![]() |
Easter egg/ciekawostki w Przeznaczeniu - Wersja do druku +- Drużyna Spolszczenia (https://druzynaspolszczenia.pl) +-- Dział: SAGA „DESTINY” (https://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=56) +--- Dział: Przeznaczenie (https://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=77) +--- Wątek: Easter egg/ciekawostki w Przeznaczeniu (/showthread.php?tid=374) |
RE: Easter egg i ciekawostki w Przeznaczeniu - Memorius - 25.08.2016 w grze jest dwóch Patricków i owszem... ale jest też dwóch innych NPC, którzy tak naprawdę mają ten sam pseudonim/imię ciekawe czy wiecie kim oni są? RE: Easter egg i ciekawostki w Przeznaczeniu - alvrez - 25.08.2016 "Bracia" Pitowie - latarnik z DP i ten więzień z zamku w GD ![]() RE: Easter egg i ciekawostki w Przeznaczeniu - Memorius - 25.08.2016 uwaga słuszna ale to nie o nich chodzi - jest inne powiązanie , bardziej subtelne ;) RE: Easter egg i ciekawostki w Przeznaczeniu - Scrander - 30.08.2016 Jak się skacze z miejsca gdzie jest ruda na terenie DP do wody to tracimy 100 xp ![]() RE: Easter egg i ciekawostki w Przeznaczeniu - Memorius - 30.08.2016 Cytat:"Bracia" Pitowie - latarnik z DP i ten więzień z zamku w GD dobra, bo widzę, że to cienko idzie ... jest Blizna i Skar - coś wam to mówi? RE: Easter egg i ciekawostki w Przeznaczeniu - Torus - 30.08.2016 No to oczywiste. Skar to "czytane" Scar, czyli Blizna RE: Easter egg i ciekawostki w Przeznaczeniu - Jonxx - 30.08.2016 No, wiadomo, że Scar, czyli blizna po angielsku, wymawia się tak samo jak Skar. RE: Easter egg i ciekawostki w Przeznaczeniu - Memorius - 30.08.2016 to pokłosie pewnego nieporozumienia skryptowego chyba jeszcze z czasów Global RU skąd pochodzi ta postać Skara myślę, że pierwotnie miał tam być Blizna własnie, ale ostatecznie wyszedł taki niby mysliwy ta postać ma zupełnie inna historię niż w Global PL ale imię zostało, choć miałem w swoim czasie zamiar mu je zmienić RE: Easter egg i ciekawostki w Przeznaczeniu - XaroN - 30.08.2016 Nie umiem rozpoznać dźwięku - w Opuszczonej Kopalni, niedaleko Królowej Pełzaczy i "ruin" domku, wchodząc po deskach(tam jest najlepiej słyszalne), słychać taki jakby hmm. szczekanie psa? Albo może raczej czkawka, sam nie wiem. Tylko ja to mam, czy to może pewna ciekawostka? RE: Easter egg i ciekawostki w Przeznaczeniu - jakub91 - 30.08.2016 Też słyszałem tego pieska ;p RE: Dyskusja i wrażenia - Memorius - 02.09.2016 Laska Adanosa mam nadzieję przydała się... ![]() RE: Dyskusja i wrażenia - SparrowJacek - 02.09.2016 Nie spotkałem żadnej kobiety-maga wody jeśli o tym mowa... Czy ja czegoś nie załapałem, czy dalej bawimy się w dyskretne sugerowanie, że Kapitan Jacek Sparrow odkrył znacznie mniej niż się spodziewał? Chyba, że brak polskiego znaku, to zmienia trochę postać rzeczy. RE: Dyskusja i wrażenia - Memorius - 02.09.2016 Nie, z całą pewności chodzi o Laskę nie o Łaskę.... ![]() a Mizerykordia? RE: Dyskusja i wrażenia - SparrowJacek - 02.09.2016 Ta rozmowa zaczyna coraz bardziej mnie boleć, ale chciałbym kontynuować. O Mizerykordii Memoriusa czytałem, jedną zwykłą nawet miałem w ekwipunku, aczkolwiek nigdy nie użyłem, więc leżała w ekwipunku przez cały czas. Nie powiesz mi, że ominął mnie wątek Juranda ze... RE: Dyskusja i wrażenia - Memorius - 02.09.2016 Cytat:Ta rozmowa zaczyna coraz bardziej mnie boleć no jest tego sporo jeszcze, przy czym oczywiście nie nam ani zestawu twoich itemów na koniec gry ani listy zadań a Mizerykordię to skąd kolega miał? ![]() |