![]() |
Problemy z zadaniami - Wersja do druku +- Drużyna Spolszczenia (https://druzynaspolszczenia.pl) +-- Dział: [G2NK] KLASZTOR (https://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=123) +--- Dział: KLASZTOR (https://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=124) +--- Wątek: Problemy z zadaniami (/showthread.php?tid=1208) |
RE: Problemy z zadaniami - Klimek - 02.06.2018 No tak. ![]() Jestem w trakcie szukania. Zajrzalem do stosu kosci, zapaliłem światło, pogadałem ze strachem, kliknąłem w coś w sarkofagu czyli pewnie chodzilo o oddanie czci zmarlym. Nie mogę rozgryzc o co chodzi z wisielcem i ogólnie ile tych guziczkow ma byc. RE: Problemy z zadaniami - Erwin - 03.06.2018 Pisze w książce, którą można znaleźć w płonących regałach ![]() Wisielec wisi na...... RE: Problemy z zadaniami - Klimek - 03.06.2018 Ok, a więc wykonałem 5 czynności. Nie odwiedziłem chyba tylko chat tak jak należy. Co powinienem zrobić? No i jeszcze wskazówki podróżnika. Odkryłem orientację w kierunkach świata za pomocą mapy (trochę mylące i trzeba się przyjrzeć uważnie) i chodziłem tak jak mi podróżnik sugerował, ale mimo to nic nie znalazłem. Jakieś sugestie? RE: Problemy z zadaniami - Erwin - 03.06.2018 Skarbu podróżnika nie znalazłem. Przyciski - napisze pw żeby nie spoilerować RE: Problemy z zadaniami - Klimek - 03.06.2018 A więc mamy kolejny problem. To co teraz robię, zwane jest zapewne Rytuałem Pentagramu polegającym na odpędzeniu dusz, które aktualnie przeszkadzają mi w przełączeniu mechanizmu. Wypędziłem cztery dusze, została mi zapewne jedna ale nigdzie nie mogę jej znaleźć. Oddałem już chleb, pamiątki rodowe, dowiodłem swej cnoty i doznałem łaski Pana (duch znajdujący się na dachu, do którego wchodzi się po niewidzialnych stopniach). Co dalej czynić? ![]() RE: Problemy z zadaniami - Tituf - 03.06.2018 szukać/eksplorować kolejnych duchów RE: Problemy z zadaniami - Mika 123 - 18.06.2018 Mam problem z zadaniem 'Portal'. Oddałem już Umbrianowi ten przedmiot z jaskini, przespałem się kilka dni, a on nie ma żadnych opcji dialogowych. Poza tym zadaniem mam jeszcze 'Dzień Sądu', w którym jest tylko jeden wpis. Wykonałem już wszystkie zadania na tym etapie (m.in. 'Złodziej', 'Alchemiczne sekrety', 'Proroctwa i herezje') i nie wiem co dalej robić. RE: Problemy z zadaniami - Tituf - 18.06.2018 Może wizyta w domu Cirrusa coś ruszy? RE: Problemy z zadaniami - Mika 123 - 19.06.2018 Ruszyła. Dzięki ![]() RE: Problemy z zadaniami - Erwin - 20.07.2018 Help ![]() Nie mam opcji na czarną polewkę przy stole alchemicznym. Wcześniej robiłem to zadanie dużo wcześniej, a teraz przez to wisi. Składniki mam, a nawet jak nie to chyba powinienem i tak mieć widoczną opcje w specjalnych. Skończyłem na rozmowie z pasterzem i wpisie w dzienniku ,że muszę ją sam zrobić. RE: Problemy z zadaniami - Tituf - 20.07.2018 (20.07.2018, 19:01:35)Erwin napisał(a): chyba powinienem i tak mieć widoczną opcje w specjalnychtylko po odpowiednim dialogu Nic nie przychodzi mi do głowy - skoro masz składniki i wpis, że masz ją zrobić sam. Może nie uczyłeś się w ogóle jeszcze alchemii? RE: Problemy z zadaniami - Erwin - 20.07.2018 Moja głupota. Jest w alkoholach. Coś mi się uwidziało, że wcześniej było to w "próbach specjalnych" i nie sprawdziłem drugiej opcji. RE: Problemy z zadaniami - N1kX - 30.07.2018 Co zrobić ze Strachem? On jest nieśmiertelny. RE: Problemy z zadaniami - Tituf - 30.07.2018 Zwój leży na ziemi. Użyj go... RE: Problemy z zadaniami - N1kX - 30.07.2018 Gdzie jest Hełm Zdobywcy na Wyspa Przeklętych? |