![]() |
Epilog - problemy z zadaniem - Wersja do druku +- Drużyna Spolszczenia (https://druzynaspolszczenia.pl) +-- Dział: SAGA „DESTINY” (https://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=56) +--- Dział: Epilog (https://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=178) +--- Wątek: Epilog - problemy z zadaniem (/showthread.php?tid=717) |
RE: Epilog - problemy z zadaniem - borygo - 26.03.2023 (26.03.2023, 22:51:04)Memorius napisał(a): Nie bardzo rozumiem. Okradasz biedaków w porcie, którym przyszedłeś z pomocą? Ponadto, już uściślając - Sonji nie ma czego ukraść, ta opcja nie istnieje. nie Sonji tylko pewnie coś z czerwonej latarni i zostałem przyłapany wiem że jak się przyzwie kodem to jest normalnie a tą co widziała mnie kodem zabić pytanie brzmi czy z lumerionem mogę zrobić coś aby można było poprowadzić dialog RE: Epilog - problemy z zadaniem - Memorius - 26.03.2023 Lumerion nie ma nic wspólnego z tym zadaniem. Ponadto czemu nie chce z tobą rozmawiać? To on zaczepia pierwszy. Chyba nie próbowałeś go okraść z amuletu na tym etapie gry? ![]() RE: Epilog - problemy z zadaniem - borygo - 26.03.2023 próbowałem niestety i nie chce już gadać ze mną wiem że on z tym zadaniem nic wspólnego nie ma ale chyba było jakieś w którym pomagał RE: Epilog - problemy z zadaniem - Memorius - 26.03.2023 To dlaczego tak grasz? "(Kradzież tego amuletu diabelsko trudna)"; jeśli masz mniej niż 80 zręczności to nie masz żadnych szans go okraść - po wyjściu z lokacji i przejściu do innej, a następnie powrocie powinien o kradzieży zapomnieć,a le całkowitej pewności nie ma. Dziwnie grasz. Zamiast spokojnie rozgrywać fabułę i być maksymalnie ostrożnym to robisz jakieś dziwne akcje. Przyznaj się jak ci zginął Rodrick? ![]() RE: Epilog - problemy z zadaniem - borygo - 26.03.2023 Rodrick widział jak zabijałem rączkę i okrzyknął mnie mordercą będąc na tamtym etapie nie sądziłem że bedzie mi potrzeby na początku uciekałem przed nim ale jak mnie widział i tak ciągle byłem atakowany przez niego więc się go po prostu pozbyłem RE: Epilog - problemy z zadaniem - Memorius - 26.03.2023 gdzie był Rączka gdy go zabijałeś? RE: Epilog - problemy z zadaniem - borygo - 26.03.2023 przed budynkiem w którym przesiadywał nagur RE: Epilog - problemy z zadaniem - Memorius - 26.03.2023 Wybrałeś więc nieodpowiednią porę. Tak jak powiedziałem, pozostaje wrócić do portu za jakiś czas ale nie wiem nawet na jakim etapie gry jesteś. Zadanie z Nadją to etap wstępny. Lumerion zagada ponownie dopiero jak ruszy zadanie z uwolnieniem Myxira i po rozmowie z nim rzecz jasna. RE: Epilog - problemy z zadaniem - borygo - 26.03.2023 (26.03.2023, 23:37:24)Memorius napisał(a): Wybrałeś więc nieodpowiednią porę. myxir uwolniony jestem już po zabiciu hektoryna przed atakiem na okręt RE: Epilog - problemy z zadaniem - Memorius - 26.03.2023 Lumerion nie zagada więc z innego powodu. Zagada dopiero gdy załatwimy drania który torturował Nadję. Czyli praktycznie po zakończeniu zadania "Bez Przebaczenia". i nie cytuj za każdym razem mojej wypowiedzi - przecież prowadzimy prosty dialog a mnie się już tych cytatów nie chce usuwać. RE: