Drużyna Spolszczenia
Multiquest - Klucze i skrzynie - Wersja do druku

+- Drużyna Spolszczenia (https://druzynaspolszczenia.pl)
+-- Dział: SAGA „DESTINY” (https://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=56)
+--- Dział: Przeznaczenie - Gildie/Zadania (https://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=65)
+--- Wątek: Multiquest - Klucze i skrzynie (/showthread.php?tid=409)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7

RE: Zadania poboczne - problemy - Memorius - 13.08.2016

skrzynia jest domu Irwina

RE: Multiquest - Klucze i skrzynie - fisia15 - 17.08.2016

też mam problem z zadaniem orkowa krew i niestety nie jest to ferretti czy jak jemu tam ani fellan bo żadnych kwestii dialogowych do tego nie mam O.o

RE: Multiquest - Klucze i skrzynie - XaroN - 17.08.2016

(17.08.2016, 12:02:51)fisia15 napisał(a): też mam problem z zadaniem orkowa krew i niestety nie jest to ferretti czy jak jemu tam ani fellan bo żadnych kwestii dialogowych do tego nie mam O.o

Musisz ubić interes, szykuj 200szt. złota.

RE: Multiquest - Klucze i skrzynie - Tituf - 17.08.2016

(17.08.2016, 12:02:51)fisia15 napisał(a): nie jest to ferretti czy jak jemu tam ani fellan bo żadnych kwestii dialogowych do tego nie mam O.o
Będzie Faretti, gdy wykonasz zadanie dla rzeźnika z Fellanem.

RE: Multiquest - Klucze i skrzynie - Typowy użytkownik - 22.08.2016

Zdobyłem już klucz do skrzyni Mildasa, ale nie mam żadnego dialogu u Zaphyrona (czy jak mu tam było...).

RE: Multiquest - Klucze i skrzynie - Dota - 22.08.2016

Bo nie pogadałeś z Midlasem o tym co znalazłeś w jego skrzyni.

RE: Zadania poboczne w Dolinie Przodków - Matihaw - 26.08.2016

Gdzie jest 3 skrzynia pisarzy?

RE: Zadania poboczne w Dolinie Przodków - XaroN - 26.08.2016

Trza czytać dialogi, wydaje mi się, że u Irwina.

Tyle też wiem, mam nawet do niej klucz ale dalej nwm gdzie ona jest.... w okolicy domku jej nie znalazłem :/

RE: Zadania poboczne w Dolinie Przodków - XaroN - 26.08.2016

Skrzynia jest ukryta, poszukaj mechanizmu w domku.

Co mam zrobic żeby otrzymać klucz od starca do ostatniej skrzyni?

RE: Zadania poboczne w Dolinie Przodków - Crowney - 26.08.2016

(26.08.2016, 11:41:02)Matihaw napisał(a): Co mam zrobic żeby otrzymać klucz od starca do ostatniej skrzyni?

Musisz otworzyć skrzynie u Irwina i rzeczy z tej skrzyni zanieść do Khorinis do zleceniodawcy, a później dopiero możesz gadać z Starcem o klucz.

Ja już gadałem z nim w sprawie klucza.... Ostatnie co mi powiedział to "czy myślisz że jesteś godny go otrzymać" (coś w tym stylu) i nie mam więcej opcji w dialogu.

RE: Zadania poboczne w Dolinie Przodków - Crowney - 26.08.2016

(26.08.2016, 11:46:24)Matihaw napisał(a): Ja już gadałem z nim w sprawie klucza.... Ostatnie co mi powiedział to "czy myślisz że jesteś godny go otrzymać" (coś w tym stylu) i nie mam więcej opcji w dialogu.

To teraz musisz rozegrać trochę zadań z Łowcami Nieumarłych.

RE: Multiquest - Klucze i skrzynie - Draco - 06.09.2016

Została mi do otworzenia ostatnia skrzynia, klucz ma Nekromanta, jednakże jedyny dialog jaki posiada to: "Poszukuję pewnej skrzyni - Mam kilka skrzyń" Nie ma z nim dalszej interakcji, zadanie z Olbrzymim szkieletem wykonałem dla łowców. Coś popsułem, lub się zbugowało? Czy czegoś nie dopatrzyłem?