![]() |
Przebudzenie - problemy z zadaniami - Wersja do druku +- Drużyna Spolszczenia (https://druzynaspolszczenia.pl) +-- Dział: SAGA „DESTINY” (https://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=56) +--- Dział: Przebudzenie (https://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=179) +--- Wątek: Przebudzenie - problemy z zadaniami (/showthread.php?tid=918) |
RE: Problemy z zadaniami - SparrowJacek - 11.09.2017 Jak mawiaja chińscy mędrcy, woda drąży skałę. Polecam poplywac po rzekach, żeby Bez i ochlonal trochę ![]() RE: Problemy z zadaniami - Dinozaur7 - 11.09.2017 Na bagnach to go nie ma ![]() RE: Problemy z zadaniami - Klimek - 11.09.2017 Miecz runiczny Ziemi ma swoją nazwę nie od parady, albowiem znajduje się on pod ziemią. ![]() Może i przez zadawanie pytań spadnę w rankingu ale co tam, liczy się zabawa a czasu już nie mam. Przekopałem chyba całą dolinę, zajrzałem pod każdy krzak i do każdej nory... tak mi się przynajmniej wydaje. ![]() Jakaś podpowiedź w poszukiwaniach Thanatodisa? /(* RE: Problemy z zadaniami - Tituf - 12.09.2017 Idź lepiej i zobacz co tam w kopalni teraz słychać. RE: Problemy z zadaniami - Memorius - 19.09.2017 wkradł się niestety w ostatecznej wersji jeden błąd w nowo dodanej akcji mianowicie nie należy pytać Sparka description = "Masz jakieś problemy z materiałami?"; ten dialog i następująca po nim akcja powinna być możliwa do uzyskania dopiero gdy Spark zmieni miejsce pobytu RE: Problemy z zadaniami - Draco - 20.09.2017 Zadanie szósty zwiadowca - Udało mi się wykraść pewnej osobie klucz do magazynu, widnieje na nim napis, że do wewnętrznych drzwi, niestety klucz nie pasuje do ani jednych ani drugich. Po rozmowie z zleceniodawcą twierdzi, że pewnie ograbiłem już magazyn, ten klucz jest przeznaczony do innego zamku? Czy coś nie tak? RE: Problemy z zadaniami - Lewkooo - 20.09.2017 Wszystko jest dobrze. Klucz jest do wewnętrznych drzwi magazynu, a klucz zewnętrzny jeszcze się pojawi. RE: Problemy z zadaniami - SparrowJacek - 20.09.2017 Wszystko w jak najlepszym porządku. Tak ma być. RE: Problemy z zadaniami - Klimek - 20.09.2017 Ja tego klucza do wewnętrznego magazynku nigdy już nie mogłem odzyskać, zabrałem później od kogoś ![]() ![]() RE: Problemy z zadaniami - SparrowJacek - 20.09.2017 Tak jest, klucza już nie odzyskasz. Ale w tamtym pomieszczeniu nie ma w sumie nic interesującego. Ciekawe skąd to wiem ![]() RE: Problemy z zadaniami - Lewkooo - 20.09.2017 Zostało to tak specjalnie zrobione. RE: Problemy z zadaniami - Klimek - 20.09.2017 Ja też wiem, że nie ma tam nic ciekawego. ![]() Ale dlaczego w takim razie tak to zostało zrobione? RE: Problemy z zadaniami - Lewkooo - 20.09.2017 Ponieważ nie było potrzeby wykorzystania tego miejsca. Tyle. RE: Problemy z zadaniami - Memorius - 21.09.2017 Czegoś tu nie rozumiem. W jaki sposób Draco mógł na tym etapie rozgrywki sprawdzić,że klucz nie pasuje do wewnętrznych drzwi magazynu? bawicie się kodami zamiast rozgrywać to tak jak należy testujecie moją sprawność logiczno -skrypterską ?- niepotrzebnie cieszcie się grą, a nie wyszukujecie jakieś dziwne nieistniejące problemy wewnętrzny składzik w magazynie pozostaje zamknięty do końca gry, bo tak zostało to ustawione RE: Problemy z zadaniami - SparrowJacek - 21.09.2017 Wydaje mi się, ze Draco co innego miał na myśli. Probowal używając tego klucza dostać się do magazynu od strony od której stoi Pacho i od wewnętrznej korytarzem Za Fiskiem. Ale żaden z tych 2 zamków nie dal się otworzyć kluczem. A potem Zwiadowca mówi mu, ze pewnie juz ograbił magazyn skoro ma klucz, wiec Draco pomyślał, ze na tym etapie powinien był się dostać już do magazynu, a nid udało mu się to. |