Drużyna Spolszczenia
Epilog - problemy z zadaniem - Wersja do druku

+- Drużyna Spolszczenia (https://druzynaspolszczenia.pl)
+-- Dział: SAGA „DESTINY” (https://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=56)
+--- Dział: Epilog (https://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=178)
+--- Wątek: Epilog - problemy z zadaniem (/showthread.php?tid=717)

RE: Epilog - problemy z zadaniem - Tituf - 15.02.2019

Przeszukaj pobojowisko. Czegoś nie zabrałeś z trupka pewnie.

RE: Epilog - problemy z zadaniem - Monoternox - 15.02.2019

Fakt nie zebrałem ale ja głupi. Dzięki za pomoc.

RE: Epilog - problemy z zadaniem - araxus95 - 12.04.2019

Gdzie dokładnie znajdę klucz Lutero w Górnym Mieście? Nic nie rozumiem wpisu z dziennika. Potrzebna mi dokładna lokalizacja.

RE: Epilog - problemy z zadaniem - Memorius - 12.04.2019

(12.04.2019, 23:05:54)araxus95 napisał(a): Potrzebna mi dokładna lokalizacja.
gdyby to polegało na prostych rozwiązaniach, to byłby wpis - "przynieś klucz z miejsca..."
ale to nie polega na prostych rozwiązaniach
powiem tyle, że brałeś już klucz z tej skrytki w Przeznaczeniu

RE: Epilog - problemy z zadaniem - Bobere - 03.11.2019

Siema,

ogrywam sobie modzika po paru latach i mam problem z zadaniem "bez przebacznia". Nie mam pojęcia kto jest baronem, który lubi rum. Jakaś wskazówka ?

RE: Epilog - problemy z zadaniem - Memorius - 03.11.2019

Lubi, to i go sobie popija dosyć często. Trzeba trochę się rozejrzeć po okolicy.

Rozumiem że trzeba go zaczepić dokładnie jak jest animacja picia rumu u postaci ?

Nie, to nie jest konieczny warunek.

Szczerze gadałem ze wszystkimi baronami w mieście, jest siedmiu w górnym mieście, dwóch w portowym mieście i dwóch w koszarach. Żaden nie ma niestety żadnej opcji dialogowej.

RE: Epilog - problemy z zadaniem - Tituf - 03.11.2019

A może trochę rumu w eq kogoś zainteresuje?

Bo nie masz dla niego poczęstunku. Z jakiego powodu miałby bez poczęstunku gadać z kimś takim jak ty?

Okej, dzięki bardzo. Nie spodziewałem się takiego toku myślenia.

Epilog opiera się tylko na takim toku myślenia. Jeśli nie przestawisz się na taki tok myślenia to nic w tej grze nie wskórasz bez nieustannych pytań.

Jestem po 30 godzinach gry, myślałem że to zadanie rozwiążę się jakoś później ale bez niego nie zdołam zrobić zadania "najlepsi z najlepszych", więc potrzebowałem pomocy. Jednostki są różne, niektórzy rozwiązują zadania najtrudniejsze bez trudu lecz rozmyślają nad najłatwiejszymi.

RE: Epilog - problemy z zadaniem - VVrongVVay - 13.11.2019

Czy są jakieś postacie przy których zadanie prowadzi do zabicia ale w ten sposób pominiemy sobie jakieś inne zadanko?
Przykład:
Mam 5 lvl zabiłem juz 4 osoby z farmy Sekoba(byłej) i tego barona w porcie z związku z zadaniami i kminie czy dobrze zrobiłem bo mogły być z nimi jakieś inne powiązane zadania.
Podsumowując czy jeśli mam zadanie zabicia npc to śmiało zabijać czy mogę w ten sposób coś ominąć?  Relaks