Epilog - problemy z zadaniem - borygo - 27.03.2023 czemu jak z Arnoldem zabiłem dimitira to już po wszystkim Arnold mówi "z takimi jak ty nie chce mi nic wspólnego " RE: Epilog - problemy z zadaniem - Erwin - 27.03.2023 Najlepiej po nieudanej akcji kradzieży lub bójce, która nie wynika z fabuły wczytać sobie grę. Teraz, jak masz tylu wrogo do siebie nastawionych NPC możesz spróbować użyć na nich zaklęcia Niepamięć, jeśli w modzie ono istnieje. Ewentualnie wyrzucić złoto, broń i dać się pobić. RE: Epilog - problemy z zadaniem - borygo - 27.03.2023 jeszcze jedno pytanie została mi misja dezerter i nie mam żadnych dialogów z bromorem ani gaborem co przeoczyłem RE: Epilog - problemy z zadaniem - Erwin - 27.03.2023 Ciężko po tak skromnym opisie coś podpowiedzieć. Poszukaj rozwiązania u takich NPC jak: Luiza, Cecylia, Edda. RE: Epilog - problemy z zadaniem - Memorius - 27.03.2023 Wypada to jednak w końcu zrobić. Oto lista zadań z Epilogu. Przypominam, że układ zadań jest podobny do piramidy i nieraz jedno nie zrobione zadanie, które wydaje się mało istotne decyduje o ukończeniu gry. Radzę się dobrze przyjrzeć temu co nie zostało zrobione. TOPIC_FourHorsemen = "Zbłąkane dusze"; TOPIC_Piraci = "Piraci z Khorinis"; TOPIC_CityInDark = "Droga w mroku"; TOPIC_MisjaVistulina = "Misja Vistulina"; TOPIC_Oldrecipe = "Stara receptura"; TOPIC_HungryHaven = "Głód w porcie"; TOPIC_RingBrothers = "Bracia Pierścienia"; TOPIC_Riot = "Bunt słabych"; TOPIC_SzpiegZgromadzenia = "Szpieg Zgromadzenia"; TOPIC_FreeMyxir = "Myxir w niewoli"; TOPIC_Nagiel = "Nagiel"; TOPIC_Paladyni = "Zbrojne ramię Klasztoru"; TOPIC_DoubleGame = "Podwójna gra"; TOPIC_ProdigalSon = "Syn marnotrawny"; TOPIC_Innostears = "Łzy Innosa"; TOPIC_NoviceBabo = "Gorące serce"; TOPIC_KeysTowerBook = "Klucze, wieże i księgi"; TOPIC_DarkFarm = "Farma Mrocznego Barona"; TOPIC_KlosterWine = "Mszalne wino"; TOPIC_JusticeWarrior = "Prawo i pięść"; TOPIC_OrcMercenary = "Najemnicy orków"; TOPIC_DirtyMoney = "Brudne pieniądze"; TOPIC_Majestic = "Siedmiu Wspaniałych"; TOPIC_ThiefsGuild = "Szczury z kanałów"; TOPIC_TrueFriend = "Prawdziwi przyjaciele"; TOPIC_NoForgiveness = "Bez przebaczenia"; TOPIC_BESTBEST = "Najlepsi z najlepszych"; TOPIC_LadyWarrior = "Wojowniczki"; TOPIC_UndeadHunter_master = "Mistrz Gildii"; TOPIC_SemperFidelis = "Zawsze wierny"; TOPIC_Wild = "Dzika banda"; TOPIC_MOCNEARGUMENTY = "Mocne argumenty"; TOPIC_OurNewHouse = "Nasz nowy dom!"; TOPIC_PowerEye = "Oko Mocy"; TOPIC_NewWorldOrder = "Nowy Porządek"; TOPIC_CUPS = "Czara Rozpaczy"; TOPIC_MANOWAR = "Ludzie honoru"; TOPIC_Traitor = "Zdrajca"; TOPIC_Destiny = "Kręte ścieżki Przeznaczenia"; TOPIC_KeyToTruth = "Klucz do prawdy"; TOPIC_MagiaRuniczna = "Magia runiczna"; TOPIC_ThreeGodServants = "Słudzy Trzech Bogów"; TOPIC_Dezerter = "Dezerter"; TOPIC_PoisonedWine = "Zabójczy trunek"; TOPIC_BadLeutnant = "Zły porucznik"; TOPIC_WarGame = "Wichry wojny"; TOPIC_TwoSidesOfCoin = "Dwie strony Medalionu"; TOPIC_Beet = "Rzepa, rzepa ponad wszystko..."; TOPIC_CordeliaMystery = "Tajemnica Kordelii"; TOPIC_BrokenIllusion = "Stracone złudzenia"; TOPIC_GoodbyeKhorinis = "Pożegnanie z Khorinis"; |