![]() |
Epilog - problemy z zadaniem - Wersja do druku +- Drużyna Spolszczenia (https://druzynaspolszczenia.pl) +-- Dział: SAGA „DESTINY” (https://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=56) +--- Dział: Epilog (https://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=178) +--- Wątek: Epilog - problemy z zadaniem (/showthread.php?tid=717) |
RE: Epilog - problemy z zadaniem - BeziJuve - 31.07.2022 Grant powiedział mi iż Bill był widziany jak próbował dostać się do miasta. Pojawia się on w jakimś konkretnym momencie, czy też potrzebuję jednak małej wskazówki gdzie go mogę znaleźć? RE: Epilog - problemy z zadaniem - Tituf - 31.07.2022 przy kamiennym kręgu w lesie RE: Epilog - problemy z zadaniem - BeziJuve - 31.07.2022 (31.07.2022, 12:59:35)Tituf napisał(a): przy kamiennym kręgu w lesie Wychodzi na to, że nie doprecyzowałem. Zadanie z nim, w którym zabiłem tego nieumarłego cienostwora, mam już dawno za sobą. W tej chwili miałem dialog, gdy Grant jest już w jaskini pod miastem, a Bill podobnież nie wykonuje zadania które mu zleciłem - z tego co wyczytałem chce on ponownie dołączyć do piratów, ale cóż, nie mogę go znaleźć. RE: Epilog - problemy z zadaniem - Tituf - 31.07.2022 wpadnij więc do Skipa RE: Epilog - problemy z zadaniem - borygo - 26.03.2023 siema mam problem umarł mi rodrick a jest potrzebny jak chodzi o zadanie piraci z khorinis da się go dodać zpowrotem jakoś chciałbym uniknąć przechodzenia od początku RE: Epilog - problemy z zadaniem - Memorius - 26.03.2023 można go dodać z pomocą konsoli jak każdego innego NPC jest Obywatelem czy już Piratem? RE: Epilog - problemy z zadaniem - borygo - 26.03.2023 (26.03.2023, 22:05:43)Memorius napisał(a): można go dodać z pomocą konsoli jak każdego innego NPC obywatelem tyle że kod do zwykłego Gothic 2 w przeznaczeniu nie działał RE: Epilog - problemy z zadaniem - Memorius - 26.03.2023 VLK_443_Rodrick RE: Epilog - problemy z zadaniem - borygo - 26.03.2023 (26.03.2023, 22:12:29)Memorius napisał(a): VLK_443_Rodrick dzięki bardzo RE: Epilog - problemy z zadaniem - borygo - 26.03.2023 a i jeszcze jedna sprawa mogę prosić o opis przejścia misji bez przebaczenia bo robiłem już wszystko co się dało i nie wiem już co robić z góry dziękuję RE: Epilog - problemy z zadaniem - Memorius - 26.03.2023 No to po kolei - z kim kolejno już rozmawiałeś? A zapewniam że wcale nie trzeba daleko odchodzić, po spotkaniu z Nadją. RE: Epilog - problemy z zadaniem - borygo - 26.03.2023 na razie tylko z Nadia RE: Epilog - problemy z zadaniem - Memorius - 26.03.2023 E, no litości... Nie idź na łatwiznę. Śledztwo przeprowadź. Kto jest jej najbliższa koleżanką? RE: Epilog - problemy z zadaniem - borygo - 26.03.2023 problem w tym że sonja nie chce ze mną rozmawiać chyba wcześniej nie wyszła mi kradzież i teraz mam lipę tak samo z tym magiem co na nabrzeżu stoi jak się na statek idzie RE: Epilog - problemy z zadaniem - Memorius - 26.03.2023 Nie bardzo rozumiem. Okradasz biedaków w porcie, którym przyszedłeś z pomocą? Ponadto, już uściślając - Sonji nie ma czego ukraść, ta opcja nie istnieje. |