![]() |
Zadania poboczne w GD - Wersja do druku +- Drużyna Spolszczenia (https://druzynaspolszczenia.pl) +-- Dział: SAGA „DESTINY” (https://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=56) +--- Dział: Przeznaczenie - Gildie/Zadania (https://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=65) +--- Wątek: Zadania poboczne w GD (/showthread.php?tid=402) |
RE: Zadania poboczne w Górniczej Dolinie - saturas - 15.08.2016 Szukałem możliwe że coś przeoczyłem ? sprawdzę jeszcze raz RE: Zadania poboczne w Górniczej Dolinie - Rosiov13 - 15.08.2016 Pomocy jak dostać się do wieży w zamku ![]() RE: Zadania poboczne w Górniczej Dolinie - bulwa24 - 15.08.2016 Po wybiciu wszystkich zombi i pojawieniu się wpisu aby pogadać, Gomez się nie odzywa. RE: Zadania poboczne w Górniczej Dolinie - saturas - 16.08.2016 Czy można wybić orków wokół zamku w drugim rozdziale? Bo z tego co wiem będą z nimi chyba dwa zadania w 2 rozdziale, zabicie orkowych dowódców i jeszcze jakieś? nie zbuguje sobie tego zadania jak wyczyszczę wszystkich orków wokół zamku?? RE: Zadania poboczne w Górniczej Dolinie - Token - 16.08.2016 Możesz spokojnie wszystko wybić, no jakby mogło być inaczej. RE: Zadania poboczne w Górniczej Dolinie - boser3 - 16.08.2016 Nie wiem czy to blad czy sam po prostu nie wiem gdzie szukac - znalazłem 1 tom Chromaninu, powycinalem wszystko w jaskini w pień i zszedłem obok wybrzeża i po zabiciu ostatniego szkieleta przy wybrzeżu na dole Wieży Mgieł przeczytałem zagadkę, szukałem w jaskiniach jednak drugie tomu ani widu ani słychu wiec udałem sie do Gomeza a po rozmowie przeszukałem ta "komnatę" w ktorej sie znajduje - tu tez nie znalazłem ani tomiku kolejnego ani chociaz podpowiedzi, wiec moze ktos byłby chętny i za usmiech podpowiedziałby gdzie znalezc tomik? RE: Zadania poboczne w Górniczej Dolinie - Majes - 16.08.2016 Co do Chromaninu 2 ![]() RE: Zadania poboczne w Górniczej Dolinie - Rosiov13 - 17.08.2016 Piszę tutaj gdyż,albowiem nie jestem pewny... aczkolwieg zadanie zaczyna się w GD i mam tam coś do zrobienia otóż szukam grobu Corristo.... dla pierścienia dla Thorusa,dalej szukam Palladyna Leona szukałem po całym zamku i nic.... jedyne pomieszczenie do którego nie mam dostępu to więzienie .... PS w 4 rozdziale zabiłem dopiero bagiennego smoka,byłem wcześniej u kamiennego i ognistego i nie było opcji dialogowiej... RE: Zadania poboczne w Górniczej Dolinie - Token - 17.08.2016 A jak stoisz w kontaktach z duchem Gomeza? Leon powinien być nad więzieniem, tam gdzie pracują więźniowie. Chyba, że jeszcze go nie przeteleportowałeś. Smoki zabijamy w określonej kolejności, tak jak wskazuje nam je Orik. RE: Zadania poboczne w Górniczej Dolinie - saturas - 17.08.2016 mam dwa pytania: Gdzie jest Wrzód niby miał być gdzieś w okolicach kamiennej twierdzy ale przeszukałem tam wszystko łącznie z całą twierdzą i nie znalazłem albo w złym miejscu szukam albo mi zniknął i drugie gdzie jest platforma teleportacyjna która w g1 była w klasztorze mnichów oblazłem cały obóz leśny i nigdzie nie ma tej platformy, została przeniesiona czy jak? RE: Zadania poboczne w Górniczej Dolinie - Token - 17.08.2016 Wrzód winien być przed fortecą, na drodze, po której się do góry wchodzi. Odnośnie drugiego - wykonujesz aktualnie zadanie z kamieniami teleportacyjnymi w GD, tak? RE: Zadania poboczne w Górniczej Dolinie - saturas - 17.08.2016 (17.08.2016, 14:47:42)Token napisał(a): Wrzód winien być przed fortecą, na drodze, po której się do góry wchodzi. Odnośnie drugiego - wykonujesz aktualnie zadanie z kamieniami teleportacyjnymi w GD, tak? tak kamienie teleportacyjne Wrzoda nie ma pod kamienną fortecą tą z kamiennym smokiem może jaszczuroczłeki go zabiły bo było ich tam pełno ? powinien być przed mostem ?? RE: Zadania poboczne w Górniczej Dolinie - Tituf - 17.08.2016 a w zamku jest? RE: Zadania poboczne w Górniczej Dolinie - Token - 17.08.2016 Jeśli już się przeniósł to jest między mostem a fortecą, bliżej fortecy. Jeśli wykonujesz to zadanie, to może czytaj dziennik?! RE: Zadania poboczne w Górniczej Dolinie - saturas - 17.08.2016 Mówię zwiedziłem calutką kamienną twierdze i jej okolice , żadnego zadania z wrzodem nie miałem jestem w 2 rozdziale?? Co do tej platformy teleportacyjnej to gdzie szukać?? |