![]() |
Epilog - przedpremierowe granie - Wersja do druku +- Drużyna Spolszczenia (https://druzynaspolszczenia.pl) +-- Dział: SAGA „DESTINY” (https://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=56) +--- Dział: Destiny Team - kulisy (https://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=182) +--- Wątek: Epilog - przedpremierowe granie (/showthread.php?tid=707) |
RE: „Przeznaczenie - Epilog” - przedpremierowe granie - Opos - 09.05.2017 Gratulacje Jonxx ![]() ![]() ![]() RE: „Przeznaczenie - Epilog” - przedpremierowe granie - Dinozaur7 - 09.05.2017 Podajcie resztę kryteriów i listę ![]() Ja tesz gratuluje ![]() RE: „Przeznaczenie - Epilog” - przedpremierowe granie - AhnBael - 09.05.2017 Ja także gratuluję! ![]() ![]() ![]() RE: „Przeznaczenie - Epilog” - przedpremierowe granie - Jonxx - 09.05.2017 Dziękuję ;) RE: „Przeznaczenie - Epilog” - przedpremierowe granie - Memorius - 09.05.2017 Tak, potwierdzam. ![]() Wygrał Jonxx, który jako jedyny zdobył Amulet z Jarkendaru. Wyżej punktowany Miecz Zmiennokształtnych nie zadecydował o zwycięstwie. Gratulacje ![]() Jonxx otrzyma specjalnie 10 PR oraz własny kolorek Zwycięzcy Klubu Epilogu. Co do pozostałych miejsc - róznice były minimalne i ostateczną klasyfikację poda Tituf. RE: „Przeznaczenie - Epilog” - przedpremierowe granie - Tituf - 09.05.2017 Ocena wg następujących kryteriów: 1/ Pancerz od Gora 2/ Posiadanie Miecza Zmiennokształtnych 3/ Posiadanie Amuletu z Jarkendaru 4/ Posiadanie Czarnego Pastorała 5/ Oddanie księgi 'Herezja' 6/ Odnalezienie i dialogi końcowe z Gerbrandtem, Lariusem *wymagane było posiadanie w eq tych 'fantów' 1. Jonxx 2. XaroN - brak Amuletu z Jarkendaru 3. AhnBael - brak Amuletu z Jarkendaru i ostatniego dialogu z Gerbrandtem 4. Opos, Dinozaur7, MaQo - Miecz Zmiennokształtnych, Amulet, dialog z Gerbrandtem 7. Jastrząb - brak 'Kręte Ścieżki Przeznaczenia', dialogu z Gerbrandtem RE: „Przeznaczenie - Epilog” - przedpremierowe granie - Dinozaur7 - 09.05.2017 Po dialogu z Gerbrandtem i Hortensją w jaskini był jeszcze jakiś? ![]() RE: „Przeznaczenie - Epilog” - przedpremierowe granie - Tituf - 09.05.2017 jest wyrzucenie z dialogu i gracz musi jeszcze raz zagadać przyjęliśmy taką brutalną i szczegółową analizę, bo wiedzieliśmy, że poziom będzie wyrównany... ale to naprawdę szczegół - zwróćcie uwagę, że zaważył na IIm RE: „Przeznaczenie - Epilog” - przedpremierowe granie - Token - 09.05.2017 Gratuluję, Jonxx. Typowałem cię od początku do ścisłej czołówki i nie myliłem się. Pokazałeś klasę i za to duży szacunek ![]() RE: „Przeznaczenie - Epilog” - przedpremierowe granie - XaroN - 09.05.2017 II miejsce i tak dobre, nie czuję się przegrany bo w końcu i tak ugrałem ![]() No i gratulacje dla Jonxx RE: „Przeznaczenie - Epilog” - przedpremierowe granie - Memorius - 09.05.2017 A ja powiem tak. Moralnie wygrali wszyscy bo ukończyli grę niełatwą chyba, z którą wielu graczy będzie miało i już ma - spore problemy. Różnice są minimalne a mała liczba pytań o zadania pokazał, że wybraliśmy do rozgrywki dobrą ekipę. Klub pomógł w przygotowaniu finalnej wersji, rozwiane zostały pewne wątpliwości, która nas w Teamie nurtowały. Rozgrywka przebiegła w przyjaznej atmosferze wzajemnej pomocy, a wyłonienie Zwycięzcy nie budzi wątpliwości. Liczę,l że zawodnicy nadal coś więcej napiszą we Wrażeniach , teraz uwolnieni od kwestii spojlerowania i niechcianych podpowiedzi. ![]() RE: „Przeznaczenie - Epilog” - przedpremierowe granie - Token - 09.05.2017 Tak jest, szczere gratulacje także dla wszystkich, którzy ukończyli Epilog, a tym samym grając w Klubie przyczynili się dodatkowo do jego jeszcze bardziej dopracowanej, finalnej wersji. Nie mogę się doczekać, aż sam zmierzę się z tym cackiem! RE: „Przeznaczenie - Epilog” - przedpremierowe granie - Jonxx - 09.05.2017 Osobiście chciałbym pogratulować wszystkim uczestnikom, i podziękować organizatorom za świetną zabawę. ;) Nie dość, że grało się wyśmienicie, to do tego końcówka była naprawdę emocjonująca. ![]() RE: „Przeznaczenie - Epilog” - przedpremierowe granie - Opos - 09.05.2017 Ja również chciałbym pogratulować wszystkim uczestnikom za sprawiedliwą walkę oraz organizatorom za zorganizowanej przyjemnej rozgrywki ![]() RE: „Przeznaczenie - Epilog” - przedpremierowe granie - Jastrząb - 09.05.2017 Ja również chciałbym pogratulować @Jonxx 'owi oraz wszystkim którzy ukończyli ![]() ![]() |