![]() |
Epilog - problemy z zadaniem - Wersja do druku +- Drużyna Spolszczenia (https://druzynaspolszczenia.pl) +-- Dział: SAGA „DESTINY” (https://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=56) +--- Dział: Epilog (https://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=178) +--- Wątek: Epilog - problemy z zadaniem (/showthread.php?tid=717) |
RE: Epilog - problemy z zadaniem - Tituf - 29.07.2024 do zabrania na pokład są Pecka już chyba w grze nie ma... RE: Epilog - problemy z zadaniem - Dynamind - 29.07.2024 Pany pomóżta bo czytam forum i coś u mnie nie tak jest ...czarna runa niby jest u Pana F.z tego co czytam a nie mam z nim dialogu wogole ,podobnie z mieczem dla Vistulina skradła go pewna organizacja i też nie mam dialogów na ten temat z nimi...czy muszę ruszyć inne zadania by to pykło ?czy coś zjebałem RE: Epilog - problemy z zadaniem - Erwin - 29.07.2024 1. Musisz najpierw kupić od niego łój. 2. Tu trzeba po prostu wyłożyć swoją kasę i ten miecz odkupić. RE: Epilog - problemy z zadaniem - Dynamind - 29.07.2024 (29.07.2024, 15:51:23)Erwin napisał(a): 1. Musisz najpierw kupić od niego łój. Łój zakupiłem dużo wcześniej RE: Epilog - problemy z zadaniem - Erwin - 29.07.2024 To trzeba pogadać z Karrasem, gdzie w dialogu będzie chciał, żeby mu dostarczyć Czarną Runę, a potem z Nefariusem, gdzie mówimy mu, że Karras nie odda kamienia runicznego. RE: Epilog - problemy z zadaniem - Dynamind - 29.07.2024 (29.07.2024, 16:10:59)Erwin napisał(a): To trzeba pogadać z Karrasem, gdzie w dialogu będzie chciał, żeby mu dostarczyć Czarną Runę, a potem z Nefariusem, gdzie mówimy mu, że Karras nie odda kamienia runicznego. Dzięki ruszyło, wystarczyło z magiem wody pogadać, a podpowiesz nazwę miecza dla Vistulina ? RE: Epilog - problemy z zadaniem - Erwin - 29.07.2024 Ciężko to pomylić, bo ma słowo "paladyn" w nazwie. Oczywiście ten miecz ma handlarz u złodziei. Nie trzeba go szukać po całej wyspie. RE: Epilog - problemy z zadaniem - Dynamind - 29.07.2024 (29.07.2024, 16:36:40)Erwin napisał(a): Ciężko to pomylić, bo ma słowo "paladyn" w nazwie. Tak wiem gdzie i kto ma, nie zajarzyłem tylko z nazwą, dzięki za podpowiedź RE: Epilog - problemy z zadaniem - Klimek - 29.07.2024 (29.07.2024, 08:25:04)Tituf napisał(a): do zabrania na pokład są Może pomyliłeś Henrego z Bobbym? W każdym razie też go zwerbowałem. RE: Epilog - problemy z zadaniem - Erwin - 29.07.2024 Harpera uratowałeś i zwerbowałeś do załogi? RE: Epilog - problemy z zadaniem - Klimek - 29.07.2024 Harper padł podczas abordażu... RE: Epilog - problemy z zadaniem - Tituf - 30.07.2024 no cóż, on jest niezbędny, żeby zakończyć tę historię RE: Epilog - problemy z zadaniem - Dynamind - 30.07.2024 Znowu się trochę zgubiłem...mam oko od tropiciela ,ale nie mam z nikim dialogu co dalej w tym temacie ,wujka Kordelii w jakim obszarze szukać ? RE: Epilog - problemy z zadaniem - Erwin - 30.07.2024 Spróbuj pogadać z tymi Mrocznymi, co są przy Słonecznym Kręgu. Wujka szukaj w obozie Midlasa. RE: Epilog - problemy z zadaniem - Dynamind - 03.08.2024 Szukam skóry trola do pancerza, wszystko wyciąłem na planszy ,a nie widzę u sprzedawców albo źle widzę....podpowie ktoś gdzie mogę znaleźć? |