![]() |
Zadania poboczne w GD - Wersja do druku +- Drużyna Spolszczenia (https://druzynaspolszczenia.pl) +-- Dział: SAGA „DESTINY” (https://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=56) +--- Dział: Przeznaczenie - Gildie/Zadania (https://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=65) +--- Wątek: Zadania poboczne w GD (/showthread.php?tid=402) |
RE: Zadania poboczne - problemy - ExtremeD - 11.08.2016 Jak mam wejść do Opuszczonej Kopalni, jestem już przy kołowrotku (od strony GD), ale brakuje mi pewnego przedmiotu i nie wiem jakiego. RE: Zadania poboczne - problemy - Token - 11.08.2016 Jak znajdziesz ten przedmiot, to będziesz wiedział, że to on. Przeszukaj raz jeszcze kopalnię. RE: Zadania poboczne - problemy - vete - 11.08.2016 Wytłumaczy mi ktoś co mam zrobić w zadaniu ze starą kopalnią ? Dostałem się do niej zabiłem wszystkie zombi, szkielety i pełzacze i dalej nic ![]() RE: Zadania poboczne - problemy - gaeltheboss4 - 11.08.2016 odnosnie twojego problemu, nalezy zabic wszystkie zombi i szkilety kopaczy i pojawi sie wpis w dzienniku a nastepnie udac sie do gomeza i powiadomic go o powodzeniu zadania. ![]() RE: Zadania poboczne - problemy - vete - 11.08.2016 a wiesz cos na temat tej skrzyni ? nie wiem czemu mam wieczne problemy z tą grą ale mnie to zaczyna denerwować. W zadaniu z ze starą kopalnią uzyskałem dostęp do kopalni, pogadałem z gomezem , zabiłem wszystko co się ruszało tam i dalej nic ![]() RE: Zadania poboczne - problemy - Tituf - 11.08.2016 miałeś licznik zabijanych zombi? doszedłeś do 0? RE: Zadania poboczne - problemy - vete - 11.08.2016 nie miałem żadnego licznika RE: Zadania poboczne - problemy - Tituf - 11.08.2016 zbugowałeś to zadanie - albo nie wziąłeś go prawidłowo od Gomeza, albo wychodziłeś w trakcie z lokacji, albo jeszcze coś tam zawaliłeś. RE: Zadania poboczne - problemy - vete - 11.08.2016 (11.08.2016, 22:10:56)Tituf napisał(a): zbugowałeś to zadanie - albo nie wziąłeś go prawidłowo od Gomeza, albo wychodziłeś w trakcie z lokacji, albo jeszcze coś tam zawaliłeś. a da się coś z tym jeszcze z tym zrobić czy nie ? RE: Zadania poboczne - problemy - Tituf - 11.08.2016 nie, choć sporo straciłeś, to możesz grać dalej RE: Zadania poboczne - problemy - Shadow 51 - 12.08.2016 Siema mam pytanie robie misję stara kopalnia oczywiście wszystko ok licznik spadł do 0 zabiłem wszystkie zombie i szkielety wpis w dzienniku "zabiłem wszystkie udreczone Duszę czas wracać do gomezA i przekazać mu to" czy jakos tak tylko jak idę do niego to nic się nie dzieje nie mogę mu powiedzieć mam tylko opcje koniec pomocy RE: Zadania poboczne w Górniczej Dolinie - Rosiov13 - 12.08.2016 Jak dostać się do pomieszczenia gdzie kiedyś gomez miał skrzynie :D ? RE: Zadania poboczne w Górniczej Dolinie - ExtremeD - 12.08.2016 Jak mam otworzyć ten grobowiec z amuletem Angara, nie wiem czego mam szukać. RE: Zadania poboczne w Górniczej Dolinie - Memorius - 12.08.2016 żeby się tam dostać trzeba wykonywać zadanie Teleporty w Górniczej Dolinie RE: Zadania poboczne w Górniczej Dolinie - saturas - 12.08.2016 Gdzie się znajduje ten duch Gomeza zdobyłem klucze i dostałem się do tej piętrowej wieży na zamku ale Gomeza tam nie ma tylko skrzynia z jego pierścieniem ?? |