Drużyna Spolszczenia
Bonusy i Drogocenne przedmioty - Wersja do druku

+- Drużyna Spolszczenia (https://druzynaspolszczenia.pl)
+-- Dział: SAGA „DESTINY” (https://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=56)
+--- Dział: Przeznaczenie (https://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=77)
+--- Wątek: Bonusy i Drogocenne przedmioty (/showthread.php?tid=380)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30

RE: Bonusy i Drogocenne przedmioty - LLares111 - 23.08.2016

Mógłbym prosić o lokalizację pierścienia wojowników oraz zestawu uzdrowicieli? Mam jeden pierścień uzdrowicieli, szukałem długo i nie mam pojęcia gdzie mogą się znajdować.

RE: Bonusy i Drogocenne przedmioty - Tituf - 23.08.2016

(23.08.2016, 17:46:06)LLares111 napisał(a): Mam jeden pierścień uzdrowicieli, szukałem długo i nie mam pojęcia gdzie mogą się znajdować.
*Amulet jest w obozie bandytów, przy wejściu do kopalni - na górze /rusztowanie/
*Pierścień jest w jaskini z pełzaczami /między kanionem a bagnami/
*Nie jestem pewien, ale jest też chyba przy kapliczce Innosa w DP /jak przechodzimy do wież/

Cytat:lokalizację pierścienia wojowników
Świątynia w DP /??/

RE: Bonusy i Drogocenne przedmioty - Scrander - 23.08.2016

Pierścienie wojownika są 3, w świątyni DP, u Quahadrona i od Grega chyba za zadanie.

RE: Bonusy i Drogocenne przedmioty - kea1 - 23.08.2016

(15.08.2016, 07:35:02)Attilan02 napisał(a): Czy ktoś kojarzy gdzie można odnaleźć drugi pierścień posłańca (jeden ma gobliński posłaniec na bagnach), bo Jankendar za pierwszym razem zwiedziłem cały, wszystkie komplety biżuterii jankendarskich kast z podstawki miałem, tylko tego pierścienia mi brakło, a teraz się przyda.

W Globalu najpierw się szłam do Górniczej Doliny (przed Jarkiem, w ogóle przed rozpoczęciem tego wątku) i zaglądałam do klasztoru zmiennokształtnych, gdzie jedna persona dawała mi coś po odpowiedniej linii dialogowej. Później zdychając z nudów biegłam do Jarka i z pomocą tego czegoś skakałam w pewnym miejscu, gdzie inaczej tego nie dawało się przejść. Tam trzeba było pokonać coś bardzo silnego (polecam kilka zwoiszczy  xD ). Przedtem jednak polecam wyuczyć się usuwania rogów i wziąć misję od jednego kusznika w DP. Jeśli wcześniej się nie weszło do GD to najwyżej można było wczytać bardzo wcześniejszy zapis  Płacz .
Przepraszam, że dubluję, ale czegoś zapomniałam. To z kusznikiem jeżeli nic się nie zmieniło od globala.
Oj, przepraszam. Się pomyliłam. Jeden znajduje się pod pewnym krzyżykiem na bagnach (chyba).

RE: Bonusy i Drogocenne przedmioty - Reyaven - 25.08.2016

Skrzynie w Obozie Bandytów w DP, tą w krzaczkach po lewo od wejścia otwiera klucz Estebana.

W środku znajdziemy zwój Gromu i pancerzyk, jaki dowiecie się sami :)
Raczej do kolekcji niż założenia ale zawsze coś :>

Kufer w wieży Starca, ten na samej górze otwiera się kluczem od Miltena, dostaniemy go na początku R4 jak tylko pogadamy z Miltenem. :)

Zawartość kufra zaskakująca xD

RE: Dyskusja i wrażenia - Necro59 - 28.08.2016

Ogólnie to znalazłem 5 klejnotów Lorda Tymorisin. I tu jest pytanie. Jest ich więcej?

RE: Bonusy i Drogocenne przedmioty - Memorius - 28.08.2016

klejnotów jest łącznie 12

RE: Bonusy i Drogocenne przedmioty - Necro59 - 28.08.2016

Dziękuję za odpowiedź. Czy te klejnoty są potrzebne do jakiegoś questa? (Pytam ponieważ mają oryginalną nazwę). czy mogę je spokojnie sprzedać?

RE: Bonusy i Drogocenne przedmioty - Lewkooo - 28.08.2016

Są potrzebne do wątku Czarnych Jastrzębi i Złodziei też .

RE: Bonusy i Drogocenne przedmioty - witcher11151 - 29.08.2016

Witam!
Przemierzając górską twierdzę w poszukiwaniu przełącznika znalazłem
 na półce skalnej na lewo jest Bryłka magicznej rudy

RE: Bonusy i Drogocenne przedmioty - jakub91 - 29.08.2016

W kotle jest dom, z zawalonym wejściem, trzeba się przemienić w "niskie" zwierzę w kufrze w środku jest eliksir zręczności. Będąc przed wejściem do cmentarzyskiem orków znajduje się na lewo małe wzniesienie na nim chaty orków. Jeśli pójdziemy w tamtym kierunku będziemy schodzić w dół. Znajdziemy szczaw królewski, przy szkielecie.

RE: Bonusy i Drogocenne przedmioty - Grigorian - 29.08.2016

gdzie się znajduje 2 pierścień posłańca, jeden jest obok wiliama a 2 ?

RE: Bonusy i Drogocenne przedmioty - Scrander - 30.08.2016

Zauważyłem, że ze wszystkich tabliczek jakie użyłem dostałem równo 19% do każdej walki. Czy zebrałem wszystkie tabliczki?

RE: Bonusy i Drogocenne przedmioty - Memorius - 30.08.2016

jesteś bystry ale ten schemat nie jest idealnie prosty :brawo: Relaks

RE: Bonusy i Drogocenne przedmioty - XaroN - 30.08.2016

Tabliczki są w różnych miejscach, aż do 6 rozdziału włącznie.