![]() |
Legendarne bronie i pancerze - Wersja do druku +- Drużyna Spolszczenia (https://druzynaspolszczenia.pl) +-- Dział: SAGA „DESTINY” (https://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=56) +--- Dział: Przeznaczenie - Gildie/Zadania (https://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=65) +--- Wątek: Legendarne bronie i pancerze (/showthread.php?tid=418) |
RE: Zadania poboczne w Khorinis - ruunaldo - 30.08.2016 Gdzie znajdę Gravo? RE: Zadania poboczne w Khorinis - XaroN - 30.08.2016 Na prawdę o to pytasz? No cóż, każdy mógł zapomnieć - tam gdzie są inni dawni skazańcy w Jarkendarze. RE: Dyskusja i wrażenia - zuchantek - 06.09.2016 Panowie, po wyczyszczeniu wieży mgieł i oddaniu zadania dla Xardasa gdzie on znika? Nigdzie to nie mogę znaleźć ![]() RE: Starożytny Kult - problemy - Memorius - 06.09.2016 Cytat:Nigdzie to nie mogę znaleźć znika definitywnie - nie jest już do niczego potrzebny RE: Starożytny Kult - problemy - zuchantek - 06.09.2016 W takim razie jak mu pokaże Uriziela? :D RE: Starożytny Kult - problemy - Wiśnia - 06.09.2016 (06.09.2016, 18:25:07)zuchantek napisał(a): W takim razie jak mu pokaże Uriziela? :Djuż nie pokażesz, trzeba było to zrobić już dawno... RE: Starożytny Kult - problemy - zuchantek - 06.09.2016 Czyli w sumie także wpierw powinienem zabić smoki zanim poszedłbym do wież? RE: Starożytny Kult - problemy - Wiśnia - 06.09.2016 (06.09.2016, 18:39:28)zuchantek napisał(a): Czyli w sumie także wpierw powinienem zabić smoki zanim poszedłbym do wież?yyyy w którym rozdziale ty polazłeś do tych wież ? RE: Starożytny Kult - problemy - zuchantek - 06.09.2016 W czwartym poszedłem do wież na luzie tylko się właśnie zdziwiłem ,że mi Xardas uciekł.. :D RE: Starożytny Kult - problemy - Memorius - 06.09.2016 czyli przynajmniej jeden smok został zabity RE: Starożytny Kult - problemy - zuchantek - 06.09.2016 A no został został ale ciężko było to chciałem sobie wbić nieco doświadczenia i postanowiłem wybić ich z tych wież najwyżej będę szukał zapisów bo zawsze przed wejściem do ważnych miejsc zapisuje grę na osobnym zapisie. RE: Zadania poboczne w Górniczej Dolinie - BoyGeorge - 09.09.2016 Jak się dowiedzieć gdzie Corristo miał pierścień strażnika jak wcześniej już wykonałem ten quest z duchami i go nie mam. Roz 4 i dowiedziałem się że Arto że niby miał albo ma ten miecz zwiastun burzy ale się nie mogę dowiedzieć co dalej mam robić konkretnie w tej misji. RE: Zadania poboczne w Górniczej Dolinie - Memorius - 09.09.2016 no niestety w takim wypadku już się nie dowiesz - naprawa Uriziela przepada o Zwiastun Burzy zapytasz Arto gdy wprawisz gow dobry nastrój spełniając jego życiowy cel RE: Dyskusja i wrażenia - Szaki33 - 18.09.2016 Witam, takie pytanie z ciekawości... Czy jak zacznę 3R ,ale nie oddam Szponu Beliara ,ani nawet go nie aktywuję przy kapliczce beliara,to czy zwrócenie go dla Saturasa już przepada ? I spokojnie panowie,to nie jest żaden Bug ;) RE: Legendarne bronie i pancerze - multiquesty - Memorius - 18.09.2016 Zgodnie z warunkami skryptowymi jest tak - trzeba mieć Szpon Beliara przy sobie i Kruk nie żyje. Oznacza to, że Szpon Beliara można oddać w dowolnym momencie gry. |