i mieć przedmiot ze skrzyni Sędziny. RE: Epilog - problemy z zadaniem - Przystojniaczek - 06.01.2018 Dzięki wielkie,mam jeszcze kilka pytań.. 1.Kto bądź gdzie znajdę piąta osobę do gildii zlodzieji dla Rączki? (Mam Olafa, Sven, Klina i Ahna) 2.O jakiego mędrca chodzi który pomoże mi zrozumieć język jaszczuroczłeków? 3.Jak mam zrobić zadanie "Szpieg Zgromadzenia", chodzi o etap z Odonem, czytałem gdzieś że trzeba z nim porozmawiać, ale on mnie atakuje, przecież jest pod wpływem czaru, szaleństwo. 4.Gdzie znajdę klucz Lutera w zadaniu "Brudne pieniądze"? Przeszukałem cała górne miasto a klucza ani śladu. RE: Epilog - problemy z zadaniem - Tituf - 06.01.2018 To pewnie źle rzuciłeś czar. Odon powinien porozmawiać. Klucz jest w koszarach Mrocznych k /Ratusza. (06.01.2018, 16:13:31)Przystojniaczek napisał(a): 1.Kto bądź gdzie znajdę piąta osobę do gildii zlodzieji dla Rączki? (Mam Olafa, Sven, Klina i Ahna)dobry kierunek, popatrz kto przeważa w tej ekipie i szukaj dalej (farma...) (06.01.2018, 16:13:31)Przystojniaczek napisał(a): 2.O jakiego mędrca chodzi który pomoże mi zrozumieć język jaszczuroczłeków?o szalonego... rozumiejącego mowę różnych dziwnych stworzeń... RE: Epilog - problemy z zadaniem - mati12345 - 07.01.2018 Bonusy do zręczności używać od razu czy czekać? RE: Epilog - problemy z zadaniem - Dusaro - 08.01.2018 Bonusy do zręczności i siły używaj, gdyż niezależnie w co wpierw zainwestujesz będziesz miał oba atrybuty rozwinięte na około 100 pkt. Odnośnie tego mędrca - ten sam człowiek rozmawia z drzewami RE: Epilog - problemy z zadaniem - mati12345 - 11.02.2018 Już nie wiem co mam robić co ominąłem ![]() RE: Epilog - problemy z zadaniem - Lewkooo - 11.02.2018 No wiesz, przydałyby się wpisy do dziennika jakie masz. RE: Epilog - problemy z zadaniem - mati12345 - 11.02.2018 W prawo i pięść ostatnie to że muszę zgłosić się do Wulfgara jak tylko wybuchnie powstanie oraz ze sędzia jest zdruzgotany po nieudanym zamachu.W drodze do mroku ostatnie jest o tym że oddałem szatę Florianowi. U piratów ze są gotowi do ataku. No i Nędzarz kazał wyswobodzić miasto. RE: Epilog - problemy z zadaniem - Memorius - 11.02.2018 Zadanie "Kręte ścieżki Przeznaczenia" jest zadaniem specjalnym i nie zależy od rozwoju pozostałych do kluczowego momentu wyzwolenia miasta. Do do reszty zadań. Kluczową postacią jest do ruszenia gry w tym momencie Harad. RE: Epilog - problemy z zadaniem - Erwin - 26.03.2018 Czy może mnie ktoś naprowadzić na dwie rzeczy: Gdzie szukać Pecka po tym jak zbiegł z miasta? Obleciałem chyba wszystkie jaskinie i kryjówki. Skarb ducha pirata koło latarni. Wspomina o Potterze i jak dobrze pamiętam kryształowej czaszce. Jak to ugryźć? Sprawdzałem u piratów i nabrzeże, ale bez rezultatu. RE: Epilog - problemy z zadaniem - Tituf - 26.03.2018 (26.03.2018, 11:35:25)Erwin napisał(a): Gdzie szukać Pecka po tym jak zbiegł z miasta?Chyba wilki go pożarły... (26.03.2018, 11:35:25)Erwin napisał(a): Wspomina o Potterze i jak dobrze pamiętam kryształowej czaszce. Jak to ugryźć?Kapitan Stanislaus mówi o Potterze, który gdzieś schował skarb. Wspomina, że może ukrył go na cmentarzu. Chyba taki jest nieopodal. RE: Epilog - problemy z zadaniem - Erwin - 26.03.2018 (26.03.2018, 12:15:50)Tituf napisał(a):(26.03.2018, 11:35:25)Erwin napisał(a): Gdzie szukać Pecka po tym jak zbiegł z miasta?Chyba wilki go pożarły... RE: Epilog - problemy z zadaniem - Torus - 20.05.2018 Witam. Zacząłem ostatnio grać w Epilog (po Przeznaczeniu musiałem zrobić sobie trochę przerwy ![]() ![]() Z góry dziękuje za pomoc ![]() RE: Epilog - problemy z zadaniem - Memorius - 20.05.2018 (20.05.2018, 12:43:27)Torus napisał(a): Dostałem informacje o Pecku (Którego nie mogę znaleźćPecka nie ma w grze i nie szukaj go Żeby poinformować Cavalorna o zwycięstwie trzeba mieć w ekwipunku jeszcze dwie zdobyczne bronie oraz mieć za sobą rozmowę z Baronem von Verhoffen. |