![]() |
Mroczny Wojownik/Mag - Wersja do druku +- Drużyna Spolszczenia (https://druzynaspolszczenia.pl) +-- Dział: SAGA „DESTINY” (https://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=56) +--- Dział: Przeznaczenie - Gildie/Zadania (https://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=65) +---- Dział: Gildie Główne (https://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=66) +---- Wątek: Mroczny Wojownik/Mag (/showthread.php?tid=347) |
RE: Mroczny Adept/ Mroczny Wojownik lub Mroczny Mag - Memorius - 03.08.2016 czyli gadałeś z Dyzmą o łuku wcześniej RE: Mroczny Adept/ Mroczny Wojownik lub Mroczny Mag - Beathrax - 03.08.2016 (03.08.2016, 14:51:49)Kateyoshi napisał(a): Papo dobrze mówi.. Jest mowa o pewnym łuku o którym ktoś wie, i Twoim zadaniem było dowiedzieć się kto o tym wie i wrócić z powrotem do Barona..wszystko się zgadza ja zanim dostałem te zadanie ten luk wzielem ze skrzyni (gdzieś 10 gry teraz mam 26) teraz poszedłem do barona i odrazu mi zaliczyło zadanie a z dyzmą nie gadałem RE: Mroczny Adept/ Mroczny Wojownik lub Mroczny Mag - czadamek - 03.08.2016 A gdzie mam pójść po to statuetkę z woli? RE: Mroczny Adept/ Mroczny Wojownik lub Mroczny Mag - Beathrax - 03.08.2016 (03.08.2016, 14:52:20)Memorius napisał(a): czyli gadałeś z Dyzmą o łuku wcześniejaha to możliwe jeżeli przed wzięciem zadania jest taki dialog to bardzo możliwe. RE: Mroczny Adept/ Mroczny Wojownik lub Mroczny Mag - Memorius - 03.08.2016 Cytat:a z dyzmą nie gadałem if(Npc_KnowsInfo (other, DIA_Dyzma_LUKWYGNANIA)) to warunek zaliczenia zadania od razu z opcji //Tak się składa, że znam imię tego człowieka. jesteś iluminatą Beathrax? RE: Mroczny Adept/ Mroczny Wojownik lub Mroczny Mag - Kateyoshi - 03.08.2016 (03.08.2016, 14:54:11)czadamek napisał(a): A gdzie mam pójść po to statuetkę z woli? Wszystkie robi się u Carla. RE: Mroczny Adept/ Mroczny Wojownik lub Mroczny Mag - Attilan02 - 03.08.2016 Czy zadanie "Legendarny miecz zakonu" można wykonać już w drugim rozdziale? Jedną świątynie już znalazłem, obok opuszczonej farmy, gdzie przesiadują separatyści ze Stowarzyszenia Myśliwych, lecz tam znalazłem jedynie młotek "Gniew Adanosa". Szukać dalej czy zająć się czymś innym? RE: Mroczny Adept/ Mroczny Wojownik lub Mroczny Mag - Memorius - 03.08.2016 Jesteś w dobrym miejscu. Nigdzie stamtąd nie odchodź, tylko, że tu trzeba POKOMBINOWAĆ RE: Mroczny Adept/ Mroczny Wojownik lub Mroczny Mag - Kateyoshi - 03.08.2016 (03.08.2016, 18:48:15)Memorius napisał(a): Jesteś w dobrym miejscu. Tu się zgodzę ![]() RE: Mroczny Adept/ Mroczny Wojownik lub Mroczny Mag - Attilan02 - 03.08.2016 Znalazłem dwie pochodnie - dźwignie oraz świeczkę - przycisk na górze, czy ma znaczenie kolejność w jakiej je przesuwamy? Pomieszczenie na prawo od wejścia zamyka się gdy przesuwamy przełącznik w pierwszym pomieszczeniu na lewo, lecz gdy używamy przełącznika ponownie już się nie otwiera. Czy wczytać grę sprzed tego zajścia bo tam jest jeszcze jeden przełącznik, a ja go przeoczyłem? RE: Mroczny Adept/ Mroczny Wojownik lub Mroczny Mag - Dota - 03.08.2016 Nie wczytuj. Kolejność nie ma znaczenia. Jest jeszcze jedna dźwignia. Poszukaj dobrze. RE: Mroczny Adept/ Mroczny Wojownik lub Mroczny Mag - Attilan02 - 03.08.2016 Ok, znalazłem. Ostatni, a raczej pierwszy był na prawdę nieźle ukryty. Sprawdza się zasada, że aby zrobić krok naprzód trzeba czasami zrobić dwa, w tym wypadku więcej, kroki w tył... RE: Mroczny Adept/ Mroczny Wojownik lub Mroczny Mag - Beathrax - 04.08.2016 wiem ze to nie jest stricte zadanie co do mrocznych ale błagam nie dawajcie %.. Impernanon miał mi powiedzieć o czarnych paladynach ale już znikli mroczni u mnie w khorinis da się to potem jakoś załatwić ? RE: Mroczny Adept/ Mroczny Wojownik lub Mroczny Mag - Memorius - 04.08.2016 dopsze da się to zrobić bez Baronów RE: Mroczny Adept/ Mroczny Wojownik lub Mroczny Mag - Jamaleq94 - 04.08.2016 Mam zadanie z łukiem wygnanych, rozmawiałem z Kleofasem, to wspomniał o jakimś innym NPC na farmie ( nie pamiętam imienia), podczas rozmowy z nim nie było ŻADNEJ wzmianki o łuku, z Dyzmą rozmawiałem również( w sumie z każdym na farmie) i ani dziennik nie drgnął ani nie mam dialogu u Barona ani Dyzma nie ma żadnej opcji dialogowej... WTF |