![]() |
Dialogi - Opinie - Wersja do druku +- Drużyna Spolszczenia (https://druzynaspolszczenia.pl) +-- Dział: SAGA „DESTINY” (https://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=56) +--- Dział: Destiny Team - kulisy (https://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=182) +--- Wątek: Dialogi - Opinie (/showthread.php?tid=446) |
RE: Epilog - ciekawostki, dialogi i easter eggs - Opos - 21.04.2017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: Epilog - ciekawostki, dialogi i easter eggs - Lewkooo - 21.04.2017 Klasyk ![]() RE: Wrażenia i opinie z rozgrywki - Hosni - 11.05.2017 Ja mam pytanie odnośnie pewnego dialogu. RE: Wrażenia i opinie z rozgrywki - Memorius - 11.05.2017 Ten dialog był zawsze. Jest dostępny tylko dla Maga Ognia i Maga Wody. RE: Dialogi - Opinie - berengar - 15.08.2017 Dialogi w zadaniu "Elita Zabójców" podobały mi się, choć zgaduje że (słusznie lub nie) ktoś kto je pisał wzorował się na prozie Sapkowskiego ![]() RE: Dialogi - Opinie - Memorius - 15.08.2017 Nie przeczytałem ani jednej linijki twórczości tego pana. ![]() RE: Dialogi - Opinie - berengar - 20.08.2017 Tym większe brawa się należą, dobra robota. . RE: Dialogi - Opinie - MrLisek - 12.11.2017 Okropnie irytują mnie dialogi nawiązujące do tego czegos co już nawet słowa "gothic" nie ma w nazwie. Mówię o Arcanii. Szczególnie rzuciło mi się to w oczy przy rozmowie z jednym z piratów, który opowiada nam o swojej przeszłości. Przeszkadza to tym bardziej, że nawiązania do tego paskudztwa pojawiają się w tak porządnym addonie. Ale pomijajac tą jedną niedogodność reszta dialogów trzyma wysoki poziom pozwalający wczuć się w dana sytuacje. Wyjątkowo podoba mi się, że pewne sytuacje (np. Śmierć Patrica) mają większy wpływ ma rozgrywkę niż w podstawowej wersji. ![]() RE: Dialogi - Opinie - Klimek - 26.11.2017 Julian wspomina o tym, że Rosi nakłaniała go do małżeństwa między innymi z Baberą. Ależ ta Rosi nietaktowna, wszakże Babera jest związana już z poczciwym Anatolem! RE: Zadania poboczne w Górniczej Dolinie - inc0 - 03.06.2018 -Wróciłeś, no i gdzie są kucharze?! -Ee.. zostali zabici przez zębacze ![]() W sumie to odświeżam, bo się uśmiałem. RE: Dialogi - Opinie - Tituf - 04.06.2018 - Też miałem kiedyś podobny artefakt. Nazywał się Pazur Lwa, czy jakoś tak. Nie pamiętam. Kupiłem go na jarmarku w pewnym mieście od handlarza starożytnościami. Handlarz zapewniał, że gdy go założę, będę mógł przenikać przez ściany. Już tego samego dnia nadarzyła się okazja, aby go wypróbować. Musiałem salwować się ucieczką z pewnego zamku, a brama była zamknięta. No to zakładam amulet i biegiem do muru obronnego... Efektem była rozbita głowa, która do dziś mnie czasem pobolewa w gorące dni. Tak to już jest z tymi magicznymi amuletami. ![]() RE: Dialogi - Opinie - Erwin - 04.06.2018 Nie pamiętam z kim był ten dialog - Jak leci ? - Z góry na dół ale bawi mnie on do dzisiaj ![]() RE: Dialogi - Opinie - Tituf - 04.06.2018 I jeszcze... - Czy przychodząc tu widziałeś może napis 'obóz idiotów'? - Nie. - A wiesz, dlaczego? - Dlaczego? - Bo nie zajmuję się poszukiwaniem idiotów! RE: Dialogi - Opinie - inc0 - 12.06.2018 Najbardziej przeszyło mnie szczekanie psa. Nie pamiętam, w której lokacji, bo Bezimienny ostatnio nabawił się odcisków, ale szczekanie było tak nienormalne, że bezpośrednio w grze zamarł w bezruchu.. RE: Dialogi - Opinie - Tituf - 24.07.2018 Aktualnie gram w „Epilog” i taki dialog wpadł mi w ucho: -Przeganiają cię to tu, to tam... -Dawno nikogo nie zabiłem. -To dla ciebie za trudne. Co innego podkradać Thekli kiełbasę, prawda? Plotka głosi, że za to właśnie Najemnicy wypędzili cię z farmy. -Doprawdy? Nie bardzo wierzę plotkom. -Myślę, że wygnali cię dlatego, że za bardzo lubisz owce. -A teraz umrzesz. Pamiętacie, z kim tak gawędzimy? ![]() |