![]() |
Epilog - problemy z zadaniem - Wersja do druku +- Drużyna Spolszczenia (https://druzynaspolszczenia.pl) +-- Dział: SAGA „DESTINY” (https://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=56) +--- Dział: Epilog (https://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=178) +--- Wątek: Epilog - problemy z zadaniem (/showthread.php?tid=717) |
RE: Epilog - problemy z zadaniem - Dota - 20.08.2021 Mam kolejny problem. Gdzie się dokładnie triggeruje jakiś waypoint czy co tam innego, jak prowadzę Uka-Chakę do Irwina? Bo latam z nim już po tej jaskini dobre kilka minut i ani z Irwinem ani z Uka-Chaką nie chce zaskoczyć żaden dialog. RE: Epilog - problemy z zadaniem - Erwin - 20.08.2021 Zobacz post nr 730. RE: Epilog - problemy z zadaniem - Dota - 20.08.2021 Dzięki, zatrybiło. Szukałem swoją drogą tego problemu przez wyszukiwarkę i mi nie znalazło, albo przeoczyłem. No nieistotne już. Swoją drogą w chuj nieintuicyjne to jest. Pamiętam, że tyle samo jebania się miałem z kopaczami, których prowadziło się w Przeznaczeniu do kopalni. RE: Epilog - problemy z zadaniem - Tituf - 20.08.2021 Kontrolowane prowadzenie zwykle nie sprawia problemów. Ten odstęp nie powinien być duży, a w tym konkretnym przypadku, gdy obszar jest ograniczony jaskinią tym bardziej powinno odpalać dialog. Ale na szczęście jest tylko jeszcze parę "party-member" ![]() RE: Epilog - problemy z zadaniem - Dota - 20.08.2021 Nie wiem, lazłem zwyczajnie do przodu i myślałem, że mi zatrybi. Zresztą potem też biegałem od wejścia do miejsca gdzie siedzi Irwin i też nic nie wyskakiwało, a że nie wiedziałem czy to Irwin czy Uka-Chaka ma zagadać, to stwierdziłem, że wolę się już zapytać, niż tracić bez sensu czas. Swoją drogą myślę, że może to wynikać z tego, że orkowie biegają szybciej niż ludzie, więc co jakiś czas Uka-Chaka mnie doganiał, stawał, po czym zaczynał bieg dalej. Pewnie w ten sposób jakoś przebiegłem ten punkt na mapie, w którym miał zagadać. Gwoli upewnienia - w momencie kiedy dostaję od Starca instrukcję, żeby wytłuc Mrocznych Magów przy Słonecznym Kręgu, to mam tam zwyczajnie iść i ich wyeliminować własnoręcznie? Tak mi się wydaje, bo nie widzę za bardzo tutaj innego drogi, aczkolwiek oni strasznie dziwnie reagują przy tym Słonecznym Kręgu jak ich morduję, tzn. mają to w dupie, że ubijam po kolei każdego z ich towarzyszy. Czy tak to ma wyglądać, czy coś pominąłem/spierdoliłem? RE: Epilog - problemy z zadaniem - SparrowJacek - 23.08.2021 Tak, tak to powinno wyglądać. RE: Epilog - problemy z zadaniem - N1kX - 24.08.2021 (23.08.2021, 23:28:02)SparrowJacek napisał(a): Tak, tak to powinno wyglądać. Nie, w wersji Epilog 1.1 wszystkie bitwy zostały zmienione. RE: Epilog - problemy z zadaniem - Dota - 24.08.2021 Ale to co, ja gram w jakąś przestarzałą wersję? Wydawało mi się, że najnowszą pobrałem tu od was. Swoją drogą bardzo dobrze, że bitwy zostały poprawione w nowszej wersji, bo niektóre z nich to mocna padaka jest, a przynajmniej u mnie w rozgrywce była. xd Dzisiaj zresztą skończę moda prawdopodobnie to napiszę wieczorem więcej. RE: Epilog - problemy z zadaniem - Tituf - 24.08.2021 Parę rzeczy zostanie poprawione przy okazji tłumaczenia przez N1kX na rosyjski. Min walki, pancerze w bitwie o Klasztor i parę innych dupereli. Wtedy zaktualizujemy i wersję PL. Kiedy? Nie wiem! ![]() RE: Epilog - problemy z zadaniem - Dota - 24.08.2021 Utknąłem na samym końcu. XD Robię ostatnią misję, załatwiłem Urielowi ludzi + powiadomiłem Onara i w dzienniku ostatni wpis, że Uriel zajmie się resztą sam. Na statek zgarnąłem Harpera, Bobbiego, Arnolda, Zeldę, Roscoe i dałem cynk Wilhelmowi, że wypływamy. I nie wiem co dalej, czy o kimś zapomniałem? Wydaje mi się, że porozmawiałem ze wszystkimi, a nie mam dalej z nikim żadnej opcji dialogowej. Co przegapiłem? @edit Dobra, nieważne, sam wpadłem na rozwiązanie swojego problemu. xd Po prostu z niektórymi NPCami gadałem, zanim porozmawiałem z Gregiem i dlatego nie miałem wcześniej opcji dialogowej ze Shratem. RE: Przeznaczenie - problemy techniczne - kirec - 18.11.2021 dzień dobry... jak zrobić call of the night... po śmierci Visella gdzie miałaby być zabrana Cordelia? Dzięki... RE: Zadania poboczne w Khorinis - Dota - 18.11.2021 To nie jest czasami pytanie do Epilogu? @edit Tylko tam była chyba Kordelia przez "K" o ile mnie pamięć nie myli ![]() RE: Epilog - problemy z zadaniem - Memorius - 19.11.2021 Oczywiście wszyscy z namaszczeniem czytają temat ale nikt się nie pofatyguje udzielić odpowiedzi... Do tej pory jakoś milczałem ale teraz powiem, że jesteście po prostu beznadziejni... Community od siedmiu boleści ![]() Co do samego pytania - w rozmowie ze Schmierem jest powiedziane, do kogo trzeba odprowadzić Kordelię. RE: Epilog - problemy z zadaniem - kirec - 24.11.2021 (19.11.2021, 12:34:35)hatıra napisał(a): Tabii ki hepimiz ciddiyetle okuyoruz ama kimse cevap vermiyor ... Teşekkürler... Cordelia Grom'a yaklaştığında orada durmuyor, hep beni takip ediyor. Marcelius'un misyonunu anlamıyorum , duanın formülü nedir? Sürekli dua etmem mi yoksa çok para bağışlamam mı gerekiyor? RE: Epilog - problemy z zadaniem - Tituf - 24.11.2021 (24.11.2021, 13:11:54)kirec napisał(a): Cordelia Grom'a yaklaştığında orada durmuyor, hep beni takip ediyor.Kordelia musi dotrzeć na konkretny punkt, czyli stanąć przed namiotem. Cytat:Marcelius'un misyonunu anlamıyorumPo rozmowie z Marcelinem idziesz do Parlana - ten daje wskazówki - wracasz do Marcelina i się modlisz. |