![]() |
Majes I Epilog - Wersja do druku +- Drużyna Spolszczenia (https://druzynaspolszczenia.pl) +-- Dział: SAGA „DESTINY” (https://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=56) +--- Dział: Destiny Team - kulisy (https://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=182) +--- Wątek: Majes I Epilog (/showthread.php?tid=1070) |
RE: Majes I Epilog - Majes - 28.12.2017 Właśnie co do tego to przemyślałem sprawę i może faktycznie mogłem do tego podejść lepiej , nawet jak już sklejałem to trzymać wątek zadania po kolei a nie przeskakiwać ( chyba że nie było by takiej możliwości ) Co do finału to sporo było tych postaci i zastanawiałem się finalnie czy nie zrobić 31 odcinków ale chciałem to spiąć w 30 ładnie wyglądało jednak chyba nie potrzebnie , walka ze smokiem to mnie wnerwia zawsze ten aspekt bo smok nas odpycha i to jest taki spaming że głowa mała się z nim bawiłem trochę czasu ![]() ![]() RE: Majes I Epilog - Memorius - 28.12.2017 Ja swoje zdanie już wyraziłem, a całość twojej Majes wypowiedzi (już z litości nie będę się odnosił do konkretów) jeszcze bardziej mnie w moim zdaniu utwierdza. Nagraj Quake 2. Chętnie popatrzę. ![]() ![]() RE: Majes I Epilog - Opos - 28.12.2017 Widzę, że ktoś próbował nagrać Przebudzenie. RE: Majes I Epilog - Klimek - 28.12.2017 Koleś w ogóle nie skumał, że ma Kostur Porozumienia, zero odniesienia. ![]() Czuję ogromne zażenowanie... dalej nie chciało mi się oglądać. Skoro nie poznał, że ma TEN kostur to ja już wiem, że przejdzie gorszym zakończeniem. ![]() RE: Majes I Epilog - Hosni - 28.12.2017 Ostatni odcinek to jakaś parodia. Widać było, że robił to już na siłe. RE: Majes I Epilog - Jamaleq94 - 29.12.2017 Wiesz, Klimek może chciał najpierw przejść jednym a potem drugim zakńczeniem? Różnie ludzie grają, nie można oceniać po jednym filmiku z gry ![]() RE: Majes I Epilog - Jonxx - 29.12.2017 Ok, kilka rzeczy. 1. Let's play jest z końca października, a dalej nie ukazał się kolejny odcinek. Podejrzewam, że nie dał rady opuścić obozu i odinstalował moda. ![]() 2. @up Tu nie chodzi o to które zakończenie wybierze, chodzi o fakt, że zabiera się za Przebudzenie nie grając ani w Przeznaczenie, ani w Epilog. 3. Pomijając brak mutacji, akurat czytanie ujdzie, w porównaniu do konkurencji. ![]() RE: Majes I Epilog - Memorius - 29.12.2017 Panowie.... nie zbaczajcie z tematu zasadniczego. ![]() Tymczasem randomek Jan Kowalski zarzucił mi hipokryzję w naginaniu Regulaminu Forum. Po namyśle muszę przyznać mu rację. Ostatnio nagminnie i z premedytacją naruszałem 19 punkt Regulaminu Forum, za co przepraszam i składam samokrytykę. Wszelkie błędy i wypaczenia w tym zakresie zostaną dziś naprawione. ![]() Temat generalnie uważam za wyczerpany. Kopanie leżącego i kibicowanie temu w milczeniu tzw Ziewaków to nie do końca to, co jest na tym Forum mile widziane. Co do kwestii współpracy z wagonem - zostały poczynione odpowiednie kroki, ale jak wiadomo, ostateczna decyzja tu nie należy do nas. Sprawę prowadzi oficjalnie Tituf i jeśli będzie coś konkretnego do powiedzenia, to będzie oficjalne info w specjalnym temacie. To tyle. Zamykam temat. RE: Majes I Epilog - Tituf - 19.07.2018 Jestem ciekaw waszej opinii o nowym yt-berze nagrywającym modyfikacje Gothic. https://www.youtube.com/watch?v=EaSRG04Ua7M&list=PL6Dl_dNEVWDrCBtt-mf0skFtuTkdOhIO_ RE: Majes I Epilog - Lewkooo - 19.07.2018 No całkiem nieźle. Szczerze jeden z lepszych gothicowych ytberów z tych co ostatnio widziałem. RE: Majes I Epilog - Memorius - 19.07.2018 Ponoć wyraża się o mnie niepochlebnie,że jakoby jestem chamski w odpowiedziach na pytania dotyczące problemów z zadaniami. Na pewno? Choć tu miękka pizdo i wytłumacz się z tego jak masz jaja, bo podobno masz konto na naszym forum. Nic ci nie zrobię, co najwyżej zetnę twój głupi łeb toporem. ![]() RE: Majes I Epilog - Erwin - 19.07.2018 Przejrzałem trochę. Nie pochwalam tego, że w Przeznaczeniu przed Irdorath wyciął wszystkich w pień, ale są pożegnania w Epilogu i czyta dialogi. Muszę obejrzeć dokładniej kilka odcinków. RE: Majes I Epilog - Memorius - 19.07.2018 (19.07.2018, 20:26:25)Erwin napisał(a): Nie pochwalam tego, że w Przeznaczeniu przed Irdorath wyciął wszystkich w pień,to jakiś żart? No i co tak gały wywalacie studiując ten temat? ![]() A może to po prostu jakiś dzieciak jest? Ja tam dzieci nie lubię, więc wychodzę jakby co. Dzieci są ukarane tym, że są dziećmi i to im wystarczy. Dodatkowa orka tu niepotrzebna. ![]() RE: Majes I Epilog - Erwin - 22.07.2018 Pooglądałem trochę Przeznaczenia i trochę Epilogu i ogólnie mam pozytywne wrażenia. Wróciło wiele wspomnień miłych chwil spędzonych przy tych modach. Nie mówię tu o twórcy, ale widzę, że cały czas wśród większości graczy panuje błędne przeświadczenie, że wszystkie mody czerpią pomysły, zadania, zeny itd. z Returninga, jak to Returning jest w dużej mierze "ulepem". RE: Majes I Epilog - Lewkooo - 23.07.2018 (22.07.2018, 21:39:57)Erwin napisał(a): cały czas wśród większości graczy panuje błędne przeświadczenie Jak się od razu gra w Returniga to tak jest i to się raczej nie zmieni. |