![]() |
Miszcz Gothic - Idole Przeznaczenia i nie tylko... - Wersja do druku +- Drużyna Spolszczenia (https://druzynaspolszczenia.pl) +-- Dział: SAGA „DESTINY” (https://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=56) +--- Dział: Destiny Team - kulisy (https://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=182) +--- Wątek: Miszcz Gothic - Idole Przeznaczenia i nie tylko... (/showthread.php?tid=397) |
RE: Miszcz Gothic - Idole Przeznaczenia - Memorius - 09.08.2016 Ogólnie styl i sposób prowadzenia akcji wskazywałby, że to iluminata. Ponieważ jednak znam tego zawodnika od dłuższego czasu, więc ta opcja odpada. RE: Miszcz Gothic - Idole Przeznaczenia - Wiśnia - 09.08.2016 Aaaahahahahahaha bo się zaraz posikam no nie wierzę w typa on robi jakiegoś speedruna czy co ? RE: Miszcz Gothic - Idole Przeznaczenia - Memorius - 09.08.2016 panowie , jak to jest możliwe że znikają wam Magowie Wody w R1 ? jak to jest możliwe że bugujecie taki podstawowy skrypt z G2 NK dla func void B_ENTER_NEWWORLD_Kapitel_1() if(ENTERED_ADDONWORLD == TRUE) { B_RemoveNpc(KDW_1400_Addon_Saturas_NW); B_RemoveNpc(KDW_1401_Addon_Cronos_NW); B_RemoveNpc(KDW_1402_Addon_Nefarius_NW); B_RemoveNpc(KDW_1403_Addon_Myxir_NW); B_RemoveNpc(KDW_1404_Addon_Riordian_NW); B_RemoveNpc(KDW_1405_Addon_Merdarion_NW); B_RemoveNpc(PIR_1301_Addon_Skip_NW); gdzie ENTERED_ADDONWORLD oznacza wejście do Jarkendaru w R1? nie wiecie - a ja wiem jako to jest możliwe że znika wam Xardas w Khorinis w r1 w sytuacji gdy taka możliwość jest tylko gdy rozmawiamy z Xardasem w Gd w w zamku? na podstawie jedynego specjalnego warunku skryptowego? nie wiecie? bo ja wiem nie mówię tego do wszystkich ale -- korciło zobaczyć inne zeny przed rozgrywką - co nie? miejcie pretensje do siebie RE: Zadania Poboczne - Problemy - Jastrząb - 09.08.2016 (09.08.2016, 15:39:29)xxPawel15xx napisał(a): dokładnie mam równo 46h 46h i 5 rozdział, co ty speedruna robisz czy co ? ![]() RE: Miszcz Gothic - Idole Przeznaczenia - urbanix12 - 09.08.2016 Hahah mistrz ja mam 2 rozdzial i 62h a on w 46h juz smoki pozabijal haha ![]() RE: Miszcz Gothic - Idole Przeznaczenia - Memorius - 09.08.2016 oczywiście jak na razie naszym Guru w tym temacie powinien być Beathrax ale jak wiadomo ten zawodnik o znamiennym tytule własnym Miszcz Buga ma bana na jeden miesiąc. ;) RE: Miszcz Gothic - Idole Przeznaczenia - Jastrząb - 09.08.2016 Ale na szczęście niedługo wróci i znów będę się z niego śmiał ![]() RE: Miszcz Gothic - Idole Przeznaczenia - Szaki33 - 09.08.2016 Jastrząb,ty lepiej uważaj ,aby ktoś się z ciebie nie śmiał,bo piszesz nieraz takie bzdety,że aż... pozd. RE: Miszcz Gothic - Idole Przeznaczenia - Jastrząb - 09.08.2016 (09.08.2016, 20:47:27)Szaki33 napisał(a): Jastrząb,ty lepiej uważaj ,aby ktoś się z ciebie nie śmiał,bo piszesz nieraz takie bzdety,że aż... pozd. Dobra jusz dobra, najlepiej nie będę już nic pisał i stanę się niedzielnym czytaczem jak kiedyś ![]() Szaki skoro chcesz to możesz się ze mnie śmiać i tak mam to gdzieś, możecie mnie zrobić nowym idolem miesiąca pff i tak mnie to nie obchodzi. Prosiłbym bym cię o wymienienie wszystkich moich debilnych postów i bzdet jeśli oczywiście znajdziesz czas. RE: Miszcz Gothic - Idole Przeznaczenia - Memorius - 09.08.2016 no jusz dopsze obaj zasługujecie na wymienienie w tym temacie jako Bohaterowie RE: Zadania Poboczne - Problemy - Tihako - 09.08.2016 Oddałem wszystkie ornamenty, ale po rytuale złożenia zabrał go Saturas, teraz dołączyłem do wodnego kręgu, jednak saturas zniknął ze świątyni, gdzie poszedł? RE: Zadania Poboczne - Problemy - gaeltheboss4 - 09.08.2016 PEWNIE STARY PIERDZIEL ZNOWU ZABAWIA SIE Z NADJA, TAM GO POSZUKAJ XD RE: Zadania Poboczne - Problemy - Tihako - 09.08.2016 Byłem u Bromora i go nie ma RE: Zadania Poboczne - Problemy - Szaki33 - 10.08.2016 Panowie naprawdę potrzebuję pomocy... gdzie lub u kogo ,szukać zwoju Zmniejszenie potwora, roz. IV RE: Zadania Poboczne - Problemy - Tituf - 10.08.2016 tych zwojów jest bardzo mało i są w zasadzie potrzebne raz, no... może dwa i tyle pewnie ich znajdziesz w grze |